مراسم PlayStation Experience 2016 در تاریخ 3 دسامبر برگزار می شود

BROTHER LOUIE

کاربر سایت
maxresdefault.jpg

درود

مراسم PlayStation Experience 2016 در تاریخ 3 و 4 دسامبر در Anaheim Convention Center ایالت کالیفرنایا برگزار خواهد شد.شرکت سونی اعلام کرد کسانی که در این مراسم شرکت میکنند میتوانند دو محصول جدید این شرکت ، PS4 Pro و PlayStation VR را تجربه کنند.

علاوه بر این مسابقات قهرمانی عنوان Street Fighter V هم برگزار خواهد شد.در دوسال گذشته که این مراسم برگزار شده است اخبار زیادی از بازی های مختلف ارایه شده است. سال قبل شاهد اطلاعاتی از عناوین چون انچارتد 4 ، بازیسازی فاینل فنتزی 7 یا استریت فایتر 5 داشتیم.

خدا کنه ساکر پانچ دیگه اینفیمس معرفی نکنه بر سر یه ip جدید اخه خیلی دیگه خسته کننده شده بود یکی از ارزوهام اینه که دوباره اسلای کوپر زنده کنن^:)^ بعد از اینکه دادنش به یه استودیوی دیگه به معنای واقعی ر.... تو اسلای کوپر البته فکر نمیکنم ساکر پانچ دوباره اسلای بسازه احتمالا دیگه مرده|-):((

سرکاریه؟ :D
پارسال Ni no Kuni مگه اینجا معرفی نشد؟ :D ... سرکاری؟؟؟
منتظریم! :D

به شدت سرکاریه!:دی

کنفرانس پارسال یادت رفته؟:دی مبل گذاشته بودن رو استیج درباری ایندی ها صحبت میکردن؟!:دی حالا دوتا بازی هم نشون میدن که فن های خاص خودش رو داره اما کلیتش چون متمرکز روی ایندی هاست، چیز خاصی نیست. همه منتظر معرفی بزرگ میمونن، هیچی نمایش داده نمیشه میشه سرکاری!:دی

به شدت سرکاریه!:D

کنفرانس پارسال یادت رفته؟:D مبل گذاشته بودن رو استیج درباری ایندی ها صحبت میکردن؟!:D حالا دوتا بازی هم نشون میدن که فن های خاص خودش رو داره اما کلیتش چون متمرکز روی ایندی هاست، چیز خاصی نیست. همه منتظر معرفی بزرگ میمونن، هیچی نمایش داده نمیشه میشه سرکاری!:D
برا من NnK 2 بازی بزرگی حساب میشه :دی
علاوه بر این گیم پلی FF VII هم داشت:دی
تاریخ عرضه ی فت پرنسس(همون روز:-") هم اعلام شد:دی

از اینا مهم تر، تی شرت Crash هم بود:-"

قرار نیست همه ی کنفرانس ها E3 باشن که بگیم سرکاری!:دی

• Like
Reactions: D@SHR3ZA
برا من NnK 2 بازی بزرگی حساب میشه :D
علاوه بر این گیم پلی FF VII هم داشت:D
تاریخ عرضه ی فت پرنسس(همون روز:-") هم اعلام شد:D

از اینا مهم تر، تی شرت Crash هم بود:-"

قرار نیست همه ی کنفرانس ها E3 باشن که بگیم سرکاری!:D

خوب از همین هایی که لیست کردی شدت سورپرایزها مشخصه!:دی

حالا شاید امسال که دیگه PGW نیست، سونی بهتر عمل کنه، وگرنه نباید خیلی جدی گرفتش و انتظاری داشت!

• Like
Reactions: noctis-sm3
خوب از همین هایی که لیست کردی شدت سورپرایزها مشخصه!:D

حالا شاید امسال که دیگه PGW نیست، سونی بهتر عمل کنه، وگرنه نباید خیلی جدی گرفتش و انتظاری داشت!
الان NnK2 بازی بیخودیه یا FF VII Remake ؟ :دی
+اینا چیزایی بود که من دوست درام ، وگرنه سورپرایزهایی مثل یاکوزا و این چیزا هم بوده :دی

الان NnK2 بازی بیخودیه یا FF VII Remake ؟ :D
+اینا چیزایی بود که من دوست درام ، وگرنه سورپرایزهایی مثل یاکوزا و این چیزا هم بوده :D

دارم میگم کنفرانس بیخود نه بازی بیخود. یه کنفرانس میتونه بی نهایت مزخرف باشه اما توش دو تا بازی فوق خفن هم باشن. نحوی اجرای کنفرانس (همون حرف زدن های زیاد و امدن آدم های گمنام و میز گرد وسط کنفرانس و ....) به شدت در پیت بید و اصلا انتظاری که ملت داشتن رو برآورده نکرد. در نتیجه سرکاریه. حالا باز بیا بگو NNK خیلی خوب بود!:دی

دارم میگم کنفرانس بیخود نه بازی بیخود. یه کنفرانس میتونه بی نهایت مزخرف باشه اما توش دو تا بازی فوق خفن هم باشن. نحوی اجرای کنفرانس (همون حرف زدن های زیاد و امدن آدم های گمنام و میز گرد وسط کنفرانس و ....) به شدت در پیت بید و اصلا انتظاری که ملت داشتن رو برآورده نکرد. در نتیجه سرکاریه. حالا باز بیا بگو NNK خیلی خوب بود!:D
اینکه انتظار E3 دارید خوب کاملا اشتباهه!:D ، چنین کنفرانسی اگر برای E3 باشه فاجعه ست!:D
ولی وقتی یک گردهمایی خودمونی(!!!) هستش فرق داره!:-"

جدا از اون، پارسال E3 و PGW فوق العاده بودن! زرت و زورت هم بازی معرفی کردن!:D نمیتونند همه ی کنفرانس ها بازی معرفی کنند که!:D

امسال هم E3 خفنی داشتیم :D ، شاید به جای PGW چندتا بازیی که پارسال معرفی شدن و خبری ازشون نشد رو نشون بدن:D ، ولی نه اینکه مثلا استودیوهای خفن ، که فعلا فقط ساکرپانچ مونده، بیاد اینجا بازیش رو معرفی کنه! :D
یک سری بازی ها هم که تا کنفرانس منتشر شدن، مثل TLG و GR2 و FFXV و WoFF ... (البته دوتاشون همون روزهای نمایشگاه عرضه میشن:-" )

معرفی خفنه امسال، DLCهه U4 خواهد بود:-"
اگرم که حس میکنید سرکاریه، پس کلا منتظرش نباشید :-"... منم امیدوارم مثل پارسال سرکاری هایی مثل NnK2 و FF VII ببینم:-"
دو ساعت سرکار باشم ولی یه بازیی که خیلی دوست دارم آخرش معرفی بشه ارزشش رو داره که کنفرانس داشته باشیم:دی به نسبت اینکه بازی کلا معرفی نشه:|

مثلا دوست دارم سرکاری امسال MNR2 باشه:-" که عمرا! گویا سونی کاملا فراموشش کرده:(

اینکه مراسم PSX به نسبت E3 خیلی کوچیک و جمع و جورتره دیگه یه فکته ولی خب هیچ موردی هم نداره :D همه مراسما که نباید مثل E3 بمب پشت بمب پشت بمب باشن :D

بازیای کوچیک و Nicheـتر هم لیاقت این رو دارن که توی اینجور مراسما دیده بشن و به چشم بیان و چه جایی بهتر از یه مراسم مخصوص مثل PSX که توسط خود سونی برگزار میشه؟ الان این رو بهم بگین که کدوم به نظرتون بهتره:

۱. سونی این بازیای کوچیک و کمتر محبوب مثل بازیای ژاپنی پسند و ایندی‌ها رو برداره بچپونه توی کنفرانسای بی‌نقص E3ـش (خصوصا کنفرانس امسال) و به ریتم و Pacing اونا آسیب بزنه.

۲. E3 رو همونطوری خفن نگه داره ولی بجاش توی PSX بیاد روی این بازیای کوچیکتر وقت بزاره و اونا رو نشون بده؟

اتفاقا فکر کنم برای اکثریت گزینه ۲ بهتر باشه وگرنه خود من به عنوان هوادار اینجور بازیا شدیدا ترجیح میدم کنفرانس E3 خیلی خفن نشه ولی بجاش مثلا یاکوزا بیشتر دیده شه و توی E3 حضور داشته باشه :D در کل PSX همینیه که هست و بجای اینکه ازش توقعات بیش از اندازه داشته باشیم یا اینکه کوچیکش کنیم و بگیم اهمیت نداره، بهتره یکم با ذهن باز سمتش بریم :D شاید اصلا بین همین بازیای کوچیکتر چیزایی ببینیم که هیچوقت توی مراسمایی مثل E3 دیده نمیشدن ولی اینجا برامون جالب به نظر بیان :D

پ.ن: ماکان من دیدم اکثرا اینجا توی بی سی ملت از PSX پارسال راضی نبودن وگرنه توی Gaf یا حتی بین ژورنالیست‌ها تقریبا همه با مراسم حال کردن :D بعد از اولین PSX دیگه مشخص بود این مراسم قراره چطوری باشه و توقعات هم بر همون اساس بودن که باعث شد بیشتر کسایی که اون رو دیدن ازش لذت ببرن :D تازه PSX فقط کنفرانس نیست، خود پنل‌های که داره بشدت عالیه و من به شخصه پارسال از پنل فایتینگ گیمز و آنچارتد ۴ چندین برابر کنفرانس لذت بردم :D

در کل یه سری ایرادات میشه به کنفرانس گرفت مثل پایان نه چندان جالبش با Paragon یا بخش بازی کردن VR که حتی سوتی هم وسطش دادن، ولی خب در مجموع برای یه دورهمی صمیمانه خیلی مراسم جالب و خوبی بود و امیدوارم امسال هم به همون خوبی باشه :D
مگه بازی ژاپنی هم نشون میدن:|؟؟؟؟؟؟
دو سال پشت سر هم تا الان نسخه‌های غربی یاکوزا رو توی این مراسم تایید کردن. به امید خدا امسال میریم برای Yakuza 6 :x

آخرین ویرایش:
اگه مثل سال اول در طول مراسم یه بازی رایگان بهمون بدن من استقبال میکنم وگرنه فاییده نداره. :-?:-?
در ضمن از اونجایی که به game awards هم خیلی نزدیکه اکثرسازنده های غیر فرست پارتی اگه بخوان چیزی معرفی کنن تو game awards معرفی میکنن. هرچند اونم پارسال خیلی آبکی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or