مراسم PSX 2015

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

کنفرانس روز شنبه 14 آذر ساعت 21:30 برگزار میشه.
لینک های تماشای مراسم:
Twitch
PlayStation
Youtube.com /user/PlayStation

5iKv2.jpg

سال قبل اولین مراسم PlayStation Experience رو شاهد بودیم. جایی که در کنار یک کنفرانس مخصوص، فرصتی برای دور هم جمع شدن طرفداران این برند محبوب بود. امسال قراره این مراسم برای دومین بار برگزار بشه و گیمرها در طول دو روز به استقبال بازی‌های محبوب خودشون برن.
مراسم در روزهای 5 و 6 دسامبر در سن‌فرانسیسکو برگزار میشه و قراره بازی‌های مختلفی که در سال‌های 2015 و 2016 عرضه میشن رو در اون ببینیم. کنفرانس هم سر جای خودش هست و سورپرایزهایی در انتظار طرفداران خواهد بود. همچنین قیمت بلیت تا قبل از 20 سپتامبر به مبلغ 60 دلار برای دو روز عرضه میشه و بعد از 20 سپتامبر هم قیمت بلیت دو روزه 75 دلار و یک روزه 45 دلار (شنبه) و 40 دلار (یکشنبه) خواهد بود.
عزیزانی که میخوان از ایران شرکت کنن (:دی) هم توجه داشته باشن که بهتره با PSN id خودشون ثبت نام کنن. هنوز علتش مشخص نیست، ولی احتمالاً سورپرایزهایی براشون در نظر گرفته شده. یک سری هتل هم هست که برای این مراسم قراره با تخفیف همراه باشن و میتونین هر شب با مبلغ 249 دلار در هتل Marriott Marquios اقامت کنین یا اتاق‌های هتل Hilton رو با مبلغ شبی 179 دلار صاحب بشین!

jkTMJ.jpg

Capcom Cup هم در طول این مراسم برگزار میشه و روز 6 دسامبر زمانی هست که مسابقات Street Fighter V طرفداران این سری رو به خودش مشغول خواهد کرد و رقابتی داغ و نفسگیر رو بین 32 نفر از برترین SFبازها شاهد خواهیم بود، با جایزه ای معادل 250هزار دلار. افرادی که دوست دارن به شکل VIP و از نزدیک این مسابقات رو دنبال کنن، میتونن بلیت دو روزه مراسم رو تهیه کرده یا بلیت روز یکشنبه رو بخرن و در کنار دیدن مسابقات، کیف حاوی وسایل مختلف Capcom رو هم دریافت کنن و در مراسم مخصوص بعد از مسابقات هم شرکت داشته باشند.

با تشکر از کیای عزیز بابت لینک! :دی

آخرین ویرایش:
همین داستان مثلا ناامید کننده متال گیر فانتوم پین میارزه به داستان خیلی از بازیای امروزی.اصلا قابل مقایسه نیست با داستان خیلی از بازیای امروزی.;)

حدس ميزدم دوستان از MGS3 به عنوان غول داستاني شون صحبت كنن كه هيمنطور شد !
دوستان اين جريان مال خيلي وقت پيشه ! دو نسل پيش !
از اين جريان استفاده نكنيد و گرنه ميشه گفت اون اتفاقات پاياني MGSV بزرگترين ضربه به كل داستان سري MGS ميشه !

در ضمن داداش هزينه يه بازي رو نسل PS2 شايد يك دهم نسل فعلي هم نشه مقايسه شون اشتباهه

در مورد هزينه MGSV كه درست گفتيد ولي هزينه پروژه سانتا رو من بين 20-40 ميليون شنيده بودم
لينكي داريد كه بگه 100 ميليون بوده ؟ هيچ احمقي نمياد پروژه 100 ميليوني رو كنسل كنه حتي اگر اشغال هم باشه بيرونش ميده تا يه مقداريش برگرده
نمي گم سوني كم خرج مي كنه برعكس خوب هم خرج مي كنه

اما اين اومدن كوجيما به كمي مقدار زيادي LSD مي خواد :|:d از توان مصرف و تهيه من خارجه ماكان :d

كلاً دارم مي گم زياد كوجيما رو بزرگ نكنيد بذاريد ببينيم مياد نمياد و پروژه اش چي ميشه اگر اومد بعد ميذاريمش رو سر حلوا حلوا مي كنيم :d
نظر شما محترمه ولی من 100 درصد مطمنئم اینجا نه جاش هست و نه کسی میخواد نظراتونو بشنوه پس فعلا برای خودتون نگهشون دارید ;;)

تنها شماره از سری که گوتی معتبر غیر ژاپنی داره ... با متای ۹۲ اونم زمانی که بازی هایی جریان سازی مثل گیرز او وار ... oblivion ... زلدا ... و ... و ... و منتشر شدن ...

تو این چند سال مطمین شدم کسایی از این بازی بدشون میاد که یک ساعتم نتونستن بازیش کنن ... خخ .... شما میتونی هیت ورزیتون ادامه بدید ... ولی این بازی از هر نظر یه شاهکاره و این یه فکته اثبات شده است و با هیت ورزیدن یکی .. دو نفر تغییری توش ایجاد نمیشه

به عنوان کسی که تمام سری فاینال رو بازی کرده میگم که این عنوان به هیچ وجه در حد واندازهای یه فاینال نبود. نظر من نیست خیلیا که واقعا عاشق این سری هستن و میشناسمشون همین نظرو دارن. خواهشانم از این فکتای شاهکاره و از این جور حرفا صادر نفرمایید که خندمون میگیره.

نظر شما محترمه ولی من 100 درصد مطمنئم اینجا نه جاش هست و نه کسی میخواد نظراتونو بشنوه پس فعلا برای خودتون نگهشون دارید ;;)

بحث كه 100% تمومه
اما اين سبك هاي جديد توهين و ترول كردن رو بايد از تو سايت جمع كرد

به عنوان کسی که تمام سری فاینال رو بازی کرده میگم که این عنوان به هیچ وجه در حد واندازهای یه فاینال نبود. نظر من نیست خیلیا که واقعا عاشق این سری هستن و میشناسمشون همین نظرو دارن. خواهشانم از این فکتای شاهکاره و از این جور حرفا صادر نفرمایید که خندمون میگیره.

همه سری رو بازی کردید به جز ۱۲

من و دوستان رو بیخیال چه بسا که همین صفحه قبل کلی ادم کاملا مخالف نظر شخصی شما و دوستان بودند ... حداقل یه منبع منقل معتبری رو کنید که گفته باشه دوازده ضعیف ترین شماره این سری و به قول شما فاجعه است و ارزش بازی کردن هم نداره

Final Fantasy XII is Edge's game of the year - Edge Online

خندمون میگیره؟ مون؟

جاداره از خودم و علی‌اکبر استاداسدی تشکر کنم که تا الان درمورد لیکهای کنفرانس نظری ندادیم :دی.

شبیه سازه PS2 خبر بینهایت خوبی هست. دوست دارم دوباره شیرجه بزنم تو دنیای SOTC و بعد 2-3 هزار ساعت دیگه Tekken 5 بزنیم با داداش و اهل بیت :دی.

لعنت به سگا! حتی نقدای Y5 هم داره منتشر میشه ولی هنوز خبری از تاریخ عرضه نیست. فکر میکردم وقتی گفتن "از Atlus درسای زیادی گرفتیم" منظورشون عرضه بازیها توی غرب و مارکتینگ درست برای بازیها بوده، نگو که تنها چیزی که از Atlus یاد گرفتن اذیت و عصبانی کردن فن بیسشونه.

حالا این سری که گذشت ولی عمرا اگه دوباره هیچکدوم از بازیای سگا رو پیش خرید کنم. حتی اگه یاکوزا هم باشه. بازیی که قرار بوده تابستون بیاد، افتاد برای پاییز، بعد گفتن اواسط نوامبر، بعد دوباره "اواسط نوامبر" رو حذف کردن و گفتن به محض اینکه بازی آماده بشه عرضه اش میکنیم و حالا مشخص شده که بازی 3-4 هفته است که آمادست و Review Copy ـش هم برای منتقدا فرستادن ولی هنوز خبری از تاریخ عرضه نیس و میخوان همین یه ذره هواداری هم که سری یاکوزا داره رو بیشتر زجر بدن.

حتی اگه توی PSX یاکوزا 0، کیوامی و 6 رو هم برای غرب تایید کنند بازم این مسخره بازیهاشون جبران نمیشه.

جاداره از خودم و علی‌اکبر استاداسدی تشکر کنم که تا الان درمورد لیکهای کنفرانس نظری ندادیم :دی.

شبیه سازه PS2 خبر بینهایت خوبی هست. دوست دارم دوباره شیرجه بزنم تو دنیای SOTC و بعد 2-3 هزار ساعت دیگه Tekken 5 بزنیم با داداش و اهل بیت :دی.
خواهش میکنم من هم تشکر میکنم

داداش حتي اگر هم چنين چيزي راه بيفته يه نكته مهمي هست !
اگر به صورت فيزيكي باشه كه نيازمند ديسك اورجينال بازي هاي PS2 كه فكر كنم در ايران خيلي خيلي كم پيدا بشه و محدود به خوره هاي كلكسيوني و بازي هايي مثل FF و MGS ميشه !

اگر هم نرم افزاري باشه كه بايد پول داد بالاش ! در مورد SoTC هم من خودم خوشحال ميشم بالاخره بتونم بازيش كنم ولي اين براي 3 ريمتر شده و احتمالا توي PS NOW موجوده :|

اگر به صورت فيزيكي باشه كه نيازمند ديسك اورجينال بازي هاي PS2 كه فكر كنم در ايران خيلي خيلي كم پيدا بشه و محدود به خوره هاي كلكسيوني و بازي هايي مثل FF و MGS ميشه !

اگر هم نرم افزاري باشه كه بايد پول داد بالاش ! در مورد SoTC هم من خودم خوشحال ميشم بالاخره بتونم بازيش كنم ولي اين براي 3 ريمتر شده و احتمالا توي PS NOW موجوده :|

اینکه برای 3 ریمستر شده و الانم تو psnow هست هیچ اهمیتی نداره چون اگه قرار بود چیزی بر این اساس باشه نه GOW3 نه تلو نه انچارتدا رو تو PSNOW میذاشتن !
اون شبیه سازم تا جایی که میدونم دیجیتالیه و فقط باید بازیو از استور بخرید .

---

دوستان من و احسان به دلیل مشغله های دانشگاه و سایر تشکیلات وقت نکردیم امضا رو ردیف کنیم ، اگه کسی دوست داشت بسازتش :دی

کلا فکره دیسک رو نکنید. بعد دو نسل کسی دیسک Ps2 نداره و نمیتونه پیدا کنه. احتمالا دیجیتالی بفروش میرسه و با توجه به حجم پایین و قیمت مناسبشون (امیدوارم!) قابل استفاده میشه واسه همگی.

کلا فکره دیسک رو نکنید. بعد دو نسل کسی دیسک Ps2 نداره و نمیتونه پیدا کنه. احتمالا دیجیتالی بفروش میرسه و با توجه به حجم پایین و قیمت مناسبشون (امیدوارم!) قابل استفاده میشه واسه همگی.
اصلا بحث داشتن و نداشتن دیسک نیس، وقتی قراره تروفی دار بشه دیگه دیسکا جوابگو نیستن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or