مراسم PSX 2015

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

کنفرانس روز شنبه 14 آذر ساعت 21:30 برگزار میشه.
لینک های تماشای مراسم:
Twitch
PlayStation
Youtube.com /user/PlayStation

5iKv2.jpg

سال قبل اولین مراسم PlayStation Experience رو شاهد بودیم. جایی که در کنار یک کنفرانس مخصوص، فرصتی برای دور هم جمع شدن طرفداران این برند محبوب بود. امسال قراره این مراسم برای دومین بار برگزار بشه و گیمرها در طول دو روز به استقبال بازی‌های محبوب خودشون برن.
مراسم در روزهای 5 و 6 دسامبر در سن‌فرانسیسکو برگزار میشه و قراره بازی‌های مختلفی که در سال‌های 2015 و 2016 عرضه میشن رو در اون ببینیم. کنفرانس هم سر جای خودش هست و سورپرایزهایی در انتظار طرفداران خواهد بود. همچنین قیمت بلیت تا قبل از 20 سپتامبر به مبلغ 60 دلار برای دو روز عرضه میشه و بعد از 20 سپتامبر هم قیمت بلیت دو روزه 75 دلار و یک روزه 45 دلار (شنبه) و 40 دلار (یکشنبه) خواهد بود.
عزیزانی که میخوان از ایران شرکت کنن (:دی) هم توجه داشته باشن که بهتره با PSN id خودشون ثبت نام کنن. هنوز علتش مشخص نیست، ولی احتمالاً سورپرایزهایی براشون در نظر گرفته شده. یک سری هتل هم هست که برای این مراسم قراره با تخفیف همراه باشن و میتونین هر شب با مبلغ 249 دلار در هتل Marriott Marquios اقامت کنین یا اتاق‌های هتل Hilton رو با مبلغ شبی 179 دلار صاحب بشین!

jkTMJ.jpg

Capcom Cup هم در طول این مراسم برگزار میشه و روز 6 دسامبر زمانی هست که مسابقات Street Fighter V طرفداران این سری رو به خودش مشغول خواهد کرد و رقابتی داغ و نفسگیر رو بین 32 نفر از برترین SFبازها شاهد خواهیم بود، با جایزه ای معادل 250هزار دلار. افرادی که دوست دارن به شکل VIP و از نزدیک این مسابقات رو دنبال کنن، میتونن بلیت دو روزه مراسم رو تهیه کرده یا بلیت روز یکشنبه رو بخرن و در کنار دیدن مسابقات، کیف حاوی وسایل مختلف Capcom رو هم دریافت کنن و در مراسم مخصوص بعد از مسابقات هم شرکت داشته باشند.

با تشکر از کیای عزیز بابت لینک! :دی

آخرین ویرایش:
آقا ایده هاتونو بگید یه امضا شیک درست کنیم.
چیکار کنیم دیگه دیر رسیدیم

یه چاله چوله ای چیزی درست کن با دو تا سفینه، هواپیما، اتوبوس یا ... ، اعضای team LSD رو بذار تو وسیله ای که داره راهش رو درست میره و اون یکی رو ببر ته دره (یا هر چیز دیگه) :)):d

نا امیدم کردی احسان .. من فکر کردم اولین چیزی که به ذهنت برسه این باشه ....

n15rseirkh399j72uz8c.jpg

من پلی سه رو هم فروختم ولی به خاطر این بازی هنوز پلی دوم رو نگه داشتم .. همین که زندم به خاطر این بازیه .. این ادمی که الان هستم به خاطر این بازیه ..

اسکوار زمانی که FFX رو HD داد گفت احتمالا اگر هوادارا بخوان FFXII رو هم HD میده. خدارو شکر هوادارا نخواستن همچین فاجعه ای رو :d

گفتن 90 فریم یه چیزه، رسیدن بهش یه قصه ی دیگه! توان داره دستگاه بازیو رو 60 ران کنه؟ الانم هستن بازیایی که رو 30 قفلن و تازه یک سوم نسل رد شده! با احتساب عمر 6 ساله! اینکه بازی برای ویرچوال باید گرافیک خرکی داشته باشه:دی کمی عجیب میزنه!:دی بینیم چه حرکتی میزنن!

یه سوال از بچه هایی که برای قابلیت اجرای بازی های PS2 روی PS4 هیجان زده هستن!
شماها یعنی تمام این بازی هایی که میگین رو اورجینالشون رو دارید؟
یا شاید فکر میکنین بازی های کپیی که دارید رو خیلی شیک توی PS4 میزارید اون هم براتون اجرا میکنه؟

اسکوار زمانی که FFX رو HD داد گفت احتمالا اگر هوادارا بخوان FFXII رو هم HD میده. خدارو شکر هوادارا نخواستن همچین فاجعه ای رو :d

تنها شماره از سری که گوتی معتبر غیر ژاپنی داره ... با متای ۹۲ اونم زمانی که بازی هایی جریان سازی مثل گیرز او وار ... oblivion ... زلدا ... و ... و ... و منتشر شدن ...

تو این چند سال مطمین شدم کسایی از این بازی بدشون میاد که یک ساعتم نتونستن بازیش کنن ... خخ .... شما میتونی هیت ورزیتون ادامه بدید ... ولی این بازی از هر نظر یه شاهکاره و این یه فکته اثبات شده است و با هیت ورزیدن یکی .. دو نفر تغییری توش ایجاد نمیشه

آخرین ویرایش:
نا امیدم کردی احسان .. من فکر کردم اولین چیزی که به ذهنت برسه این باشه ....

البته من ماکانم و احسان یکی دیگس!:دی منتها دلیل اشاره نکردن به FFXII این بود که یحتمل ایشون به زودی ریمستر میشن!:دی پس نیازی به عرضه مجدد نسخه PS2 نیست!:دی

البته من ماکانم و احسان یکی دیگس!:دی منتها دلیل اشاره نکردن به FFXII این بود که یحتمل ایشون به زودی ریمستر میشن!:دی پس نیازی به عرضه مجدد نسخه PS2 نیست!:دی

خخخخ .. قاطیتون کردم ... با اون اواتاراتون خخخخخ ... اثرات چند وقت نبودنه ... ریمستر ؟ دوست ندارم ریمستر شه ... یه جورایی بکر بودنش میپره

آخرین ویرایش:
طرف 30 ساله داره بازیهایی میسازه که از نظر داستان و روایتش سروگردنی از اکثر بازیهای دیگه بالاترن بعد شما میگی : طرف شاید گیمپلی خفن بتونه بسازه ولی داستانی ... ؟! (( تازه بهش لطف کردی گفتی شاید بتونه ، اون شایدت منو کشته )کلا ملت حافظه تاریخی ندارن . البته اکثرا پیرو اون جمله ی معروفن " ملاک حال فعلی افراد است " کلا همه ی گذشته ی طرف ایکی ثانیه فراموش میشه :d

آخرالزمان شده؟:دی به داستان گویی کوجیما ایراد میگیرید؟:دی

Anyway
نمي تونم چيزي رو اثبات كنم پس تسليم :|

ولي جا داره ازتون بپرسم دقيقاً كوجيما چه داستان عظيم ديگه ايي ساخته ؟ داريد مي گيد 30 سال MGS ! خوب اين 30 سال و كلي نسخه اصلي فرعي داشته تا شده اين حالا انتظار چي داريد :|

در ضمن اخرين كاري كه انجام داد هم رو در نظر گرفتيم :|

به هر حال من هنوز در پي اينم كه ببينم ايا يهو كوجيما طي حركتي عاشقانه به كونامي بر ميگرده يا نه :|
زياد به سوني اومدنش دل نبنديديد ! كوجيما با بودجه هاي بسي كلان بازي ميسازه كه اين مدل بودجه ها با بازي هاي مولتي پلتفرم بازگشت دارن :|

Anyway
نمي تونم چيزي رو اثبات كنم پس تسليم :|

ولي جا داره ازتون بپرسم دقيقاً كوجيما چه داستان عظيم ديگه ايي ساخته ؟ داريد مي گيد 30 سال MGS ! خوب اين 30 سال و كلي نسخه اصلي فرعي داشته تا شده اين حالا انتظار چي داريد :|

در ضمن اخرين كاري كه انجام داد هم رو در نظر گرفتيم :|

به هر حال من هنوز در پي اينم كه ببينم ايا يهو كوجيما طي حركتي عاشقانه به كونامي بر ميگرده يا نه :|
زياد به سوني اومدنش دل نبنديديد ! كوجيما با بودجه هاي بسي كلان بازي ميسازه كه اين مدل بودجه ها با بازي هاي مولتي پلتفرم بازگشت دارن :|

اولا شما بازی مثل متال گیر سولید ۳ رو تموم کردید ببنید کوجیما تو داستان سرایی چه کار میتونه بکنه یا تو انتهای چهار چطور روح و روان گیمر رو تیکه تیکه کنه و به هم بدوزه ..؟

دوما یه جوری میگید انگار استودیو های سونی با سلام و صلوات و مفت و مجانی بازی میسازن ... همین شاهکار سانتا نیکا رو فراموش کردید صد کیلیون دلار رو دود کردن رفت ؟

سوما نسخه ۴ که انحصاریه برگشت مالی نداشت؟ نسخه سه که ده سال انحصار ps2 بود برگشت مالی نداشت؟

بحث سر داستان گویی کوجیما و ... بمونه برای فرصت مناسب تر اما در مورد این یه تیکه:

حالا نه اینکه بگم کوجیما حتما قراره بیاد سونی یا با سونی همکاری انحصاری داشته باشه، اما سونی هم برای بازی هاش کم هزینه نمیکنه. مثلا بودجه MGSV که کونامی هم اینقدر بهش گیر میده 85 میلیون دلار اینا بوده در صورتی که فقط هزینه های پروژه کنسل شده SM نزدیک 100 میلیون دلار بوده!:دی کلا سونی همیشه سرمایه گذاری های خیلی خوبی روی پروژه های 1P میکنه. کونامی یکم خسیسه!:دی یعنی سودهای میلیون دلاری با بازی های کوچیک موبایل زیادی مزه کرده بهش!:دی

اولا شما بازی مثل متال گیر سولید ۳ رو تموم کردید ببنید کوجیما تو داستان سرایی چه کار میتونه بکنه یا تو انتهای چهار چطور روح و روان گیمر رو تیکه تیکه کنه و به هم بدوزه ..؟

دوما یه جوری میگید انگار استودیو های سونی با سلام و صلوات و مفت و مجانی بازی میسازن ... همین شاهکار سانتا نیکا رو فراموش کردید صد کیلیون دلار رو دود کردن رفت ؟

سوما نسخه ۴ که انحصاریه برگشت مالی نداشت؟ نسخه سه که ده سال انحصار ps2 بود برگشت مالی نداشت؟

حدس ميزدم دوستان از MGS3 به عنوان غول داستاني شون صحبت كنن كه هيمنطور شد !
دوستان اين جريان مال خيلي وقت پيشه ! دو نسل پيش !
از اين جريان استفاده نكنيد و گرنه ميشه گفت اون اتفاقات پاياني MGSV بزرگترين ضربه به كل داستان سري MGS ميشه !

در ضمن داداش هزينه يه بازي رو نسل PS2 شايد يك دهم نسل فعلي هم نشه مقايسه شون اشتباهه

بحث سر داستان گویی کوجیما و ... بمونه برای فرصت مناسب تر اما در مورد این یه تیکه:

حالا نه اینکه بگم کوجیما حتما قراره بیاد سونی یا با سونی همکاری انحصاری داشته باشه، اما سونی هم برای بازی هاش کم هزینه نمیکنه. مثلا بودجه MGSV که کونامی هم اینقدر بهش گیر میده 85 میلیون دلار اینا بوده در صورتی که فقط هزینه های پروژه کنسل شده SM نزدیک 100 میلیون دلار بوده!:دی کلا سونی همیشه سرمایه گذاری های خیلی خوبی روی پروژه های 1P میکنه. کونامی یکم خسیسه!:دی یعنی سودهای میلیون دلاری با بازی های کوچیک موبایل زیادی مزه کرده بهش!:دی

در مورد هزينه MGSV كه درست گفتيد ولي هزينه پروژه سانتا رو من بين 20-40 ميليون شنيده بودم
لينكي داريد كه بگه 100 ميليون بوده ؟ هيچ احمقي نمياد پروژه 100 ميليوني رو كنسل كنه حتي اگر اشغال هم باشه بيرونش ميده تا يه مقداريش برگرده
نمي گم سوني كم خرج مي كنه برعكس خوب هم خرج مي كنه

اما اين اومدن كوجيما به كمي مقدار زيادي LSD مي خواد :|:d از توان مصرف و تهيه من خارجه ماكان :d

كلاً دارم مي گم زياد كوجيما رو بزرگ نكنيد بذاريد ببينيم مياد نمياد و پروژه اش چي ميشه اگر اومد بعد ميذاريمش رو سر حلوا حلوا مي كنيم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or