اینکه مراسم PSX به نسبت E3 خیلی کوچیک و جمع و جورتره دیگه یه فکته ولی خب هیچ موردی هم نداره
همه مراسما که نباید مثل E3 بمب پشت بمب پشت بمب باشن
بازیای کوچیک و Nicheـتر هم لیاقت این رو دارن که توی اینجور مراسما دیده بشن و به چشم بیان و چه جایی بهتر از یه مراسم مخصوص مثل PSX که توسط خود سونی برگزار میشه؟ الان این رو بهم بگین که کدوم به نظرتون بهتره:
۱. سونی این بازیای کوچیک و کمتر محبوب مثل بازیای ژاپنی پسند و ایندیها رو برداره بچپونه توی کنفرانسای بینقص E3ـش (خصوصا کنفرانس امسال) و به ریتم و Pacing اونا آسیب بزنه.
۲. E3 رو همونطوری خفن نگه داره ولی بجاش توی PSX بیاد روی این بازیای کوچیکتر وقت بزاره و اونا رو نشون بده؟
اتفاقا فکر کنم برای اکثریت گزینه ۲ بهتر باشه وگرنه خود من به عنوان هوادار اینجور بازیا شدیدا ترجیح میدم کنفرانس E3 خیلی خفن نشه ولی بجاش مثلا یاکوزا بیشتر دیده شه و توی E3 حضور داشته باشه
در کل PSX همینیه که هست و بجای اینکه ازش توقعات بیش از اندازه داشته باشیم یا اینکه کوچیکش کنیم و بگیم اهمیت نداره، بهتره یکم با ذهن باز سمتش بریم
شاید اصلا بین همین بازیای کوچیکتر چیزایی ببینیم که هیچوقت توی مراسمایی مثل E3 دیده نمیشدن ولی اینجا برامون جالب به نظر بیان
پ.ن: ماکان من دیدم اکثرا اینجا توی بی سی ملت از PSX پارسال راضی نبودن وگرنه توی Gaf یا حتی بین ژورنالیستها تقریبا همه با مراسم حال کردن
بعد از اولین PSX دیگه مشخص بود این مراسم قراره چطوری باشه و توقعات هم بر همون اساس بودن که باعث شد بیشتر کسایی که اون رو دیدن ازش لذت ببرن
تازه PSX فقط کنفرانس نیست، خود پنلهای که داره بشدت عالیه و من به شخصه پارسال از پنل فایتینگ گیمز و آنچارتد ۴ چندین برابر کنفرانس لذت بردم
در کل یه سری ایرادات میشه به کنفرانس گرفت مثل پایان نه چندان جالبش با Paragon یا بخش بازی کردن VR که حتی سوتی هم وسطش دادن، ولی خب در مجموع برای یه دورهمی صمیمانه خیلی مراسم جالب و خوبی بود و امیدوارم امسال هم به همون خوبی باشه
مگه بازی ژاپنی هم نشون میدن
؟؟؟؟؟؟
دو سال پشت سر هم تا الان نسخههای غربی یاکوزا رو توی این مراسم تایید کردن. به امید خدا امسال میریم برای Yakuza 6