مراسم The Game Awards 2020

بهترین بازی سال 2020 از نظر شما چیست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    180
  • نظرسنجی بسته شده است .

last of amir

کاربر سایت

179423
زمان مراسم: 10 دسامبر(جمعه 21 آذر) ساعت 3 بامداد

The Game Awards مراسم سالانه اهدای جوایز و استقبال از دستاوردهای صنعت بازی‌های ویدئویی است. این مراسم میزبان پیش‌نمایش بازی‌های جدید، محتوای آینده و نگاهی عمیق به عناوینی که قبلا معرفی شده‌اند می‌باشد. نمایش‌ها توسط ژورنالیست حرفه‌ای کانادایی Geoff Keighley که سابقه 10 سال فعالیت در Spike Video Game دارد تولید و اجرا می‌شود. TGA امسال به شدت تحت تاثیر بیماری کوید19 قرار گرفته است و امسال مانند هرسال شاهد برگزاری برنامه با حضور هزاران بیننده نخواهیم بود و TGA امسال را می‌توان به صورت زنده از شهرهای لوس‌آنجلس، لندن و توکیو دنبال کرد. آهنگسازی مراسم امسال توسط Lorne Balfe برنده جایزه گرمی، انجام می‌شود.

بهترین بازی سال 2020

THE Last of Us Part 2
185969

برنده بهترین بازی سال از نگاه مخاطبان مراسم گیم آواردز

?13 Sentinels: Aegis Rim
?Final Fantasy VII Remake
?Ghost of Tsushima
?Hades
?The Last of Us Part II
?DOOM Eternal
?Hades
?Ori and the Will of the Wisps
?The Last of us part 2
?Ghost of Tsushima
?Hades
?Ori and the Will of the Wisps
?The Last of Us Part II
? Ashley Johnson, The Last of Us Part II
?Laura Bailey, The Last of Us Part II
? Daisuke Tsuji, Ghost of Tsushima
? Logan Cunningham, Hades
? Nadji Jeter, Marvel’s Spider-Man: Miles morals
?Animal Crossing: New Horizons
?Among Us
?Call of Duty: Warzone
?Fall Guys: Ultimate Knockout
?Valorant

?Ghost of Tsushima
?Hades
?Half-Life: Alyx
?The Last of Us Part II
?Call of Duty: Modern Warfare
?Counter-Strike: Global Offensive
?Fortnite

?League of Legends
?Valoran
?Among Us
?Call of Duty Mobile
?Genshin Impact
?Legends of Runeterra
?Pokémon Café Mix
?Carrion
?Fall Guys: Ultimate Knockout
?Hades
?Spelunky 2
?Spiritfarer
The Last of Us Part II - 10
Hades - 8
Ghost of Tsushima - 7
Final Fantasy VII Remake - 6
DOOM Eternal , Half-Life Alyx - 4
Ori, Animal Crossing - 3

با تشکر از @.Amirone

آخرین ویرایش:
بارها گفتم و بازم تکرار می کنم و این رو یک فکت میدونم،اینکه tloup2 کم نقص ترین و کامل ترین بازی تاریخه! شاید به سلیقه ی شما نخوره و با بازی ها و سبک های دیگه بیشتر حال کنین ولی این چیزی رو تغییر نمیده!
هر سایت و مجله و مراسمی یک بازی به غیر این عنوان رو بهترین بازی سال بکنه دلیلی نداشتن جز غرض ورزی یا دخالت دادن علاقه شخصی و یا هیتر بودن!
البته که نه فقط بهترین بازی سال بلکه از بهترین های تاریخ!

نامزد ها بد نیستن ولی واقعا نبود Half Life Alyx و Ori and the Will of Wisps خیلی اذیت میکنه. مخصوصا وقتی Ghost of Tsushima نامزد شده. (بازی شدیدا خوبه و تماما گوتی متریال هست ولی کوالیتی اون سطحی نداره واقعا. عوضش این دو بازی خیلی بازی های فوق العاده ای بودن...) و همچنین Demon's Souls !! اینم واقعا نبودش در کل سوپرایز کننده بود ولی فکر کنم رامین جان گفت دیر رسیده... حتی Miles Morales به نظر قابل کاندید شدن بود... یا حتی Cold War که میگن کمپین عالی یی داشته... و یا Valhalla...

در کل اوکی... چیزی نمیشه گفت. فقط خیلی خوبه که این همه بازی عالی امسال اومده به حدی که این همه از بهتریناش بخاطر کمبود جا کاندید نشدن. تازه CP2077 هم هست که یک مگاتنه برای اخر سال...

پ.ن. به نظر من Star Wars Jedi Fallen Order که پارسال نرسید واقعا باید امسال اقلا چند جا خودی نشون میداد... (تو سلیقه من که از GoT بهتر بود دیگه اقلا :D )

پ.ن.2 دریمز رو یادم رفت :|

نامزدی و برد توی VGA و Game awards همیشه اول در مورد "پرطرفدارترین" بازی ها و بعدش در مورد "بهترین" بازی ها بوده و هست، بنابراین تعجبی نداره که بازی های لایق تر که البته یه چیز سلیقه ای هست و این لیست هم چیزی غیر از نشون دادن سلیقه یک تعداد افراد نیست توی محلشون نامزد نشده باشن.
این که میگید نمیتونستن بازی های بیشتری رو نامزد کنن هم چرنده، مقادیر اعداد ۵ و ۶ که می بینید حتما مثلا باید ۵ تا نامزد جایزه بهترین کارگردانی داشته باشن یا ۶ تا نامزد بهترین بازی، کاملا دل بخواهی و قابل تغییره و از نظر من مقدار این اعداد هم باید به تعداد بازی های خوب سال قابل انعطاف باشه.

• Like
Reactions: Destruction
نامزدی و برد توی VGA و Game awards همیشه اول در مورد "پرطرفدارترین" بازی ها و بعدش در مورد "بهترین" بازی ها بوده و هست، بنابراین تعجبی نداره که بازی های لایق تر که البته یه چیز سلیقه ای هست و این لیست هم چیزی غیر از نشون دادن سلیقه یک تعداد افراد نیست توی محلشون نامزد نشده باشن.
این که میگید نمیتونستن بازی های بیشتری رو نامزد کنن هم چرنده، مقادیر اعداد ۵ و ۶ که می بینید حتما مثلا باید ۵ تا نامزد جایزه بهترین کارگردانی داشته باشن یا ۶ تا نامزد بهترین بازی، کاملا دل بخواهی و قابل تغییره و از نظر من مقدار این اعداد هم باید به تعداد بازی های خوب سال قابل انعطاف باشه.
اینجوری نیست صرفا. انتخاب نامزدها از طرف یک هیئت ٩۵ عضوی که از مدیاهای نام اشنا و افراد تاثیرگذار صنعت گیم بین تمام کشورها تشکیل شده و اینها top 5 شون رو در هر بخش انتخاب میکنن و بعد پنج تا از اسامی ای که بیشترین رای رو اورده نامزد میشه، که ممکنه تا ۶ یا ٧ نامزد هم براساس مساوی بودن رای ها توی لیست هر بخش اضافه بشه و به این صورت لیست انعطاف میپذیره. مثلا توی بخش بازی سال هالف لایف جزو نامزدهای ign بوده ولی خب ازونجایی که بنظر میرسه هالف لاف پلتفرم مقصدش انچنان فراگیر نیست احتمالا در نتیجه توی انتخاب شدنش از طرف بقیه هم تاثیر گذاشته.
پ.ن: اینو هم بگم که جف کیلی بیچاره هم حق انتخاب نداره :D

به من باشه هرجایی که FF VII باشه نظرم اینه ...
هرجایی نباشه هم Hades :-" (بهترین صداپیشه هم، صداپیشه ی ژاپنی آریث...:-" ، ولی چون نیست، زاگرئوس واقعا عالیه به نظرم:دی )

در مورد OST هم به هرچیزی جز FF بدن، برن جمع کنند مراسم رو:| حتی اگر GOTY رو بر فرض محال بدن FF :|
رسما بهترینه نسل هست به نظرم:-"

به من باشه هرجایی که FF VII باشه نظرم اینه ...
هرجایی نباشه هم Hades :-" (بهترین صداپیشه هم، صداپیشه ی ژاپنی آریث...:-" ، ولی چون نیست، زاگرئوس واقعا عالیه به نظرم:D )

در مورد OST هم به هرچیزی جز FF بدن، برن جمع کنند مراسم رو:| حتی اگر GOTY رو بر فرض محال بدن FF :|
رسما بهترینه نسل هست به نظرم:-"
بهترین OST نسل که چیزی غیر از P5 نمیتونه باشه :D ولی آره امسال میتونن OST رو بدن به FF7 واقعا شاهکار بود ، ولی برا گوتی رقیبی در حد و پرفکتی لست نمیبینم :D
عجیب بود که گوست در بخش موزیک نامزد نشده

در مورد OST هم به هرچیزی جز FF بدن، برن جمع کنند مراسم رو:|

181235

بی شوخی اتفاقا بخش موسیقی امسال رقابتش شدیدا بالاست و تقریبا هر بازی برنده بشه ناراحت نمیشم...
البته FF7 رو نمیدونم در چه حده موسیقیش...تعریفش رو زیاد نشنیدم >:)

بهترین OST نسل که چیزی غیر از P5 نمیتونه باشه :D ولی آره امسال میتونن OST رو بدن به FF7 واقعا شاهکار بود ، ولی برا گوتی رقیبی در حد و پرفکتی لست نمیبینم :D
عجیب بود که گوست در بخش موزیک نامزد نشده
توی این بخش من بین سه بازیی که زدم (TLOU و FF و Hades )، شخصا TLOU برام خیلی مایین تر از دو مورد دیگه ست...:-" برعکس شماره اولش هیچی از آهنگاش تو ذهنم نمونده و ثبت نشده :-" حاضرم جاش رو با GOT عوض کنم:دی

پرسونا هم... مقام دوم رو بهش میدیم! خوبه؟ :p این FF هم مثل مرسونا خیلی جادویی بود آهنگاش:x

View attachment 181235

بی شوخی اتفاقا بخش موسیقی امسال رقابتش شدیدا بالاست و تقریبا هر بازی برنده بشه ناراحت نمیشم...
البته FF7 رو نمیدونم در چه حده موسیقیش...تعریفش رو زیاد نشنیدم >:)
خوب نشنیدی که در موردش نشنیدی:دی اتفاقا من زیاد دیدم که در کنار بلادبورن و P5 ملت میگفتن بهترین آهنگ های نسل رو داره:دی
ولی قول میدم FF که بزنی اولین چیزی که تو بازی جادوت میکنه آهنگاشه:دی ... من کلا از پای بلزی که بلند میشدم و میخواستم در مورد بازی و حسم با بجه ها صحبت کنم، اولین جمله م با تعریف از آهنگای بازی شروع میشد:))

Main Theme بازی هم اگر داستان کلی رو بدونی یا مثل من اسپویل شده باشی ولی الان بازی کنی و با شخصیت ها بیشتر آشنا بشی...قشنگ خنجره که میزنه تو قلبت:( 4~5دقیقه پست سر هم خنجر زدن... :(

---

ولی اسم P5 اومد... Rivers in the Desertش آهنگ مورد علاقمه! خیلییییی خوبه! قشنگ شارژم میکنه:x
راستی امسال P5R هم بوده با چند آهنگ جدید! اینم باید میزاشتن تو لیست، تعریف آهنگای جدیدشم زیاد شنیدم:-"

• Like
Reactions: FUTURE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or