مراسم PSX 2015

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

کنفرانس روز شنبه 14 آذر ساعت 21:30 برگزار میشه.
لینک های تماشای مراسم:
Twitch
PlayStation
Youtube.com /user/PlayStation

5iKv2.jpg

سال قبل اولین مراسم PlayStation Experience رو شاهد بودیم. جایی که در کنار یک کنفرانس مخصوص، فرصتی برای دور هم جمع شدن طرفداران این برند محبوب بود. امسال قراره این مراسم برای دومین بار برگزار بشه و گیمرها در طول دو روز به استقبال بازی‌های محبوب خودشون برن.
مراسم در روزهای 5 و 6 دسامبر در سن‌فرانسیسکو برگزار میشه و قراره بازی‌های مختلفی که در سال‌های 2015 و 2016 عرضه میشن رو در اون ببینیم. کنفرانس هم سر جای خودش هست و سورپرایزهایی در انتظار طرفداران خواهد بود. همچنین قیمت بلیت تا قبل از 20 سپتامبر به مبلغ 60 دلار برای دو روز عرضه میشه و بعد از 20 سپتامبر هم قیمت بلیت دو روزه 75 دلار و یک روزه 45 دلار (شنبه) و 40 دلار (یکشنبه) خواهد بود.
عزیزانی که میخوان از ایران شرکت کنن (:دی) هم توجه داشته باشن که بهتره با PSN id خودشون ثبت نام کنن. هنوز علتش مشخص نیست، ولی احتمالاً سورپرایزهایی براشون در نظر گرفته شده. یک سری هتل هم هست که برای این مراسم قراره با تخفیف همراه باشن و میتونین هر شب با مبلغ 249 دلار در هتل Marriott Marquios اقامت کنین یا اتاق‌های هتل Hilton رو با مبلغ شبی 179 دلار صاحب بشین!

jkTMJ.jpg

Capcom Cup هم در طول این مراسم برگزار میشه و روز 6 دسامبر زمانی هست که مسابقات Street Fighter V طرفداران این سری رو به خودش مشغول خواهد کرد و رقابتی داغ و نفسگیر رو بین 32 نفر از برترین SFبازها شاهد خواهیم بود، با جایزه ای معادل 250هزار دلار. افرادی که دوست دارن به شکل VIP و از نزدیک این مسابقات رو دنبال کنن، میتونن بلیت دو روزه مراسم رو تهیه کرده یا بلیت روز یکشنبه رو بخرن و در کنار دیدن مسابقات، کیف حاوی وسایل مختلف Capcom رو هم دریافت کنن و در مراسم مخصوص بعد از مسابقات هم شرکت داشته باشند.

با تشکر از کیای عزیز بابت لینک! :دی

آخرین ویرایش:
حالا کاملا هم نمیشه به رونمایی GoW4 ربطش داد این توویت رو. چون کلا هدف اصلی از PSX همین ارتباط سازنده ها و گیمر ها با هم هست. شاید منظورش از connect with all fans همینه و تو خود کنفرانس نیستن ولی تو مثلا show floor یا هر چیز دیگه ای بعد از کنفرانس حضور دارن :دی

پ.ن: ستاد anti-hype در خدمت گیمران عزیز :))
محمد امین خان حالا جدای از اون حرفت که درسته ولی اینا پرسال خودشونو جر دادن بس که گفتن
And while I’m sure the PlayStation Experience will be back for Round 2 sometime late next year, we expect that Santa Monica Studio will play a significant role in it yet again.
پ.«:امسال تو PSX گاو هستش مهم نیس کی میاد رو استیج یا یه تیزر 5 ثانیه ای با کله کَلِ کریتوس مهم معرفی گاو جدید با طعم نسل جدیده امسال سال سانتاست و بس:d

آقا در بحر مکاشفه الهام شد بهم Portal 3 قراره تو نمایش معرفی بشه!:دی

کلا کنفرانس پارسال علاوه بر نمایش بازی های جدید یه سری هینت هم داشت که ما اون موقع با متوجه نشدیم یا صرفا فکر کردیم تروله!:دی اما بعدا مشخص شد داستان چیه. مثل ترول FFVII! یعنی ما اون موقع فکر کردیم تروله و من یه نفر واقعا به خون سونی و SE تشنه بودم اما تو کنفرانس E3 مشخص شد ترول نبوده و سونی و SE داشتن رو سن به شوخی کوچیکشون میخندیدن نه ریش ما!:دی کلا سونی این نسل در مورد بازی هاش یه بازی معمی راه انداخته. مثل اون تیزر کذایی که هرچی توش کد دادن دونه دونه داره محقق میشه. مثل معرفی SFV انحصاری (انم با یه برنامه ریزی و سرمایه گذاری بزرگ از طرف سونی و راه انداختن مسابقات و....) یا Shenmue! با توجه به این موارد میشه در مورد کدهای دیگه ای که سونی داده هم جدی جدی فکر کرد. بنظر من یکی از این موارد Portal 3 هست.

با توجه به اون تیز عجیب غریب Portal وسط نمایش Until Down میشه انتظار داشت تو کنفرانس امسال Portal 3 رو هم ببینیم. یا کلا یه خبر از همکاری سونی و Valve!

یا الله
آقا ما هم وارد شدیم.
ماکان به نظرم تو اون تیزر معروف سونی که تاحالا همه چیش درست از آب دراومده رد پائی از کوجیما دیده می شه.کلا این نسل سونی کوجیما وار داره حرکت می کنه.آیا کوجیما به سونی می پیوندد؟(LSD Team Present)
شدیدا از Sly هم حمایت می شه.انیمیش های قسمت قبلی بازی که فوق العاده بود.
Crash Bandicoot
Gran Turismo 7
Next Sly Copper
QD Next Project
GOW IV
Next Twisted Metal
( Next Kojima Project (Based On LSD Team Prevision
(Shenmue HD Collection (Based On LSD Team Prevision
Next Bend Stodio Project
و ...

حرف از پیوستن کوجیما به سونی شد بگم که بکس LSD از این حرکت شدیدا حمایت میکنن...!
دیگه معرفی GOW4 رو که مطمعنیم :d...فقط نگرانی سر چجور ادامه دادنه!
من شخصا روزهای نزدیک به PSX کلی برنامه واستون دارم b-)

بچه های Team LSD
خیلی انتظار ها بالا هستا :d
درست برنامه ریزی کنین تا مشکلی پیش نیاد :d
E3 هم همینو میگفتین ، TLG رو که یادتونه؟!
هنوز ایمان نیاورده اید؟
ولی جدای از شوخی شدیدا واسه نمایش های QD ، Horizon و U4 هایپ شدم دیگه بقیه رو که نگو!

ممکنه بازی بعدی R@D معرفی شه امسال؟ با یک تیزر کوچیک... 3 سال بعدم بازی منتشر شه...
حیف که سونی دیگه حمایتشو از اینا قطع کرد. تیم خلاقی نبودن اصن ولی حد اقل از نظر تکنیکی و فنی بازیشون بی نقص بود.

این Killingfloor کی میادش ؟ خیلی دووسش داشتم پارسال
یه جورایی مثل L4D بود !
WiLD هم خیلی منتظر یه نمایش اساسی هستم ازش ، غوق العاده به نظر میاد
Dream رو هم کمی موشکافی کنن خوبه ، ازون پروژه های بلند پروازانس که فقط به مغز بچه های MM میرسه
Bloodborne DLC هم میخوام که البته احتمالش هست توس TGS هم معرفی بشه‌
۳تا نمایشگاه من الان GT7 رو توی کدوم قرار بدم ؟ :d
کار Evolution Studio هم تازه با DC تموم شده احتمالا ! نمیشه انتظار DC2 یا Motorstorm داشت ، امیدوارم در آینده ای نزدیک ببینیم
Alienationشاهکاری دیگه از تیم Resogun رو کاملا ازش بی خبرم ، کی میاد ؟!!
David Cage :d
و هموون Hunger که همه رو سورپرایز کرد !
بازی جدید Sucker Punch :x
فعلا همینا :d
What’s Next For Driveclub ***8211; PlayStation.Blog

حالا اگر ما MS4 رو دیدیم... :(

ممکنه بازی بعدی R@D معرفی شه امسال؟ با یک تیزر کوچیک... 3 سال بعدم بازی منتشر شه...
حیف که سونی دیگه حمایتشو از اینا قطع کرد. تیم خلاقی نبودن اصن ولی حد اقل از نظر تکنیکی و فنی بازیشون بی نقص بود.

licenseـه انجین رو که سونی داره! :دی
خود Ip اردر هم که برای سونی هست...پس بعید نیست اصلا دوباره شاهد همکاریشون باشیم اما اینبار بعید میدونم دیگه ps exclusive باشه...
حداقل برای Pc هم میاد بازیشون چون جدیدا پورت اردر رو نشون داده بودن روی PC

licenseـه انجین رو که سونی داره! :دی
خود Ip اردر هم که برای سونی هست.
..پس بعید نیست اصلا دوباره شاهد همکاریشون باشیم اما اینبار بعید میدونم دیگه ps exclusive باشه...
حداقل برای Pc هم میاد بازیشون چون جدیدا پورت اردر رو نشون داده بودن روی PC
جدی؟ ایول پس نسخه ی بعدی فرنچایز ممکنه بدن یک استدیو دیگه بسازه؟ خیلی خوبه چون فرنچایزش واقعا پتانسیل داشت و تیمشون اصلا خوب استفاده نکرد
البته مثل اینکه کارگردان 1886 (ارنولده :دی) توییت داده که بازی جدیدشون خیلی خفنه و بیاین عضو تیم شین و ... بازی بعدی استدیو به نظر من مال فرنچایز order نیست. فکر کنم میرن سراق یک ip جدید و مولتی پلتفرم کار میکنن (احتمالا pc پلتفرمش هست. مخصوصا بخاطر پورت همین اردر!)
order هم سونی میزارتش ته لیستش و اخر سر هم میدش به یک استدیو جدید که نسخه ی دومش رو بسازن

جدی؟ ایول پس نسخه ی بعدی فرنچایز ممکنه بدن یک استدیو دیگه بسازه؟ خیلی خوبه چون فرنچایزش واقعا پتانسیل داشت و تیمشون اصلا خوب استفاده نکرد
هر بازی که توسط Sony Computer Entertainment منتشر بشه IPـش تمام و کمال متعلق به سونی هست .

به نظرم استودیوهای سونی باید همشون برن دنبال یه ای پی جدید خود سونی هم که این اجازه رو تمام کمال به استودیوهاش قبل
از شروع نسل جدید داده بود که هرچی میخوان بسازن در کنار ای پی های موفق قبلی خودشون برن ای پی جدید هم بسازن این که هی بخوان نسخه ی جدید
ای پی های قبلی رو معرفی کنن چیز جالی نیست ای پی جدید در کنار عنوان های قبلی خیلی خوبه

من الان منتظر ساکر پانچم، ببینم میتونه یه اینفیموس تحویلمون بده با کول و Jedediah یا نه:دی

نه دیگه، خداییش باس یه استراحتی بدن به این IP
خودشونم اگه اشتباه نکنم یطورایی اشاره کردن رو یه چیزی جز Infamous کار می کنند.
کلا IP های سونی داشت قدیمی میشد که با یک حرکت انتحاری که تا الان خوب پیش رفته همه ی استدیو های درست درمون یه IP جدید از جیبشون درآوردن.
از MM بگیر تا Guerrilla

[MENTION=108242]sina 4[/MENTION]

بله حرف شما درسته.

من الآن سرم داغه میرم بازیهای انحصاری PS3 رو بازی میکنم هی میگم خیلی خوب میشد الآن یه نسخه جدید ازش میومد:d

اگه تو این سه تا کنفرانس مونده سونی بخواد نصف انتظارات بچه های بازیسنتر رو برآورده کنه، بهترین کنسول قرن لقب میگیره:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or