مراسم The Game Awards 2019

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
114755_.png

زمان مراسم: جمعه ۲۲ آذر ساعت ۵ صبح
The Game Awards مراسم سالانه اهدای جوایز و استقبال از دستاورد صنعت بازیهای ویدئویی است. این مراسم میزبان پیش نمایش بازی های جدید، محتوای آینده و نگاهی عمیق به عناوینی که قبلا معرفی شده اند می باشد، نمایش ها توسط ژورنالیست حرفه ای کانادایی جف کیلی که سابقه 10 سال فعالیت در Spike Video Game دارد تولید و اجرا می شود.
h515157_.png
این مراسم در تاریخ ۲۲ آذر ماه باری دیگر در Microsoft Theater لس آنجلس برگزار خواهد شد، جف کیلی قصد دارد امسال هم صحنه را به توسعه‌دهندگان واگذار کند تا بتوانند پروژه‌های خود را به اشتراک بگذارند. سال گذشته شاهد رقابتی دیدنی بین دو غول بازی سازی، استودیوی پرافتخار سانتامونیکا و راکستار بودیم؛ عنوان God of War توانست لقب بهترین بازی سال 2018 را از آن خود کند.
سال 2019 تا این لحظه سالی جنجالی و هیجان انگیز همانند سال 2018 برای بازیکنان نبوده، بیشترین دلیل آن تمرکز توسعه دهندگان برای 2020 و همچنین عرضه کنسولهای نسل 9 می باشد، سونی به صورت رسمی عرضه PS5 را در تعطیلات سال 2020 با مشخصات آن اعلام کرد، با این حال بازیهایی مانند Resident Evil 2 Remake، Sekiro Shadows Die Twice و A Plague Tale: Innocence توانستند خوش بدرخشند، یکی از بازی های مهم امسال که بازیکنان مدتهاست انتظار آن را می کشند، بازی Death Stranding است که توسط خالق افسانه ای متال گیر، هیدئو کوجیما ساخته شده و در تاریخ 17 آبان ماه امسال بصورت انحصاری برای PS4 منتشر خواهد شد.
امیدواریم امسال هم با همراهی شما عزیزان، در این مراسم شاهد معرفی عناوینی باشیم که مدتهاست در سکوت خبری به سر می برند.

*****با ما همراه باشید*****​
بهترین بازی های سال TGA
  • سال 2014: Dragon Age: Inquisition
  • سال 2015: The Witcher 3: Wild Hunt
  • سال 2016: Overwatch
  • سال 2017: The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • سال 2018: God of War
  • سال 2019: ؟

آخرین ویرایش:
عجیبه حتی بعد از ریلیز و تجربه بازی بازم همچین نظری راجبش داده میشه در واقع کم لطفی میشه :D
RE2 تکرار هیچی نبود و یه ریمیک معمولی یا کپی نسخه اصلی فقط با گرافیک بالاتر هم نبود , در واقع غیر از هسته اصلی داستان (که تازه شامل دیالوگ ها و روایت هم نمیشه) همه چی از دم جدید بود و تجربه ای مثل یه بازی متفاوت رو داشت , RE2 2019 با اینکه به عنوان ریمیک جا افتاده ولی تجربه ای جدید و در سبک خودش فوق العاده سطح بالا و با کیفیت بود . RE2 کاملا لیاقت گوتی شدن رو داره و بعد از مدت ها IP رو دوباره به 90+ برد
عناوینی که میگی با ایده‌های جدید حال حاضر رو میسازن حداقل امسال نبوده تا اینجای کار شاید DS اون عنوان باشه شاید هم نباشه ولی تا اینجا RE2 کاملا لیاقتشو داره حالا میخواد ریمیک باشه البته سکیرو هم گوتی بشه خیلی استقبال میشه تا این فکتی که بازی های میازاکی خیلی گوتی بگیر نیستن هم از بین بره
در کل از نظر من اینکه GOTY حتما باید ایده جدید داشته باشه یا کاملا متفاوت و خاص باشه رو قبول ندارم
من که گفتم ریمیک‌ها قوی‌ان... اصلا بخاطر هستهٔ قوی این بازیها هستش که ریمیک میشن و منم با RE2 R خیلی حال کردم
اما اینم در نظر داشته باش که اگه گرافیک و گیم‌پلی این بازیها ارتقا پیدا میکنه... اما در گذشته هستهٔ اصلی این بازیها یکبار ارائه شده...
و چه بسا که همون موقع هم جوایزی رو کسب کردن که واقعا لیاقتشم داشتن

اما منظور من چیز دیگه‌ای بود

نظر من اینه که بهترین بازی سال ۲۰۱۹ ... با بهترین بازسازی سال ۲۰۱۹ فرق میکنه...
جایزه بهترین بازی سال باید به عناوینی داده بشه که در سال 2019 برای اولین بار عرضه میشن
نه اینکه یک ریمیک که دوباره ساختن یک اتفاق که در گذشته رخ داده.... هر چند هم که شاهکار باشه اما اسمش روشه.... بازسازی!

و اینکه من کی گفتم GOTY باید حتما متفاوت و خاص باشه:D
من گفتم بازی فقط باید به سال 2019 مربوط بشه

آخرین ویرایش:
بابا یه جوری میگید دث استرندینگ قراره همه چیو درو کنه انگار نه انگار فانتوم پین با اون همه هایپ کلا دوتا جایزه گرفت توی 2015. :D به جان خودم اون سال هم همین جف کیلی مراسم رو برگزار کرده ها. :D اگه درست خاطرم باشه، MGSV: TPP بهترین اکشن ادونچر رو برد و بهترین ساندترک. دث استرندینگ که آی پی جدیده و کلا یه ریسک بزرگی به حساب میاد که دیگه بماند...
ولی خدایی بیاید قبول کنیم حیفه میازاکی و کوجیما توی کارنامشون بعد از این همه سال گوتی نداشته باشن. شایدم اصن آثار امسالشون بهترین کارشون نباشن ولی من واقعا میخوام که اینا دست خالی بیرون نرن امسال.

پ.ن: من الان دارم به جایزه Best Performance فکر میکنم، احتمالا عین آنچارتد توی سال 2016، امسال هم 4-3 تاش از دث استرندینگ باشه. :))
برید کنار GOTY داره میاد B-):D

goty.png

من چند روزه دارم Dishonored 2 بازی میکنم، بعد این تاپیک رو دیدم، بعد رفتم ببینم بازی تو سال 2016 چه عملکردی تو TGA داشته (حقیقتش یادم نمونده)، بعد دیدم اصلا کاندید Goty نشده ولی Doom و Titanfall شدن، الان هم اومدم حلالیت بطلبم و سر به بیابون بزارم :)):D واقعا چطور میشه که اینطور میشه احتمالا خود رای دهنده ها هم نمی دونن. خلاصه اینکه اصلا فرمولشون مشخص نیست و از الان نمیشه گفت کدوم بازی ها کاندید میشن و کی جایزه رو میگیره.

فرمولش مشخصه و هیت ژوری اصلی از افراد شاغل در صنعت ویدیو گیم هستند ولی خب همین افراد هم اینقدر درگیرشغل و زندگی و مسائل غیره هستند که 100% توانایی انجام و به اتمام رسوندن تمام بازیهای مهم سال رو ندارند و خب مشخصه یکسری بازی ها نادید گرفته میشه. مثلا جوزف فارس اگر اشتباه نکنم جزه افراد راهی دهنده TGA هست ولی خودش خب رسما اعلام کرده بود که RDR2 اینقدر طولانی بود که تمومش هم نکرده! (درباره بحث جوایز نبود ولی به صورت کلی مشخصه که حتی همچین بازی مهم سال رو هم تموم نکرده چه برسه به باقی)

حکایت اسکار هم همینه، اون هیت هزار و خرده ای نفره از فیلمسازان صنعت قطعا توانایی مشاهده هزارتا فیلم در سال رو ندارند و نظراتشون بیشتر پیرامون فیلمهایی هست که mainstream شده بوده از قبل

حالا اینکه ناشر به کمک نمرات و نقد ها و bold کردن نظر کاربرها و یوتیوبر و هرچی بتونه یک بازی رو بیشتر تو رسانه ها بازتاب بده شانس به همون میزان هم میره بالا

پ ن: نمیخوام TGA و جوایز مشابه رو بکوبم و یا هر تئوری نوطئه ای که در ذهن تون به وجود امده ولی خب، خوب یا بد واقعیت همینه که بسیاری از این افراد هیت داوران حتی مهمترین بازیهای سال هم تموم نمیکنند چه برسه به اونایی که هایپ زیادی ندارند

====

درباره بحث گوتی هم در یکی دو صفحه اخیر اوج صفر و یکی نگاه کردن هست (نمیدونم حالا چون سونی سالهای اخیر اینقدر موفق بوده در زمینه گوتی میصرفه اینجوری نگاه کرد و یا نه واقعا دید دوستان همینه) اما به هرجهت یک مثال از هم بین انحصاری سونی بزنم که سال 2009 انچارتد 2 درو کرد هرچی گوتی بود ولی اون وسط بین اون همه مرجع معتبر گیم اسپات که اسم و رسم ش هم اون موقع خیلی بیشتر از الان بود بهترین بازی سالش رو دیمون سولز کرد و تاثیر شگرفی روی اینده میازاکی و کل صنعت گیم داشت. همون تک گوتی گیم اسپات تاثیرش اونقدر زیاد بود که پرافتخارترین بازی پارسال هم تحت تاثیر قرار داد. واقعا این حرف که بگیم صرفا اونی برنده است که در تعداد بیشترین جایزه رو گرفته اشتباهه! نه runner upها هم میتونند جزئی از این پارتی باشن

عجیب نیست من خودم فن سری دیسآنردم ولی ۲ داستانش افتضاح بود واقعا و گیمپلی هم اون تکرارپذیری یک رو نداشت(با وجود اینکه شاهکار بود بازم)
درکل D2 بازی ای بود که کاندید شدنش ۵۰/۵۰ میزد از اول.
دووم و تایتانفال که عالی بودن
من هم دووم رو بازی کردم و هم تایتانفال، واقعا برام عجیبه اینا هر سه تو یه سال بیان و بعد دیسانرد کاندید گوتی نشه و اون دو تا بشن، خیلی هم عجیبه :D البته هنوز بازی رو تموم نکردم، داستان ممکنه در ادامه خوب روایت نشه ولی این گیم پلی که من می بینم، زیادی عالی هست، یعنی مهم ترین رکن بازی رو به بهترین شکل ممکن ساختن.

من هم دووم رو بازی کردم و هم تایتانفال، واقعا برام عجیبه اینا هر سه تو یه سال بیان و بعد دیسانرد کاندید گوتی نشه و اون دو تا بشن، خیلی هم عجیبه :D البته هنوز بازی رو تموم نکردم، داستان ممکنه در ادامه خوب روایت نشه ولی این گیم پلی که من می بینم، زیادی عالی هست، یعنی مهم ترین رکن بازی رو به بهترین شکل ممکن ساختن.
مشکل Dishonored 2 تاریخ انتشارش بود که خیلی نزدیک اعلام کاندیداها بود حتی ممکنه بعد انتخاب کاندیداها بوده باشه مشکلی که شاید DS هم امسال داشته باشه چون لیست کاندیداها اواسط نوامبر میاد

اینکه چرا موفقیت یک رو تکرار نکرد دلیلش غیر قابل بیانه برا من؛ شاید چون یک زیادی شاهکار بود، دو دیگه اون جادوی یک رو نداشت؛ جدا از بشدت نوآورانه بودن گیمپلی ، محیطاش روح خاصی داشت D1 و با اینکه خیلی تمرکز رو داستان نبود ولی داستان جذابی ام داشت.
شاید نظر شما متفاوت باشه ولی داستان D2 ابلهانه بود بنظرم و اینم فاکتور مهمیه بالاخره؛ از نظر گیمپلی ام خب دوم و تایتانفال جفتشون عالی هستن. فکنم اینجوریه بیشتر از پنج تا بازی کاندید نمیکنن دیگه جا نبود برا دیسآنرد :|
من هم قبول دارم داستانش به خوبی نسخه قبل نیست، ولی خب خیلی وقت ها بازی هایی که گوتی میشن هم داستان خیلی عالی ندارن :D ولی گیم پلی بازی جادویی هست. نکته اش اینه که آخر سال هم زیاد جایزه نگرفت و بازی هایی بیشتر ازش جایزه گرفتن که برای من تعجب آور هست، یعنی بعد از اورواچ و آنچارتد، به نظرم حق دیسانرد بود بیشتر از بقیه جایزه بگیره. البته شاید هم من زیادی با Immersive sim حال میکنم و فکر میکنم موقع جوایز آخر سال باید به این بازی ها، زیادی بها بدن :D

• Like
Reactions: X B I T B
مشکل Dishonored 2 تاریخ انتشارش بود که خیلی نزدیک اعلام کاندیداها بود حتی ممکنه بعد انتخاب کاندیداها بوده باشه مشکلی که شاید DS هم امسال داشته باشه چون لیست کاندیداها اواسط نوامبر میاد
البته بازی جایزه بهترین اکشن ادونچر رو برد اون سال، من بعید میدونم مشکل از این جهت باشه...

• Like
Reactions: samijavid
تمام گوتی هایی که انچارتد ۲ گرفته مهم نیست ، مهم اون یه دونه گوتیه که سول گرفته !!! دیگه هیت به حدی رسیده باید برای کوبیدن بازی های ناتی داگ از کول انحصاری های خود پلی استیشن بالا برید ؟؟؟

بزارید داستان رو من اینطوری تعریف کنم ، یه بازی تو ۲۰۰۹ اومد که مراسم ختم ژانر خودش رو برگزار کرد ، حتی سلف معروف خودش هم برای بقا مجبور شد که کپی پیست از روی همون بازی ۲۰۰۹ بده بیرون تا زنده بمونه !!!

عرضه انچارتد ۲ یکی از مهم ترین نقاط عطف تاریخ صنعت گیم بود!

تمام گوتی هایی که انچارتد ۲ گرفته مهم نیست ، مهم اون یه دونه گوتیه که سول گرفته !!! دیگه هیت به حدی رسیده باید برای کوبیدن بازی های ناتی داگ از کول انحصاری های خود پلی استیشن بالا برید ؟؟؟

بزارید داستان رو من اینطوری تعریف کنم ، یه بازی تو ۲۰۰۹ اومد که مراسم ختم ژانر خودش رو برگزار کرد ، حتی سلف معروف خودش هم برای بقا مجبور شد که کپی پیست از روی همون بازی ۲۰۰۹ بده بیرون تا زنده بمونه !!!

عرضه انچارتد ۲ یکی از مهم ترین نقاط عطف تاریخ صنعت گیم بود!
و بهترین بازی عمر من فکرش بکن تا اون موقع ps2 داشتم و طعم یه بازی AAA سینمایی نچشیده بودم! 8->

@Ali Venom

ببن علی اینقدر خودتو بدنام کردی یه دفعه هم حرف حق میزنی باهات برخورد فیزیکی میشه :D

حرفش درسته دوستان. اینکه یه بازی میاد و برنده بیشترین جوایز میشه جای خودش ولی گاها برخی دیگه هم با گرفتن چند تا دونه موفق عمل میکنن. همین دیمن سولز درسته که نتونست به اندازه UC2 موفق باشه و اصلا کسی هم ادعا نمیکنه که باید بیشترین جایزه رو میگرفت ولی صرفا همون یدونه گوتی باعث شد که اسم میازاکی بر سر زبونها بیفته و این روند موفقیتش ادامه پیدا کنه. چه بسا اگر این جایزه بهش نمیرسید فرام سافتور میرفت و بازی دیگه ای میساخت و روند کلا تغییر میکرد. شخصا با علی همنظرم فکر میکنم اون جایزه بخصوص در اون تایم بخصوص خیلی موثر بود

@Ali Venom

ببن علی اینقدر خودتو بدنام کردی یه دفعه هم حرف حق میزنی باهات برخورد فیزیکی میشه :D

حرفش درسته دوستان. اینکه یه بازی میاد و برنده بیشترین جوایز میشه جای خودش ولی گاها برخی دیگه هم با گرفتن چند تا دونه موفق عمل میکنن. همین دیمن سولز درسته که نتونست به اندازه UC2 موفق باشه و اصلا کسی هم ادعا نمیکنه که باید بیشترین جایزه رو میگرفت ولی صرفا همون یدونه گوتی باعث شد که اسم میازاکی بر سر زبونها بیفته و این روند موفقیتش ادامه پیدا کنه. چه بسا اگر این جایزه بهش نمیرسید فرام سافتور میرفت و بازی دیگه ای میساخت و روند کلا تغییر میکرد. شخصا با علی همنظرم فکر میکنم اون جایزه بخصوص در اون تایم بخصوص خیلی موثر بود
من راستش به عنوان سونی فن بعضی از حرفای ایشون بجز فن بازی هاش قبول دارم حالا اینکه اینا رو هم جدی میگه یا واسه ترول پای خودش ولی بنظرم حرفش تو تاپیک tlou2 وقتی که هرکی سر کارهای نیل دراکمن بحث میکرد بیخودی فحش میخورد درست بود و کامل قبولش داشتم! حالا اینکه طرف فلان سازنده هست یا واسه سونی کار میکنه دلیل نمیشه رفتارهاش تو شبکه های اجتماعی مورد بحث قرار نگیره!

• Like
Reactions: SHAYAN1999

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or