مراسم PSX 2015

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

کنفرانس روز شنبه 14 آذر ساعت 21:30 برگزار میشه.
لینک های تماشای مراسم:
Twitch
PlayStation
Youtube.com /user/PlayStation

5iKv2.jpg

سال قبل اولین مراسم PlayStation Experience رو شاهد بودیم. جایی که در کنار یک کنفرانس مخصوص، فرصتی برای دور هم جمع شدن طرفداران این برند محبوب بود. امسال قراره این مراسم برای دومین بار برگزار بشه و گیمرها در طول دو روز به استقبال بازی‌های محبوب خودشون برن.
مراسم در روزهای 5 و 6 دسامبر در سن‌فرانسیسکو برگزار میشه و قراره بازی‌های مختلفی که در سال‌های 2015 و 2016 عرضه میشن رو در اون ببینیم. کنفرانس هم سر جای خودش هست و سورپرایزهایی در انتظار طرفداران خواهد بود. همچنین قیمت بلیت تا قبل از 20 سپتامبر به مبلغ 60 دلار برای دو روز عرضه میشه و بعد از 20 سپتامبر هم قیمت بلیت دو روزه 75 دلار و یک روزه 45 دلار (شنبه) و 40 دلار (یکشنبه) خواهد بود.
عزیزانی که میخوان از ایران شرکت کنن (:دی) هم توجه داشته باشن که بهتره با PSN id خودشون ثبت نام کنن. هنوز علتش مشخص نیست، ولی احتمالاً سورپرایزهایی براشون در نظر گرفته شده. یک سری هتل هم هست که برای این مراسم قراره با تخفیف همراه باشن و میتونین هر شب با مبلغ 249 دلار در هتل Marriott Marquios اقامت کنین یا اتاق‌های هتل Hilton رو با مبلغ شبی 179 دلار صاحب بشین!

jkTMJ.jpg

Capcom Cup هم در طول این مراسم برگزار میشه و روز 6 دسامبر زمانی هست که مسابقات Street Fighter V طرفداران این سری رو به خودش مشغول خواهد کرد و رقابتی داغ و نفسگیر رو بین 32 نفر از برترین SFبازها شاهد خواهیم بود، با جایزه ای معادل 250هزار دلار. افرادی که دوست دارن به شکل VIP و از نزدیک این مسابقات رو دنبال کنن، میتونن بلیت دو روزه مراسم رو تهیه کرده یا بلیت روز یکشنبه رو بخرن و در کنار دیدن مسابقات، کیف حاوی وسایل مختلف Capcom رو هم دریافت کنن و در مراسم مخصوص بعد از مسابقات هم شرکت داشته باشند.

با تشکر از کیای عزیز بابت لینک! :دی

آخرین ویرایش:
علی و احسان:

No plans to bring Dead or Alive Xtreme 3 to the West; Developer fears backlash
We do not bring DOAX3 to the west and won't have any plan change in the future. Thank you for asking.
Do you know many issues happening in video game industry with regard to how to treat female in video game industry? We do not want to talk those things here. But certainly we have gone through in last year or two to come to our decision. Thank you.
:))

نسخه آسیایی زیرنویس انگلیسی داره :>

ولی خارج از شوخی این مسئله که بخاطر اینکه شاید به یه عده (که کلا کاری هم به بازی ندارن) بربخوره سازنده بترسه و بازیش رو توی غرب عرضه نکنه (خصوصا وقتی نسخه انگلیسیش هم موجوده) یکی از بدترین و بیخودترین اتفاقاتیه که توی سال 2015 میتونه توی صنعت گیم اتفاق بیوفته.

من این رو همه اش تقصیر این جورنالیسم های به حساب حرفه ای میدونم که برای گرفتن دو سه تا کلیک میان مقاله های چرت و پرت در مورد Fan Service و کلا کرکترهای زن توی بازیها مینویسن. (مثل اون مقاله ای که در مورد Dragon Crown نوشتن یا اون چرت و پرتی که در مورد خون خوردن دراکولا از یه زن توی LoS2 سر هم کرده بودن و ربطش داده بودن به رابطه جنســی که واقعا مصداق گودرز و شقایق بود!)

اگه هر کسی به هر دلیلی از یه بازی یا کانتنت اون خوشش نمیاد میتونه خیلی راحت ازش حمایت نکنه. به قول یکی از کاربرای گف این ذهنیت که "من از یه چیزی خوشم نمیاد، پس تو هم نباید بتونی تجربه اش کنی" یکی از مزخرفترین و چرت ترین مسائلیه که توی همچین دورانی باید باهاش روبرو بشیم.

شعار برا امسال چی باشه؟میخوایم هایپ کنید هایپ نمیکنید یوشیدا ناراحت میشه خب کرش معرفی نمیشه
یه شعار برا پارسال داشتیم یادم نیس حالا یه شعار بگین یه کم هایپ کنیم

پ.ن: TC Carson صداپیشه کریتوس همون اولا که کوری بارلاگ اومده بود سانتا اونم سر و کلش تو سانتا پیدا شد یادمه یه خبرم در موردش زدن میخوام بگم یعنی
یه تیزر پخش میشه لوگو جدید و شیک و پیک سانتا به نمایش در میاد حضار دست جیغ هورا یهو همه ساکت میشن تیزر با یه اهنگ
فوق موق حماسی شروع میشه که پشم های بدن در حال سیخ شدنه
دوربین یه هدشات از کریتوس با کله کل و خرابش نشون میده اهنگ تریلر به اوج میرسه در حالی که همگی در حال خیس کردن خودشون پشت
سیستمشون هستن و صد البته حضار در مراسم تیزر تموم میشه
یکی از انسایدرهای وطنی اینو تایید کرده
پ.ن 2 :تیم اصلی گاو درو همن با قدرت PS4 اون گرافیک گاو 3 با اون رم کم PS3 چه گرافیکی تحویل بدن اینا فک ها رو زمینه

ویدئوی مراسم هم اومد! :دی
watch?v=oAADYcq8CdM

چیز خاصی نداره، ولی خوشبختانه توی ویدئو تأکید زیادی روی GT میشه. البته اون قسمت های ویدئو برای پارسال هست، یعنی GT6. ولی از اونجایی که قراره بتای GTS اوایل 2016 بیاد، باید منتظر کلی اطلاعات و گیم پلی و ... از بازی باشیم و قشنگ بفهمیم این بازی چی هست! :دی معرفی بازی توی پاریس رو دوست نداشتم. خود تریلر به تنهایی خیلی خوب بود، ولی بازی انقدر نامفهوم معرفی شد که نفهمیدیم نسخه اصلی هست یا فرعی یا چقدر روی المان های آنلاین تمرکز داره و ...

نسخه آسیایی زیرنویس انگلیسی داره :>

ولی خارج از شوخی این مسئله که بخاطر اینکه شاید به یه عده (که کلا کاری هم به بازی ندارن) بربخوره سازنده بترسه و بازیش رو توی غرب عرضه نکنه (خصوصا وقتی نسخه انگلیسیش هم موجوده) یکی از بدترین و بیخودترین اتفاقاتیه که توی سال 2015 میتونه توی صنعت گیم اتفاق بیوفته.

من این رو همه اش تقصیر این جورنالیسم های به حساب حرفه ای میدونم که برای گرفتن دو سه تا کلیک میان مقاله های چرت و پرت در مورد Fan Service و کلا کرکترهای زن توی بازیها مینویسن. (مثل اون مقاله ای که در مورد Dragon Crown نوشتن یا اون چرت و پرتی که در مورد خون خوردن دراکولا از یه زن توی LoS2 سر هم کرده بودن و ربطش داده بودن به رابطه جنســی که واقعا مصداق گودرز و شقایق بود!)

اگه هر کسی به هر دلیلی از یه بازی یا کانتنت اون خوشش نمیاد میتونه خیلی راحت ازش حمایت نکنه. به قول یکی از کاربرای گف این ذهنیت که "من از یه چیزی خوشم نمیاد، پس تو هم نباید بتونی تجربه اش کنی" یکی از مزخرفترین و چرت ترین مسائلیه که توی همچین دورانی باید باهاش روبرو بشیم.
دوستان عزیزمون تو Tumblr و Kotaku چند وقتیه جوگیر شدن و اثرش هم همین اتفاقات مسخره ای ـه که می بینیم.

همونطور که علی اشاره کرد ، ما قبلاً نقشه هامونو کشیدیم :دی نسخه ای که توی چین و کره و اینا منتشر میشه تماماً از انگلیسی پشتیبانی میکنه ، یو ها ها ها ها :دی

الان تنها دغدغه ی ما ژاپنی فن جماعت یاکوزا و اون سگای بی پدر مادره :|

فعلا یکم هایپ شید :دی
Ois8x.jpg

PlayStation Experience 2015: Promo
720p

همینه که آریا گذاشته :دی

Wow
تیکههای زیادیش مربوط به انچ بود
انتظار یه نمایش خوفناک از انچارتدو دارم
امیدوارم یه تریلر داستانی باشه که بخش های مختلف بازی رو نشون بده
دوست دارم ابو هوای بارونی و برفی رو ببینم

من مشکلی با این قضایا ندارم. ایتاگاکی گفته بود که خودش چون یه آدم منحرفه (دقیقا همینو گفته بود:biggrin1:)، اومده DoAX رو ساخته تا این جریانات رو از بازی های اصلیش دور کنه و اونایی که این چیزا رو میخوان، برم سمت بازی هایی مثل DoAX و اونایی که گیم پلی و چیزهای دیگه براشون مهمه، برن سمت DoA. یعنی این 2تا رو از هم تفکیک کرده بود. البته توی DoA هم بود ولی در حد معقول بهش پرداخته شده بود. ولی از وقتی که رفته، TN و Tecmo حتی توی بازی های اصلیشون ول کن این قضیه نیستن. وقتی که گند این موضوع رو توی DoA5 درآوردن، میترسن که بازیشونو جای دیگه بدن. البته هنوزم ول کن نیستن. وقتی میخواستم بازی رو پیش خرید کنم، Reward هایی گذاشته بودن که .../:):d
کلا مقصر این وسط خودشونن. بیش از حد بزرگ نمایی کردن و بیش از حد روی این موضوع مانور دادن. از یه جایی به بعد حتی توی کشورهای خارجی هم این موضوع خیلی بولد میشه و از حدش میگذره. به خاطر همین بهش گیر میدن و بعضی شخصیت ها رو بن میکنن توی مسابقات.
واقعا الان جوری شده که کسی *** نمیکنه بگه طرفدار DoA هست/:):d

آخرین ویرایش:
من مشکلی با این قضایا ندارم. ایتاگاکی گفته بود که خودش چون یه آدم منحرفه (دقیقا همینو گفته بود:biggrin1:)، اومده DoAX رو ساخته تا این جریانات رو از بازی های اصلیش دور کنه و اونایی که این چیزا رو میخوان، برم سمت بازی هایی مثل DoAX و اونایی که گیم پلی و چیزهای دیگه براشون مهمه، برن سمت DoA. یعنی این 2تا رو از هم تفکیک کرده بود. البته توی DoA هم بود ولی در حد معقول بهش پرداخته شده بود. ولی از وقتی که رفته، TN و Tecmo حتی توی بازی های اصلیشون ول کن این قضیه نیستن. وقتی که گند این موضوع رو توی DoA5 درآوردن، میترسن که بازیشونو جای دیگه بدن. البته هنوزم ول کن نیستن. وقتی میخواستم بازی رو پیش خرید کنم، Reward هایی گذاشته بودن که .../:):d
کلا مقصر این وسط خودشونن. بیش از حد بزرگ نمایی کردن و بیش از حد روی این موضوع مانور دادن. از یه جایی به بعد حتی توی کشورهای خارجی هم این موضوع خیلی بولد میشه و از حدش میگذره. به خاطر همین بهش گیر میدن و بعضی شخصیت ها رو بن میکنن توی مسابقات.
من یک Perv هستم و عاشق Doa 5 :دی اصلا ژاپن لاور و ژاپن پسند و Jrpg بازی نداریم که Perv نباشه :دی به نظرم Doa جدای از بحث زن ها و اینا واقعا گیم پلی خوبی داره . این Doa extreme هم ناراحت شدم که برا غرب نمیدن ولی Play-asia که هست تازه زبونم کلا ژاپنی باشه مهم نیست چیزی برا خوندن نداره که همش دیدنیه :دی

واقعا الان جوری شده که کسی *** نمیکنه بگه طرفدار DoA هست

برو بابا :دی

آقا من طرفدار بازیم، طرفدار ایتاگاکی هستم، طرفدار Tecmo، طرفدار ژاپن، طرفدار تیم ملی ژاپن، طرفدار تیم باشگاهی هوندا، طرفدار آقا علی کریمی،...

:دی

علی این موضوع چیزی نیست که ملت بخوان روش کلید کنند. همون کاستوم ها هم که میگی باز یه چیز Optional ـند توی بازی به مکانیک ها یا گیم پلی اون هیچ آسیبی نمیرسونند و تغییری توی بازی اصلی ایجاد نمیکنند برای همین واقعا نمیدونم چرا باید برای کسی مهم باشه که فلان لباس فلان شخصیت اینجوریه. اگه کسی با این مورد مشکل داره میتونه ازش استفاده نکنه، به همین راحتی. بازی نه مجبورت میکنه اینجور لباسا رو بخری و نه الزامی برای استفاده شون گذاشته. همونطوری که از اسمش پیداست این چیزا فن سرویسه و صرفا برای قشر خاصی در نظر گرفته شده.

DoAX هم باز جریانش همینه. اینکه یه عده (منظورم تو نیستیا، دارم در مورد این "جورنالیسم" ها حرف میزنم) بیان نظرشون رو به بقیه تحمیل کنند و Moral های بیخود خودشون رو بخوان به همه بقبولونند کاملا مسخره است و نباید هیچ جایی توی این صنعت (یا اصلا هیچ جای دیگه) داشته باشه.

در مورد جمله آخر هم واقعا نباید اینطوری باشه و این وضعیت که ملت از روی سلایق بقیه در موردشون قضاوت میکنند ایراد از اوناست نه از سلیقه ما!

ولی خب در کل:
klSJC.png

:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or