مراسم The Game Awards 2019

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
114755_.png

زمان مراسم: جمعه ۲۲ آذر ساعت ۵ صبح
The Game Awards مراسم سالانه اهدای جوایز و استقبال از دستاورد صنعت بازیهای ویدئویی است. این مراسم میزبان پیش نمایش بازی های جدید، محتوای آینده و نگاهی عمیق به عناوینی که قبلا معرفی شده اند می باشد، نمایش ها توسط ژورنالیست حرفه ای کانادایی جف کیلی که سابقه 10 سال فعالیت در Spike Video Game دارد تولید و اجرا می شود.
h515157_.png
این مراسم در تاریخ ۲۲ آذر ماه باری دیگر در Microsoft Theater لس آنجلس برگزار خواهد شد، جف کیلی قصد دارد امسال هم صحنه را به توسعه‌دهندگان واگذار کند تا بتوانند پروژه‌های خود را به اشتراک بگذارند. سال گذشته شاهد رقابتی دیدنی بین دو غول بازی سازی، استودیوی پرافتخار سانتامونیکا و راکستار بودیم؛ عنوان God of War توانست لقب بهترین بازی سال 2018 را از آن خود کند.
سال 2019 تا این لحظه سالی جنجالی و هیجان انگیز همانند سال 2018 برای بازیکنان نبوده، بیشترین دلیل آن تمرکز توسعه دهندگان برای 2020 و همچنین عرضه کنسولهای نسل 9 می باشد، سونی به صورت رسمی عرضه PS5 را در تعطیلات سال 2020 با مشخصات آن اعلام کرد، با این حال بازیهایی مانند Resident Evil 2 Remake، Sekiro Shadows Die Twice و A Plague Tale: Innocence توانستند خوش بدرخشند، یکی از بازی های مهم امسال که بازیکنان مدتهاست انتظار آن را می کشند، بازی Death Stranding است که توسط خالق افسانه ای متال گیر، هیدئو کوجیما ساخته شده و در تاریخ 17 آبان ماه امسال بصورت انحصاری برای PS4 منتشر خواهد شد.
امیدواریم امسال هم با همراهی شما عزیزان، در این مراسم شاهد معرفی عناوینی باشیم که مدتهاست در سکوت خبری به سر می برند.

*****با ما همراه باشید*****​
بهترین بازی های سال TGA
  • سال 2014: Dragon Age: Inquisition
  • سال 2015: The Witcher 3: Wild Hunt
  • سال 2016: Overwatch
  • سال 2017: The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • سال 2018: God of War
  • سال 2019: ؟

آخرین ویرایش:
خوب رو انجین اجرا شده، یعنی هنوز وارد کنسول نشده تفاوتی تو اصل حرف من ایجاد نکرد.

گذشته از این CGI نمی تونه رو انجین اجرا بشه؟ بالاخره یه جایی باید رندر بشه دیگه...
GameSpot:
Perhaps, like me, you also watched it and thought it looked like pre-rendered CG, but everything in Hellblade 2's trailer is said to be done in engine, in real time, and that's really raised the bar for me in terms of expectations for flagship next-gen games.

خوب رو انجین اجرا شده، یعنی هنوز وارد کنسول نشده تفاوتی تو اصل حرف من ایجاد نکرد.

گذشته از این CGI نمی تونه رو انجین اجرا بشه؟ بالاخره یه جایی باید رندر بشه دیگه...
برادر تو نسل 7 سیر میکنی ها... همین الآنم کات سین های گیرز و دی اس و هیل بلید 1 و کوانتوم هم این گیم بودن ... کلا وقتی میگن این انجین صرفا قدرت سخت افزار رو اختصاص میدن به کات سین ... انیمیشن ها بیشتر و افکت ها و اسکریپت ها ... همه اینا کنار بعضی چیز های دیگه هم که سنگین هستن ، پری رندر کنار این گیم قرار میگیرن ( مثل بهمن های رایز او تومب ریدر)

• Like
Reactions: g4mer
اولین مراسمی بود که خواب موندم، جنازه بودم دو شبه درست نخوابیده بودم؛ خبر خیلی خوبی بود، میازاکی 2015 باید به حقش می رسید، غیر از این خوشحالم که خواب موندم! چیز زیادی نداشته مراسم، فقط ایکس باکس.. هم اسمش هم طراحیش توی دیواره، حالا باید بشینم تریلرها رو ببینم،HB هم چیز خاصی نشون ندادن که، با تعریفتون فکر کردم گیم پلی رو نشون دادن.
هر مدل و هر شکلی باشه باز هم شاهد همین حرف ها از شما خواهیم بود.

اینم دموی پارساله که خیلی خفنه که روی RT مانور داده، UE یه سری مشکلات جدی داره! که اگر برطرف نشه بین کات سین و In game همین الان با گرافیک معمولیش! اختلاف زیادی می شه توی بازیها دید.

برای مقایسه گرافیکی Hellblade 2 فقط در نظر بگیرید که تریلر Ghost of Tsushima هم به صورت In Engine روی PS4 Pro ضبط شده بود (البته گیم پلی هم قاطی داشت).

کات سین های GOT مثل شوخی میموند در مقایسه با اینی که از Hellblade نشون دادن.

دقیقا بخاطر اینکه ghost بصورت کامل ingame بوده ولی حقیقتا hellblade با این که گفته شد ingame ولی خودم بعید میدونم . تا زمانی که گیم پلی نشون ندن نمیشه نظر داد واقعا

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

اول تریلر نوشته in engine روی PS4 PRO . همش گیم پلی نبود.

آخرین ویرایش:
برادر تو نسل 7 سیر میکنی ها... همین الآنم کات سین های گیرز و دی اس و هیل بلید 1 و کوانتوم هم این گیم بودن ... کلا وقتی میگن این انجین صرفا قدرت سخت افزار رو اختصاص میدن به کات سین ... انیمیشن ها بیشتر و افکت ها و اسکریپت ها ... همه اینا کنار بعضی چیز های دیگه هم که سنگین هستن ، پری رندر کنار این گیم قرار میگیرن ( مثل بهمن های رایز او تومب ریدر)
این انجین یعنی داره رو انجین بازی رندر میشه، حالا با چه سخت افزاری؟ اینجا که چیزی نگفتن اما فرض بر اینه که قدرت سخت افزار اجرایی معادل قدرت کنسول بوده باشه!

ریل تایم هم که گفته یعنی همون لحظه داره اجرا میکنه پس یعنی کنسول قراره همچین نمایشی رو مستقیم روی سخت افزار خودش اجرا کنه و احتمالا این فرضیه که گفتم ممکنه به صورت از پیش رندر شده وارد کنسول بشه منتفیه.

کیفیت نمایش از این نظر خوب بود، ولی خوب کیفیت این نمایش ها به نظرم خیلی مهم نیست. فرسنگ ها با گیم پلی می تونه فاصله داشته باشه اما بعنوان یه نمایش سینمایی که قراره توسط کنسول اجرا بشه، به طور کلی دستاورد خوبی بود.

برای مقایسه گرافیکی Hellblade 2 فقط در نظر بگیرید که تریلر Ghost of Tsushima هم به صورت In Engine روی PS4 Pro ضبط شده بود (البته گیم پلی هم قاطی داشت).

دقیقا بخاطر اینکه ghost بصورت کامل ingame بوده ولی حقیقتا hellblade با این که گفته شد ingame ولی خودم بعید میدونم . تا زمانی که گیم پلی نشون ندن نمیشه نظر داد واقعا

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

• Smile
Reactions: g4mer

اول تریلر نوشته in engine روی PS4 PRO . همش گیم پلی نبود.

وقتی اطلاعاتتون ناقصه قبلش یه سرچ بکنید، حرف شما هم مثل جوک میمونه، ما گیم پلی از GOT هم داریم که قدرت گرافیکی رو نشون میده و قبل از اینکه تاریخ ریلیز بدن خیلیا باور نمی کردن این نسلی باشه، جالبه خودت میگی روی PS4ه، بعد با بازی نسل بعدی مقایسه می کنی که هنوز تریلر گیم پلی نداره.

این لیست کامل برندگان ،واقعا چرا با 4 عنوان disco تو لیست نهایی نبود.جاش خالی بود
  • Esports Team: G2 Esports (League of Legends)
  • Esports Players: Kyle "Bugha" Giersdorf (Sentinels, Fortnite)
  • Esports Host: Eefje "Sjokz" Depoortere
  • Esports Game of the Year: League of Legends (Riot Games)
  • Esports Event: League of Legends World Championship 2019
  • Esports Coach: Danny "Zonic" Sorensen
  • Content Creator of the Year: Michael "Shroud" Grzesiek
  • Fresh Indie Game: Disco Elysium (Za/um)
  • Multiplayer Game: Apex Legends (Respawn/Electronic Arts)
  • Sports/Racing Game: Crash Team Racing Nitro-Fueled (Beenox/Activision)
  • Strategy Game: Fire Emblem: Three Houses (Intelligent Systems/Koei Tecmo/Nintendo)
  • Family Game: Luigi's Mansion 3 (Next Level Games/Nintendo)
  • Fighting Game: Super Smash Bros. Ultimate (Sora/Bandai Namco/Nintendo)
  • RPG: Disco Elysium (Za/um)
  • Action-Adventure Game: Sekiro: Shadows Die Twice (From Software/Activision)
  • Action Game: Devil May Cry 5 (Capcom)
  • VR/AR Game: Beat Saber (Beat Games)
  • Community Support: Destiny 2 (Bungie)
  • Mobile Game: Call of Duty Mobile (Timi Studios/Activision)
  • Independent Game: Disco Elysium (Za/um)
  • Ongoing Game: Fortnite (Epic Games)
  • Games for Impact: Gris (Nomada Studio/Devolver Digital)
  • Performance: Mads Mikkelsen as Cliff (Death Stranding – Kojima Productions/SIE)
  • Audio Design: Call of Duty: Modern Warfare (Infinity Ward/Activision)
  • Score and Music: Death Stranding (Kojima Productions/SIE)
  • Art Direction: Control (Remedy/505 Games)
  • Narrative: Disco Elysium (Za/um)
  • Game Direction: Death Stranding (Kojima Productions/SIE)
  • Game of the Year: Sekiro: Shadows Die Twice (From Software/Activision)

وقتی اطلاعاتتون ناقصه قبلش یه سرچ بکنید، حرف شما هم مثل جوک میمونه، ما گیم پلی از GOT هم داریم که قدرت گرافیکی رو نشون میده و قبل از اینکه تاریخ ریلیز بدن خیلیا باور نمی کردن این نسلی باشه، جالبه خودت میگی روی PS4ه، بعد با بازی نسل بعدی مقایسه می کنی که هنوز تریلر گیم پلی نداره.

چیه اطلاعات من جوکه؟ اول تریلر GOT کاملا واضح نوشته ترکیبی از گیم پلی و ویدیو کپچر شده به صورت In-engine بر روی PS4 PRO.

برخلاف شما که دنبال کشوندن کنسول وار به هر بحثی هستی من علاقه ای به این بحث ها ندارم و صرفا تاکیدم بر پیشرفت گرافیک بین دونسل بود.

اینی هم که خیلی ها باور نمیکردن برای این نسله یا نمیدونم گرافیکش عالیه اصلا به درستی حرف و بحث من ارتباطی نداره

الان واقعا دارید گرافیک GOT رو با HB2 مقایسه میکنید ؟ :| بزارید اول گیم پلی بازی رو ببینیم اصلا ببینیم وسعت بازی چقدر هست جزییات به چه صورته
GOT یه بازی sandbox/open world از طرفی اگر HB2 هم بخواد مثل نسخه ی اول محدود و خیلی خطی باشه اصلا نمیشه این دوتا رو مقایسه کرد حالا اصلا کاری به سخت افزاری که روشون بازی اجرا میشه نداریم , انصافا با چه منطقی این حرف هارو میزنید ؟!

• Like
Reactions: vaan 2 and Farh@d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or