مراسم The Game Awards 2020

بهترین بازی سال 2020 از نظر شما چیست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    180
  • نظرسنجی بسته شده است .

last of amir

کاربر سایت

179423
زمان مراسم: 10 دسامبر(جمعه 21 آذر) ساعت 3 بامداد

The Game Awards مراسم سالانه اهدای جوایز و استقبال از دستاوردهای صنعت بازی‌های ویدئویی است. این مراسم میزبان پیش‌نمایش بازی‌های جدید، محتوای آینده و نگاهی عمیق به عناوینی که قبلا معرفی شده‌اند می‌باشد. نمایش‌ها توسط ژورنالیست حرفه‌ای کانادایی Geoff Keighley که سابقه 10 سال فعالیت در Spike Video Game دارد تولید و اجرا می‌شود. TGA امسال به شدت تحت تاثیر بیماری کوید19 قرار گرفته است و امسال مانند هرسال شاهد برگزاری برنامه با حضور هزاران بیننده نخواهیم بود و TGA امسال را می‌توان به صورت زنده از شهرهای لوس‌آنجلس، لندن و توکیو دنبال کرد. آهنگسازی مراسم امسال توسط Lorne Balfe برنده جایزه گرمی، انجام می‌شود.

بهترین بازی سال 2020

THE Last of Us Part 2
185969

برنده بهترین بازی سال از نگاه مخاطبان مراسم گیم آواردز

?13 Sentinels: Aegis Rim
?Final Fantasy VII Remake
?Ghost of Tsushima
?Hades
?The Last of Us Part II
?DOOM Eternal
?Hades
?Ori and the Will of the Wisps
?The Last of us part 2
?Ghost of Tsushima
?Hades
?Ori and the Will of the Wisps
?The Last of Us Part II
? Ashley Johnson, The Last of Us Part II
?Laura Bailey, The Last of Us Part II
? Daisuke Tsuji, Ghost of Tsushima
? Logan Cunningham, Hades
? Nadji Jeter, Marvel’s Spider-Man: Miles morals
?Animal Crossing: New Horizons
?Among Us
?Call of Duty: Warzone
?Fall Guys: Ultimate Knockout
?Valorant

?Ghost of Tsushima
?Hades
?Half-Life: Alyx
?The Last of Us Part II
?Call of Duty: Modern Warfare
?Counter-Strike: Global Offensive
?Fortnite

?League of Legends
?Valoran
?Among Us
?Call of Duty Mobile
?Genshin Impact
?Legends of Runeterra
?Pokémon Café Mix
?Carrion
?Fall Guys: Ultimate Knockout
?Hades
?Spelunky 2
?Spiritfarer
The Last of Us Part II - 10
Hades - 8
Ghost of Tsushima - 7
Final Fantasy VII Remake - 6
DOOM Eternal , Half-Life Alyx - 4
Ori, Animal Crossing - 3

با تشکر از @.Amirone

آخرین ویرایش:
سورپرایزهای مراسم از نظر نمایش برای من بازی جدید سازندگان دد اسپیس بود و مس افکت :x

البته کلی نمایش بود که منتظرشون بودم که نشد متاسفانه ، سایلنت هیل و الدن رینگ ، منتهی مشخصا سونی سایلنت رو نگه داشته برای جای دیگه احتمالا که بتونه هایپ سنگین ایجاد کنه :D

دهن ما رو سرویس کردن هیترای این اسمشو نبر تو این چند ماه یعنی! :دی از انواع و اقسام اسپویل بگیر تا چیزای دیگه. من که از این جفی و مراسمش بدم میاد، ولی برای نیل و ناتی داگ حسابی خوشحالم. تجربه‌ی پارت 1 و 2 یکی از یونیک‌ترین تجربیات زندگیم بوده و تا زمانی که زنده هستم یادم نمی‌ره ارزش این دو بازی رو. امیدوارم عمر و جیبم قد بده و بازی بعدیشونم بازی کنم.
شب همگی خوش، حتی شما هیتر عزیز! :دی

7 تا از 10 تای اصلی رو شخم‌ زد!!!
چقدر پر ایرادتی تو لعنتی!
یعنی هرچی بدبختی و فلاکت تو این مملکتو واسه ساعاتی با خودش شست و برد...
واقعا ارزشش رو داشت وایسادیم و حرص خوردیم و استرس رو تحمل کردیم:D
کیانو و استاد چقدر خوش یمن بودن ?

سونی و بازیاش امشب هم جارو کردن مراسم رو
واقعا خوشحالم برای ناتی‌داگ و بازیشون چون به شدت دوران سختی رو گذروندن مخصوصا زمانی که همه چیز افتاده بود دست هیترای بازی و بی‌رحمانه تیم سازنده از کوچیک و بزرگ رو مورد حمله قرار میدادن. این جوایز کاملا حقشونه و قطعا به همین مسیر ادامه خواهند داد و بازی به بازی استانداردهارو جابه‌جا خواهند کرد. نیل دراکمن و تیمش قطعا لیاقتش رو داشتن. تبریک خیلی ویژه هم به لارا بیلی دوس داشتنی (حالا انگار پست منو میبینه) که به طور ویژه اذیتش کردن و این جایزه واقعا حقش بود چون برای نقش ابی سنگ تموم گذاشت
و اما خود مراسم که طبق معمول همون چیزی بود که باید میبود و دوستان طبق معمول انتظارات رو الکی بردن بالا و خورد تو ذوقشون. آخه سایلنت هیل اینجا معرفی شه؟! :D اول اشاره کنم به اجرای بی‌نظیر Future Days از Pearl Jam که مو به تنمون سیخ کرد! عجب لحظه‌ی باشکوهی بود. البته از مقدمه‌چینی فوق‌العاده‌ی تروی بیکر دوس داشتنی با اون صدای جادوییش هم نمیشه گذشت. تریلر گیم‌پلی ریترنال عالی بود خیلی خیلی خوشم اومد و صبر برای بازی کردنش خیلی سخته. یه شوتر سوم شخص که روگ-لایک هستش و چی بهتر ازین. امشب بینهایت بازی زامبی کشی و کواپ معرفی شد ولی اونی که خیلی چشمو گرفت Blood Back 4 اگه اسمشو درست نوشته باشم خیلی گیم‌پلی خوب و قوی داشت از هر نظر. دیسکو الیسیوم برای پلی ۴ و ۵ منتشر میشه که خیلی خوشحال کننده بود. دیدن نولان نورث دوس داشتنی هم خیلی خوب بود. جالبه تام هالند اومد نولان نورث رو معرفی کرد و رفت :D دیدن کیانو ریوز هم مثل همیشه عالی. این وسط بهترین استریمر رو باید میدادن به TIMTHETATMAN خدایی فقط به خاطر همون جریانش با فال‌گایز :)) خیلی شب خوب و جذابی بود بسی لذت بردیم. در آخر هم اشاره کنم به کت و شلوار با کتونی جف کیلی :D

موفق باشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or