مراسم QuakeCon از هفته آینده شروع میشود

HosseinBrusli

کاربر سایت
QuakeCon2013Logo-600x300.jpeg

مراسم QuakeCon 2013 از هفته بعدی شروع میشود . ثبت نام برای حضوردر این مراسم از این هفته آغاز شده و علاقه مندان میتوانند برای حضوز در این مراسم ثبت نام کنند . برای افرادی که از قبل نام خود را رزرو میکنند جوایزی در نظر گرفته شده . این جوایز شامل بسته های ویژه ای شامل ، تی شرت هایی با مارک QuakeCon و موس های حرفه ای برند Logitech است . این بسته های ویژهاز طریق سایت Bethesda Blog در دسترس است و علاقه مندان میتوانند بسته پیشنهادی خود را انتخاب کنند .

مراسم معرفی و ثبت نام QuakeCon 2013 از هفته بعد ، دوشنبه April 15 ( بیست و شش فروردین 1392 ) شروع خواهد شد . مراسم اصلی QuakeCon 2013 هم از 1 تا 4 ماه August معادل ( پنجشنبه 10 تا 14 مرداد 1392 ) در Hilton Anatole ایالت Dallas, Texas برگزار خواهد شد .

بسته های ویژه بتسدا

quakecon2013-swagpack-selectaseat_swagpack1-1024x614.jpg

quakecon2013-swagpack-swagpack1-1024x614.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
راستش الان که خیلی حضور ذهن ندارم، آخرین mod ای که برای quake 4 نصب کرده بودم پرفورمنس بازیرو بهبود میداد و یه سری map اضافه داشت اگه اشتباه نکنم، دقیق یادم نیست اسم ماد چی بود، لا به لای برنامه هام میگردم ببینم دارمش یا نه، اگه پیداش کنم بازیرو نصب میکنم و mod رو روش پیاده میکنم بهت تو پ. خ میگم;).
الان یه نگاهی تو اینترنت انداختم مادهای جالبی اومده واسش، مثلا کیفیت تکسچرهارو بالا میبره و...
اینارو یه نگاهی بنداز:
Quake 4 Mods, Quake 4 Maps, Quake 4 Downloads
G T X Q4 mod for Quake 4 - Mod DB

این مد ها رو از کجا و چه طوری باید نصب کرد ؟

نسخه Quake 4 که هیچی چیز جالبی نداشت . فقط گرافیکش خوب بود . وقتی می خواستم بازی کنم ، چند ماه بعدش fear امد . واقعا fear کردش تو قوطی حلبی . از همه نظر بهتر بود . کلا بهترین fps که تجربه کردم همین fear بود.

مراسم QuakeCon 2013 یکم تا 4 آگست هست، یعنی چند ماه دیگه شروع میشه. این فقط برای ثبت نام شرکت کنندهاست. همیشه تو ماه آگست مراسمشون بوده. مراسم که البته نمیشه گفت، چون بیشتر شبیه گپ خودمانی هست تا مراسم( البته تو این چند سال اخیر)

راستش الان که خیلی حضور ذهن ندارم، آخرین mod ای که برای quake 4 نصب کرده بودم پرفورمنس بازیرو بهبود میداد و یه سری map اضافه داشت اگه اشتباه نکنم، دقیق یادم نیست اسم ماد چی بود، لا به لای برنامه هام میگردم ببینم دارمش یا نه، اگه پیداش کنم بازیرو نصب میکنم و mod رو روش پیاده میکنم بهت تو پ. خ میگم;).
الان یه نگاهی تو اینترنت انداختم مادهای جالبی اومده واسش، مثلا کیفیت تکسچرهارو بالا میبره و...
اینارو یه نگاهی بنداز:
Quake 4 Mods, Quake 4 Maps, Quake 4 Downloads
G T X Q4 mod for Quake 4 - Mod DB

دوست عزیز لطفا در همون تاپیک جامع Quake بگید.

[h=3] لرزشی افسانه ای در دنیای گیم: معرفی سری عنوان های محبوب QUAKE [/h]

دوست عزیز لطفا در همون تاپیک جامع Quake بگید.

لرزشی افسانه ای در دنیای گیم: معرفی سری عنوان های محبوب QUAKE

Mr. uknown جان جواب دوستمون رو تو پروفایلش دادم:d ، ولی به چشم توی تاپیک خود quake هم اگه بشه توضیح میدم;). خودم باید بازی رو دوباره نصب کنم و mod هارو روش پیاده کنم بعد در خدمت تمام فن های این بازی هستم;).

مراسم QuakeCon 2013 یکم تا 4 آگست هست، یعنی چند ماه دیگه شروع میشه. این فقط برای ثبت نام شرکت کنندهاست. همیشه تو ماه آگست مراسمشون بوده. مراسم که البته نمیشه گفت، چون بیشتر شبیه گپ خودمانی هست تا مراسم( البته تو این چند سال اخیر)

پست اول اپدیت شد !

طبق لینک زیر بتسدا تایید کرده که در حال کار روی یک ورژن جدید از DOOM هست ! احتملا این ورژن برای کنسول های نسل بعدیه و بازی ای که چند سال هست دارن روش کار میکنن برای این نسل بیاد . البته قبلا شایعاتی شده بود که DOOM 4 بازی لانچ X720 خواهد بود . هنوز چیزی از این موضوع مشخص نیست . امید وارم تو این همایش حداقل این موضوع روشن بشه که 2 تا بازی DOOM در حال ساخته یا یکی ! برای این نسل میاد یا نه !

Bethesda confirms work on a "new version" of Doom 4, plans for Rage 2 ditched • News • Eurogamer.net

طبق لینک زیر بتسدا تایید کرده که در حال کار روی یک ورژن جدید از DOOM هست ! احتملا این ورژن برای کنسول های نسل بعدیه و بازی ای که چند سال هست دارن روش کار میکنن برای این نسل بیاد . البته قبلا شایعاتی شده بود که DOOM 4 بازی لانچ X720 خواهد بود . هنوز چیزی از این موضوع مشخص نیست . امید وارم تو این همایش حداقل این موضوع روشن بشه که 2 تا بازی DOOM در حال ساخته یا یکی ! برای این نسل میاد یا نه !

Bethesda confirms work on a "new version" of Doom 4, plans for Rage 2 ditched • News • Eurogamer.net

نه، نسخه ی اولیه ی Doom 4 سال 2011 کنسل شد و یه raboot انجام گرفت که بازی از نو شروع به ساخت کرد. تایید هم شده که DOOM 4 کلا برای نسل بعد در حال ساخته، ضمن اینکه همین دیشب bethesda اعلام کرده سال 2013 اخبار بیشتری پیرامون بازیهاش منتشر میکنه و آنونس های جدیدی داره که برخی حدس میزنن که ممکنه یکی از این آنونس های جدید Doom 4 باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or