مراسم PSX 2015

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

کنفرانس روز شنبه 14 آذر ساعت 21:30 برگزار میشه.
لینک های تماشای مراسم:
Twitch
PlayStation
Youtube.com /user/PlayStation

5iKv2.jpg

سال قبل اولین مراسم PlayStation Experience رو شاهد بودیم. جایی که در کنار یک کنفرانس مخصوص، فرصتی برای دور هم جمع شدن طرفداران این برند محبوب بود. امسال قراره این مراسم برای دومین بار برگزار بشه و گیمرها در طول دو روز به استقبال بازی‌های محبوب خودشون برن.
مراسم در روزهای 5 و 6 دسامبر در سن‌فرانسیسکو برگزار میشه و قراره بازی‌های مختلفی که در سال‌های 2015 و 2016 عرضه میشن رو در اون ببینیم. کنفرانس هم سر جای خودش هست و سورپرایزهایی در انتظار طرفداران خواهد بود. همچنین قیمت بلیت تا قبل از 20 سپتامبر به مبلغ 60 دلار برای دو روز عرضه میشه و بعد از 20 سپتامبر هم قیمت بلیت دو روزه 75 دلار و یک روزه 45 دلار (شنبه) و 40 دلار (یکشنبه) خواهد بود.
عزیزانی که میخوان از ایران شرکت کنن (:دی) هم توجه داشته باشن که بهتره با PSN id خودشون ثبت نام کنن. هنوز علتش مشخص نیست، ولی احتمالاً سورپرایزهایی براشون در نظر گرفته شده. یک سری هتل هم هست که برای این مراسم قراره با تخفیف همراه باشن و میتونین هر شب با مبلغ 249 دلار در هتل Marriott Marquios اقامت کنین یا اتاق‌های هتل Hilton رو با مبلغ شبی 179 دلار صاحب بشین!

jkTMJ.jpg

Capcom Cup هم در طول این مراسم برگزار میشه و روز 6 دسامبر زمانی هست که مسابقات Street Fighter V طرفداران این سری رو به خودش مشغول خواهد کرد و رقابتی داغ و نفسگیر رو بین 32 نفر از برترین SFبازها شاهد خواهیم بود، با جایزه ای معادل 250هزار دلار. افرادی که دوست دارن به شکل VIP و از نزدیک این مسابقات رو دنبال کنن، میتونن بلیت دو روزه مراسم رو تهیه کرده یا بلیت روز یکشنبه رو بخرن و در کنار دیدن مسابقات، کیف حاوی وسایل مختلف Capcom رو هم دریافت کنن و در مراسم مخصوص بعد از مسابقات هم شرکت داشته باشند.

با تشکر از کیای عزیز بابت لینک! :دی

آخرین ویرایش:
جوونا این امضا چی شد پس؟:d
پ.ن:شروین خان...احسان قرار بود کمک بدی

والا من یه سری کار و پروژه برام پیش اومد که در حال حاضر هم خیلی اوضاعم داغونه :دی به شروین هم خبر دادم ، شروین هم خودش مث اینکه اوضاعش جالب نبود :دی خلاصه که گویا این علی خائن قراره یه حرکاتی بره :دی

من نميدونم اين چه جويه كه ملت سر كوجيما برداشتن :|

اقا توي بازي اخرش كه ملت طرفدار و فن سرسخت بازي رو برداشت رنگ اميزي قهوه ايي كرد :|
زيادي انتظارتون رو بالا نبريد :| شايد گيم پلي خفن بتونه بسازه ولي داستاني ... ؟!

نه اين كه اضافه شدن كوجيما بد باشه، خيلي هم عاليه ولي در حد الهه و خدا نبريدش بالا :|
يه دفعه ديديد اومد و بعد بازيش باز رنگ اميزي مون كرد :|

من نميدونم اين چه جويه كه ملت سر كوجيما برداشتن :|

اقا توي بازي اخرش كه ملت طرفدار و فن سرسخت بازي رو برداشت رنگ اميزي قهوه ايي كرد :|
زيادي انتظارتون رو بالا نبريد :| شايد گيم پلي خفن بتونه بسازه ولي داستاني ... ؟!

نه اين كه اضافه شدن كوجيما بد باشه، خيلي هم عاليه ولي در حد الهه و خدا نبريدش بالا :|
يه دفعه ديديد اومد و بعد بازيش باز رنگ اميزي مون كرد :|
طرف 30 ساله داره بازیهایی میسازه که از نظر داستان و روایتش سروگردنی از اکثر بازیهای دیگه بالاترن بعد شما میگی : طرف شاید گیمپلی خفن بتونه بسازه ولی داستانی ... ؟! (( تازه بهش لطف کردی گفتی شاید بتونه ، اون شایدت منو کشته )کلا ملت حافظه تاریخی ندارن . البته اکثرا پیرو اون جمله ی معروفن " ملاک حال فعلی افراد است " کلا همه ی گذشته ی طرف ایکی ثانیه فراموش میشه :d

حس تاپیک زدن نیس اینجا میگم
سونی تایید کرد که در حال کار روی یه شبیه ساز برای اجرا کردن بازی های PS2 روی PS4 هستن به طور کامل تایید شده
منبع

Sony is working on emulation technology that will allow PlayStation 2 games to be played on its latest home console, the PlayStation 4. The news was revealed in an email statement sent to Wired.

گفتن چیز بیشتری نمیتونن بگن طی یه ایمیل این موضوع تایید شده احتمالش زیاده تو PSX دربارش بیشتر جزئیات بدن

آخرین ویرایش:
شايد گيم پلي خفن بتونه بسازه ولي داستاني ... ؟!

آخرالزمان شده؟:دی به داستان گویی کوجیما ایراد میگیرید؟:دی

++++++

با توجه به اینکه یحتمل تو همین PSX از امولاتور بازی های PS2 پرده برداری میشه دوست دارید کدوم بازی های PS2 رو دوباره بازی کنید؟ من اولین چیزی که به ذهنم رسید Shinobi هست!:دی

shinobi_ps2___hotsuma_wallpaper_by_thesyanart-d6r07az.jpg

خیلی دوست داشتم اینو. و ان ساله که دیگه بازی نکردمش! حتی اصلا یادمم نبود! بعد دیدن این خبر یهو یاد جناب شینوبی افتادم!:دی FF ها هم که ریمسترشون هست حله، میمونه یدونه Crash Wrath of Cortex و یدونه هم Dirge of Cerberus!:دی

آخرین ویرایش:

++++++

با توجه به اینکه یحتمل تو همین PSX از امولاتور بازی های PS2 پرده برداری میشه دوست دارید کدوم بازی های PS2 رو دوباره بازی کنید؟ من اولین چیزی که به ذهنم رسید Shinobi هست!:دی

خیلی دوست داشتم اینو. و ان ساله که دیگه بازی نکردمش! حتی اصلا یادمم نبود! بعد دیدن این خبر یهو یاد جناب شینوبی افتادم!:دی FF ها هم که ریمسترشون هست حله، میمونه یدونه Crash Wrath of Cortex و یدونه هم Dirge of Cerberus!:دی

من که خیلی دلم برای یک بازی ترسناک تنگ شده، اگه این اتفاق بیوفته بیشتر دوست دارم دوباره فاتال فریم هارو برم.

با توجه به اینکه یحتمل تو همین PSX از امولاتور بازی های PS2 پرده برداری میشه دوست دارید کدوم بازی های PS2 رو دوباره بازی کنید؟

با این که خیلی از عناوینش نسل قبل ریمستر شدن ولی بازم آدم می مونه از کجا شروع کنه !!! :دی

این :

x0y119xjsorrqrxdu1uy.jpg

یا این :

d1iz8e76ryphxgy6p8kj.jpg

یا این یکی :

xn8fjs9gzpnjmm255daq.png

یا حتی این :

z0hoz3md6dg7185g56rm.jpg

Digital Foundry: Hands-on with PS4's PlayStation 2 emulation

چیزی که برای اکثر هوادارا مهم نیست واسه من داره براورده میشه :دی البته تو neogaf هم تاپیکش هست که سرنخ های زیادی وجود داره که تایید میکنه قضیه رو
وای فکرشو کنید بشینیم تروفیهای اینارو بگیریم ! :دی

Crash هم مثل FF VII میشه اول همون نسخه های PS1 با این قابلیت BC تا بریم واسه E3 و Crash Bandicoot جدید ! :دی

آخرین ویرایش:
سونی گفته برای بازیهای VR سازنده ها ترجیحا باید بازیهاشون رو 90fps طراحی کنند و 60 فریم برای این دستگاه خیلی مناسب نیست و داشتن 60 فریم کاملا ثابت یه حداقل به حساب میاد.
F4amh.png

والا من یه سری کار و پروژه برام پیش اومد که در حال حاضر هم خیلی اوضاعم داغونه :دی به شروین هم خبر دادم ، شروین هم خودش مث اینکه اوضاعش جالب نبود :دی خلاصه که گویا این علی خائن قراره یه حرکاتی بره :دی
من یه امضای یاکوزا درست میکنم برای PSX هرکی خواست میتونه ازش استفاده کنه >:):d
======
اکثر اینایی که گفتید یا دنباله شون نسل قبل اومده یا بازی مشابه شون هست :دی ولی این.... این رو فقط میشه با همین شبیه سازها تجربه کرد :crying1::((

آخرین ویرایش:

++++++

shinobi_ps2___hotsuma_wallpaper_by_thesyanart-d6r07az.jpg

نا امیدم کردی احسان .. من فکر کردم اولین چیزی که به ذهنت برسه این باشه ....

n15rseirkh399j72uz8c.jpg

من پلی سه رو هم فروختم ولی به خاطر این بازی هنوز پلی دوم رو نگه داشتم .. همین که زندم به خاطر این بازیه .. این ادمی که الان هستم به خاطر این بازیه ..

bguyouglt5vzka7c60h1.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or