مراسم PlayStation Experience 2016 در تاریخ 3 دسامبر برگزار می شود

BROTHER LOUIE

کاربر سایت
maxresdefault.jpg

درود

مراسم PlayStation Experience 2016 در تاریخ 3 و 4 دسامبر در Anaheim Convention Center ایالت کالیفرنایا برگزار خواهد شد.شرکت سونی اعلام کرد کسانی که در این مراسم شرکت میکنند میتوانند دو محصول جدید این شرکت ، PS4 Pro و PlayStation VR را تجربه کنند.

علاوه بر این مسابقات قهرمانی عنوان Street Fighter V هم برگزار خواهد شد.در دوسال گذشته که این مراسم برگزار شده است اخبار زیادی از بازی های مختلف ارایه شده است. سال قبل شاهد اطلاعاتی از عناوین چون انچارتد 4 ، بازیسازی فاینل فنتزی 7 یا استریت فایتر 5 داشتیم.

من که از معرفی red dead ناامید شدم از اونجایب که راکستار یه انحصاری به سونی بدهکاره اگه رددد معرفی هم بسه امکانش هست انحصاری باشه؟؟؟؟؟

من که از معرفی red dead ناامید شدم از اونجایب که راکستار یه انحصاری به سونی بدهکاره اگه رددد معرفی هم بسه امکانش هست انحصاری باشه؟؟؟؟؟
فکر نکنم اینکارو کنه. فروش نسخه جدید Red Dead میتونه چندین کشور رو از نظر مالی تامین کنه:D اگه بیاد به یک کنسول اختصاص بده که فروشش کمتر میشه و مطمئنا اینکارو نمیکنه.
احتمالا اگه بخواد انحصاری بده از IP های بزرگش مایه نمیذاره و یا همون Agent رو کامل میکنه یا IP جدیدی رو در نظر میگیره.

• Like
Reactions: jhoobin
فکر نکنم اینکارو کنه. فروش نسخه جدید Red Dead میتونه چندین کشور رو از نظر مالی تامین کنه:D اگه بیاد به یک کنسول اختصاص بده که فروشش کمتر میشه و مطمئنا اینکارو نمیکنه.
احتمالا اگه بخواد انحصاری بده از IP های بزرگش مایه نمیذاره و یا همون Agent رو کامل میکنه یا IP جدیدی رو در نظر میگیره.
agent که بنظر جالب نمیومد یه چی دیگه بسازن بهتره حالا کی خدا میدونه یه سوال داشتم دلیل اینکه راکستار یه انحصاری بده کاره چیه؟؟؟؟

کلا دورهمایی جالیه همین که جمع میشن دور هم فلسفشم همینه. اما از اون کنفرانس هاست که زیاد رو سونی فن ها اثر نداره(بعد پارسال) و به همین دلایل مایکرو فن ها رو خیلی خوشحال میکنه(تاپیک پارسال:D)
تی شرت شان مهمه فقط:D اسمشو بزارن ps hint meeting بهتره به نظرم:-"

• Like
Reactions: esm nadaram
همون پارسال هم یه تریلر داستانی از آنچارتد و یه تریلر از رچت
امسال از Horizon و Ni oh تریلر بدن راضی هستیم
Housemarque هم که اعلام کرد matterfall 2d shooter هست بشدت منتظرشم!

بنظرم اگه قرار بود سونی توی PGW کنفرانس داشته باشه تا الان خبرش میومد...
هر سال سونی دو تا کنفرانس برای غرب داشته باشه کافیه. یکی توی نیمه‌ی اول سال (E3) و یکی هم آخر سال (PSX). اینطوری کیفیت و محتوای هر کنفرانس بیشتر میشه.
پارسال چون کنفرانس ها زیاد شدن تقریبا چیز خفنی باقی نموند واسه PSX (البته چیز خفن بود ولی همه پسند نبود!) ولی امسال انتظارم بیشتره. یادتون نره که تابلو بود Kojima قراره پارسال توی PSX حضور داشته باشه ولی نشد و چند روز بعدش همکاریشو با سونی اعلام کرد...
چون توی PSX مثل E3 رقابتی بین کنفرانسا نیست پس نیازی نیست همش AAA رو کنن و میتونن به بازیهای دیگه هم برسن (که بعضیاشون از AAA ها خیلی بهتر و هایپ زا ترن! :D)
بیان Crash و Spiderman رو نشون بدن واسه من کافیه :D یه سری انتظارات غیر ممکن هم دارم که وقتی به کنفرانس نزدیک شدیم اعلام می‌کنم :D

توهم زدنا دوباره شروع شد کراش نشون ندن که واقعا حیفه من واقعا منتظرشم تا دوباره خاطراتم باهاش زنده کنم ولی یه گیم پلی از d.s نشون بدن خیال مارو راحت کنن بهتره که فکر نکنم عملی بشهx_x~X(

بنظرم اگه قرار بود سونی توی PGW کنفرانس داشته باشه تا الان خبرش میومد...
هر سال سونی دو تا کنفرانس برای غرب داشته باشه کافیه. یکی توی نیمه‌ی اول سال (E3) و یکی هم آخر سال (PSX). اینطوری کیفیت و محتوای هر کنفرانس بیشتر میشه.
پارسال چون کنفرانس ها زیاد شدن تقریبا چیز خفنی باقی نموند واسه PSX (البته چیز خفن بود ولی همه پسند نبود!) ولی امسال انتظارم بیشتره. یادتون نره که تابلو بود Kojima قراره پارسال توی PSX حضور داشته باشه ولی نشد و چند روز بعدش همکاریشو با سونی اعلام کرد...
چون توی PSX مثل E3 رقابتی بین کنفرانسا نیست پس نیازی نیست همش AAA رو کنن و میتونن به بازیهای دیگه هم برسن (که بعضیاشون از AAA ها خیلی بهتر و هایپ زا ترن! :D)
بیان Crash و Spiderman رو نشون بدن واسه من کافیه :D یه سری انتظارات غیر ممکن هم دارم که وقتی به کنفرانس نزدیک شدیم اعلام می‌کنم :D
spider man رو كه حتما نشون ميدن خودشون گفتن كه داخل psx منتظر خبرهاي جديد باشيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or