مراسم The Game Awards 2019

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
114755_.png

زمان مراسم: جمعه ۲۲ آذر ساعت ۵ صبح
The Game Awards مراسم سالانه اهدای جوایز و استقبال از دستاورد صنعت بازیهای ویدئویی است. این مراسم میزبان پیش نمایش بازی های جدید، محتوای آینده و نگاهی عمیق به عناوینی که قبلا معرفی شده اند می باشد، نمایش ها توسط ژورنالیست حرفه ای کانادایی جف کیلی که سابقه 10 سال فعالیت در Spike Video Game دارد تولید و اجرا می شود.
h515157_.png
این مراسم در تاریخ ۲۲ آذر ماه باری دیگر در Microsoft Theater لس آنجلس برگزار خواهد شد، جف کیلی قصد دارد امسال هم صحنه را به توسعه‌دهندگان واگذار کند تا بتوانند پروژه‌های خود را به اشتراک بگذارند. سال گذشته شاهد رقابتی دیدنی بین دو غول بازی سازی، استودیوی پرافتخار سانتامونیکا و راکستار بودیم؛ عنوان God of War توانست لقب بهترین بازی سال 2018 را از آن خود کند.
سال 2019 تا این لحظه سالی جنجالی و هیجان انگیز همانند سال 2018 برای بازیکنان نبوده، بیشترین دلیل آن تمرکز توسعه دهندگان برای 2020 و همچنین عرضه کنسولهای نسل 9 می باشد، سونی به صورت رسمی عرضه PS5 را در تعطیلات سال 2020 با مشخصات آن اعلام کرد، با این حال بازیهایی مانند Resident Evil 2 Remake، Sekiro Shadows Die Twice و A Plague Tale: Innocence توانستند خوش بدرخشند، یکی از بازی های مهم امسال که بازیکنان مدتهاست انتظار آن را می کشند، بازی Death Stranding است که توسط خالق افسانه ای متال گیر، هیدئو کوجیما ساخته شده و در تاریخ 17 آبان ماه امسال بصورت انحصاری برای PS4 منتشر خواهد شد.
امیدواریم امسال هم با همراهی شما عزیزان، در این مراسم شاهد معرفی عناوینی باشیم که مدتهاست در سکوت خبری به سر می برند.

*****با ما همراه باشید*****​
بهترین بازی های سال TGA
  • سال 2014: Dragon Age: Inquisition
  • سال 2015: The Witcher 3: Wild Hunt
  • سال 2016: Overwatch
  • سال 2017: The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • سال 2018: God of War
  • سال 2019: ؟

آخرین ویرایش:
باو درسته جف مجری ـه ولی یه عده دیگه رای میدن به بهترین بازی سال :D

امسال برخلاف چیزی که غالبا این جا می شنوم به شدت سال خوبی بود به نظرم... شاید عنوان دندون شکنی نداشتیم (که البته از نظر من دوتا عنوان دندون شکن داشتیم، ولی خب تعریفش بین ملت فرق می کنه) ولی بازی های خیلی خوب به صورت مرتب زیاد داشتیم... کمتر سالی هر دوره زمانی اش یه بازی خوب برای عرضه داشته... بعلاوه این که دو سه تا فرنچایز قدیمی خوب هم دوباره احیا شدند
جدا اگه دث استرندینگ هم فرجی شد و بترکونه، (که احتمالا گوتی هم بشه در این صورت) من بهونه ای نمی بینم که یکی بگه "امسال خوب نبود" و فلان و بیسار

آخرین ویرایش:
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

The Witcher 3: Wild Hunt

الان دقیقا دادن GOTY به MGS V چیش خود ترولی میتونسته باشه؟ :-j
همین که بهترین RPG نسل رو با یک بازی ناقص و کاملا تکراری و یکنواخت مقایسه کردی یعنی برو به سلامت
فانتوم پین حتی از استاندارد های نسخه های قبلیش هم فاصله بسیاری داشت کجا هستن اون باس فایت ها کجاید اون کات سین های طولانی که مشخصه اصلی این سری بازی بود
حتی مقایسش با ویچر مثله جوکه
شما هم با این حرفا نمیتونی شبیه ساز کولبری رو لایق جوایز معتبر بدونی

همین که بهترین RPG نسل رو با یک بازی ناقص و کاملا تکراری و یکنواخت مقایسه کردی یعنی برو به سلامت
فانتوم پین حتی از استاندارد های نسخه های قبلیش هم فاصله بسیاری داشت کجا هستن اون باس فایت ها کجاید اون کات سین های طولانی که مشخصه اصلی این سری بازی بود
حتی مقایسش با ویچر مثله جوکه
شما هم با این حرفا نمیتونی شبیه ساز کولبری رو لایق جوایز معتبر بدونی
باشه

از هر نظر حساب کردم و تا الان Sekiro بهترین بازی ساله ...

نظرت محترمه:D ولی به نظرم اویل 2 لایق گوتیه:D:x

گیم پلی خفن و دوست داشتنی. گیم پلی اویل 2 اینقدر خوبه که می تونه هر کسی رو سمت خودش بکشه؛ بذار اینطوری بهت بگم، اگر خواستی یه گیمر رو با سری اویل آشنا کنی می تونی ریمیک اویل 2 رو بهش پشنهاد کنی، اگر خواستی عاشق اکشن رو بکشی سمت مجموعه اویل، میتونی اویل 2 رو بهش پیشنهاد کنی و بازهم اگر خواستی طرفداران survival horror بعد از مدتها یه عنوان مشتی رو امتحان کنن، بازهم میتونی ریمیک اویل 2 رو پیشنهاد کنی.:D

پس به نظر تو لایقش هست یا نیست؟:D

• Like
Reactions: X B I T B
از هر نظر حساب کردم و تا الان Sekiro بهترین بازی ساله ...
دقیقا حیف که همیشه بازی های میازاکی رو نادیده می‌گیرند این بازی تو بخش گیم پلی واقعا یک تحول دیگه ایجاد کرد که بعد ها خیلی بازی ها دوباره از سکیرو الگو میگیرن امسالم چیزی به سکیرو نمی‌رسه ولی از اونور احتمالا کلی جایزه به اویل 2 بدن

من که با وجود کیفیت بالای MGSV توی خیلی زمینه‌ها، به خاطر داستانش ازش متنفر شدم ولی به هر حال بازی کوچیکی هم نبود و در صورت پارتی‌بازی می‌تونستن حداقل جایزه‌ی بهترین استودیو رو به کوجیما بدن که همون رو هم ندادن، چون دست کیلی نیست که تعیین کنه کی جایزه بگیره.
اگه جایزه گرفتن MGSV (با میانگین ۹۳) خود ترولی محسوب می‌شده، امسال هم در صورتی که بازی‌های بهتری نسبت به Death Stranding داشته باشیم، جایزه گرفتن این بازی خودترولیه و انجامش نمیدن. پس نگران نباشین!

به کیفیت بازی بستگی داره. :D اگه واقعاً بازی خوبی باشه، فرقی نمیکنه جف کیلی اونجا باشه یا احسان علیخانی، حق بازیه که جایزه رو بگیره. :D ولی اگه در اون حد نباشه و بازی‌های بهتری هم وجود داشته باشن، ممکنه مثل ۲۰۱۵ به یه بازی دیگه جایزه بدن. کلاً جف کیلی با وجود رفاقتش با کوجیما، توی انتخاب جوایز TGA کاره‌ای نیست و دست این بنده خدا نیست که به کسی جایزه بدن یا نه. نهایتش می‌تونه از توی جیبش یه جایزه‌ی فرعی دربیاره و بگه اینم به خاطر زحمات آقامون کوجیما میدیم بهش که ناراحت نباشه! :D
ویچر بازی نسله به نظر من. بحث تو بد یا خوب بودن متال نیست. هرچند بعد ویچر هم شاید بلادبورن گزینه منطقی تری بود برا بازی سال. اما به هرحال تو بهترین سال نسل بالای ۲۵۰ تا جایزه برد ویچر و جای حرف و حدیثی نزاشت...

امسال به نظرم در کنار ۲۰۱۴ بدترین سال نسل بوده.
من خودم بدم نمیاد اویل۲ ریمیک بگیره جایزه رو. یه قدردانی از کپکام هم هست بابت کام بک بی نظیرش تو این نسل و مبتلا نشدن به سرنوشت ea یا یوبیسافت.
ولی فک میکنم دث استرندینگ میگیره جایزه رو.
بعدیده به یه ریمیک جایزه بدن و سکیرو هم احتمال نمیدم بگیره.
رقیب دیگه ای هم نیست خیلی. کلا سال بسیار بدی بود.

برعکس سال بعر حداقل روی کاغذ خیلی پر و پیمونه.
سایبرپانک و دلست۲ و هیلو و دایینگ لایت۲ و الدن رینگ و ‌...
بحثم جوایز و رقابت نیست. کلا میگم که بازی خوب زیاد دارم سال بعد خوشبختانه.
سال های اخر نسل خوبه وضع معمولا.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or