مراسم The Game Awards 2019

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
114755_.png

زمان مراسم: جمعه ۲۲ آذر ساعت ۵ صبح
The Game Awards مراسم سالانه اهدای جوایز و استقبال از دستاورد صنعت بازیهای ویدئویی است. این مراسم میزبان پیش نمایش بازی های جدید، محتوای آینده و نگاهی عمیق به عناوینی که قبلا معرفی شده اند می باشد، نمایش ها توسط ژورنالیست حرفه ای کانادایی جف کیلی که سابقه 10 سال فعالیت در Spike Video Game دارد تولید و اجرا می شود.
h515157_.png
این مراسم در تاریخ ۲۲ آذر ماه باری دیگر در Microsoft Theater لس آنجلس برگزار خواهد شد، جف کیلی قصد دارد امسال هم صحنه را به توسعه‌دهندگان واگذار کند تا بتوانند پروژه‌های خود را به اشتراک بگذارند. سال گذشته شاهد رقابتی دیدنی بین دو غول بازی سازی، استودیوی پرافتخار سانتامونیکا و راکستار بودیم؛ عنوان God of War توانست لقب بهترین بازی سال 2018 را از آن خود کند.
سال 2019 تا این لحظه سالی جنجالی و هیجان انگیز همانند سال 2018 برای بازیکنان نبوده، بیشترین دلیل آن تمرکز توسعه دهندگان برای 2020 و همچنین عرضه کنسولهای نسل 9 می باشد، سونی به صورت رسمی عرضه PS5 را در تعطیلات سال 2020 با مشخصات آن اعلام کرد، با این حال بازیهایی مانند Resident Evil 2 Remake، Sekiro Shadows Die Twice و A Plague Tale: Innocence توانستند خوش بدرخشند، یکی از بازی های مهم امسال که بازیکنان مدتهاست انتظار آن را می کشند، بازی Death Stranding است که توسط خالق افسانه ای متال گیر، هیدئو کوجیما ساخته شده و در تاریخ 17 آبان ماه امسال بصورت انحصاری برای PS4 منتشر خواهد شد.
امیدواریم امسال هم با همراهی شما عزیزان، در این مراسم شاهد معرفی عناوینی باشیم که مدتهاست در سکوت خبری به سر می برند.

*****با ما همراه باشید*****​
بهترین بازی های سال TGA
  • سال 2014: Dragon Age: Inquisition
  • سال 2015: The Witcher 3: Wild Hunt
  • سال 2016: Overwatch
  • سال 2017: The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • سال 2018: God of War
  • سال 2019: ؟

آخرین ویرایش:
نکته خوب ماجرا اینکه میدونیم برای کرکتر 5 اسمش نینتندو قبل فبریه باید یک دایرکت بزنه.

من مطمئنم دایرکت ژانویه یا فبریه هر کوفتی باشه، یه ربع هم باشه از این چیزی که این جا پخش کردن سه برابر بهتره
حداقل یه ربع نمایشه نه یه ربع تبلیغات وسط یه مراسم

• Like
Reactions: Arima Kishou
سیرک وار ترین شنبه بازاری بود که به عمرم دیدم.... اون وسط هم به چند تا از دست فروش های برتر جایزه میدادن...

بابت سوزوندن چند گیگ از نتم واقعا عصبانیم... چند گیگ نه برای یه مراسم که برای تبلیغاتی دو برابر تایم مراسم....

واقعا تو همچین مراسمی یکی اومد گفت ف#ک اسکار...

این یه شو بازرگانیه.... مراسمی که هنوز هویت خودش رو پیدا نکرده... معلوم نیست شو اینترتیمنته، شو معرفی بازیه... یا مراسم اهدای جوایز.... با یه مجری خود شیفته که فقط میخواد بگه من چقدر اینفلوئنسرم... رجی میارم... گرین دی، وای سوپرایز وین دیزل... من میتونم به همه جایزه بدم

و سکیرو میتونه بازی سال بشه بدون بردن هیچ جایزه جانبی... من خودم دوست داشتم سکیرو بشه.. ولی نه با این فرمت، win, win

عمرا دیگه حتی یک مگابیت بابت این مراسم حروم کنم...

تبریک به فن های میازاکی و سکیرو
خیلی خوبه که دوتا عنوان خوب در انتظارمه که هنوز تجربه اشون نکردم، ببخشید سه تا! :دی سکیرو، اویل و کنترل! :دی

راستی اگه کسی لینک یا عنوان تمام موزیک هایی که در مراسم پخش شد (روی تریلر یا اجرای زنده) رو اینجا بزاره ممنون میشم! الخصوص اونی که رو گیرز پخش شد.

امیدوارم همین الان زلزله بیاد و تمام زیرمجموعه های WB ، آوار بشن:|
لعنت بهشون:|

---
اون بازی PS5 ، اگر سوم شخص باشه از الان تا خرخره هاااااااایپ!
اگر اول شخص باشه...باید ببینم چی در میاد ازش اصلا:-"(ولی اصولا شمشیری باید سون شخص باشه:-" )
بوردرلندز شمشیری>:)

---
the Wolf Among Us 2 :((:((:((
بالاخره!!!! :((
من حاضرم با همون موتور قدیمیشون بسازن، فقط دست به طراحیا نزنند!

---
تریلر FF VII R تقریبا چیز جدیدی نداشت:-"

---
تریلر GOT ... کمه آقا! من هنوز نمایش بیشتری میخوام:))

تریلر با کیفیت خفن که هنوز ندیدم...ولی...نمیدونم حس میکنم به خفنیه نمایش E3ش نبود...حالا بعدا گیمرساید بزاره توش ذوب بشیم بهتر میشه گفت چی به چیه:-"

---

همچنان لعنت به WB :|
امیدوارم همین الان زلزله بیاد و تمام زیرمجموعه های WB ، آوار بشن:|
لعنت بهشون:|

---
اون بازی PS5 ، اگر سوم شخص باشه از الان تا خرخره هاااااااایپ!
اگر اول شخص باشه...باید ببینم چی در میاد ازش اصلا:-"(ولی اصولا شمشیری باید سون شخص باشه:-" )
بوردرلندز شمشیری>:)

---
the Wolf Among Us 2 :((:((:((
بالاخره!!!! :((
من حاضرم با همون موتور قدیمیشون بسازن، فقط دست به طراحیا نزنند!

---
تریلر FF VII R تقریبا چیز جدیدی نداشت:-"

---
تریلر GOT ... کمه آقا! من هنوز نمایش بیشتری میخوام:))

تریلر با کیفیت خفن که هنوز ندیدم...ولی...نمیدونم حس میکنم به خفنیه نمایش E3ش نبود...حالا بعدا گیمرساید بزاره توش ذوب بشیم بهتر میشه گفت چی به چیه:-"

---

همچنان لعنت به WB :|
Godfall is the first officially-announced PS5 game
سوم شخصه رو pc و ps5

• Like
Reactions: Akiba
حقیقتا اگه DS گوتی میشد هم من شوکه نمیشدم در این حد انتظارم از این مراسم کوفتی پایینه:|
در اون صنعتی رو که توش شبیه ساز پیاده روی بهترین بازی سال بشه رو باید گل گرفت:|
ولی خب باز یه کاری کردن که با خودت بگی خوبه حداقل باز سال دیگه مراسمو میبینم:D
سکیرو هم که حقشه بهترین بازی امسال بود برام
:x

یکم ترول کنیم روحمون شاد بشه حداقل...اگر نزاشته باشن بچه ها:-"
IMG-20191213-WA0002.jpg

البته من خودم بیشتر نظرم به این اسپیکرها که به موبایل وصل میشه هست:-"

---

در مورد بازی های مرتبط با LOL... اولی که هیچ کوفتی نشون ندادن! (استودیو سازنده دارک سایدرز جنسیس بود؟ )
وای دومی اگر با همین آرت استایل باشه دوست میدارم! :دی یه اکشن مشتی امیدوارم ازش در بیارن! (از سازنده های Shank خبری ندارید؟ زنده ن اینا؟ )

بهتر از این نمیشد. میازاکی خودمون جایزه روگرفت. تبریک مخصوص به علی!
نوکرم :x
به حدی خوشحالم که قابل وصف نیست
خداشاهده شاید بگم تنها آرزوی این چندساله ام بود که استاد جایزه رو ببره!
واقعا استحقاقشو داشته و داره!
اصلا فکرشو نمیکردم واسه همین قشنگ سوپرایز شدم:D<:-P
ایشالا BB2
ایشالا ریمیک دیمن سولز
سلامتی زندانی های بی ملاقاتی
اصلا تو فضام الان:))

حقیقتا اگه DS گوتی میشد هم من شوکه نمیشدم در این حد انتظارم از این مراسم کوفتی پایینه:|
در اون صنعتی رو که توش شبیه ساز پیاده روی بهترین بازی سال بشه رو باید گل گرفت:|
ولی خب باز یه کاری کردن که با خودت بگی خوبه حداقل باز سال دیگه مراسمو میبینم:D
سکیرو هم که حقشه بهترین بازی امسال بود برام
:x

فک کنم شما منتظر بودی DS گوتی بشه بیای یه چیزی بپرونی ولی خب حالا که نشده دیدی حیفه ضمیمه تبریکات نکنی چیزی که تو دلت مونده رو، پس الانم حق به حقدار رسیده از ظن شما، اوکی

میدونستیم اگه DS گوتی بشه قرار مراسم رو گل بگیرن ولی راستش با دیدن کامنت شما شوکه شدیم که نگرفتنشم مصادفه با گل گرفتن مراسمی که در دنیای موازی DS گوتیش شده! lol

راستش ما هم دیگه از دیدن این کامنت ها شوکه نمیشیم چون در این حد انتظارمون از کامنت بعضی ها پایینه.

روزتون بخیر

آخرین ویرایش:
نوکرم :x
به حدی خوشحالم که قابل وصف نیست
خداشاهده شاید بگم تنها آرزوی این چندساله ام بود که استاد جایزه رو ببره!
واقعا استحقاقشو داشته و داره!
اصلا فکرشو نمیکردم واسه همین قشنگ سوپرایز شدم:D<:-P
ایشالا BB2
ایشالا ریمیک دیمن سولز
سلامتی زندانی های بی ملاقاتی
اصلا تو فضام الان:))
قشنگ دكل نورداي كنترل و ناپلئوني خوراي دث استرندينگ رو با خاك يكسان كردن
بازي كه حقش بود گوتي رو با لياقت گرفت
حالا بشين تا كنترل بياد رو گيم پس :-j
اون كنسول نسل بعد اكس باكس هم كه اماده نبود و فيل دروغگو هم ديتشون رو شد نمايش هل بليد هم كه قدرت كنسول رو كامل نشون داد
الان واقعا چندتا سطل لازمه با يخ فراوان بيارم :Flowers:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or