مراسم PlayStation Experience در دسامبر

بهترین کنسول سونی از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    411

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

pssuoqk55u6d6hp63df0.jpg

سونی تصمیم دارد در روزهای 6 و 7 دسامبر مراسمی عظیم را تحت عنوان PlayStation Experience برگزار کند. این مراسم از مدتی پیش در دست طراحی بوده و اینک همزمان با 20 سالگی PlayStation در بهترین زمان ممکن شاهد آن خواهیم بود.
افراد 18 سال به بالا برای شرکت در PlayStation Experince می توانند با پرداخت 50 دلار برای یک روز (90 دلار برای دو روز) به محل برگزاری مراسم در لاس وگاس واقع در نوادا رفته و از بخش های مختلفی لذت ببرند. تجربه انواع بازی های پلتفورم های PlayStation، نشست های متنوع، ملاقات با تعدادی از بهترین بازیسازان این صنعت، بدست آوردن آیتم های مختلف و شانس خرید وسایل کلکسیونی کمیاب از استودیوهای مختلف جزو برنامه های این مراسم خواهد بود. در کنار این ها، حاضرین می توانند به صورت اختصاصی اولین نمایش بعضی عناوین سال 2015 را شاهد باشند.
PlayStation Blog نیز در تاریخ ذکر شده به پوشش مراسم پرداخته و گزارش هایی برای افرادی که نمی توانند در مراسم شرکت کنند، ارائه خواهد داد.

موفق باشین!

ویرایش:

Saturday, December 6th

10:00am PlayStation Experience keynote
11:30am Dying Light live gameplay
12:00pm Destiny: The Dark Below gameplay
12:30pm Virtual Reality: A New Era for Games (live panel
1:30pm The Tomorrow Children live gameplay
2:00pm God of War: Retrospective (live panel excerpt
2:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
3:00pm No Man’s Sky gameplay and discussion
3:300pm The Journey of Diablo III on PS4 (live panel excerpt
4:00pm Tearaway Unfolded PS4 live gameplay
4:30pm LittleBigPlanet 3 Community Creations
5:00pm Inside the Dev Studio (live panel

Sunday, December 7th

10:30am Opening welcome and recap with special guests
11:00am The Witness live gameplay
11:30am Grim Fandango Remastered live gameplay
12:00pm The Tomorrow Children live gameplay
12:30pm Prototype to Product (live panel excerpt
1:00pm Lara Croft & The Temple of Osiris live gameplay
1:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
2:00pm Far Cry 4: From the Developer’s Mind to the Gamer (live panel excerpt
2:30pm Amplitude live gameplay
3:00pm Tearaway: How Media Molecule Built a Living Papery World
4:00pm Secret Mystery Game live gameplay
4:30pm Axiom Verge live gameplay

5:00pm Story Time (live panel

آخرین ویرایش:
[h=1]Level 5 Already Working On New PS4 Game, Is It Ni No Kuni 2[/h]
احتمالا Level 5 در حال کار روی یک عنوان معرفی نشده برای PS4 هست.

According to reports coming out from our friend at Gematsu, Level 5 (developer behind Ni No Kuni) are currently working on a brand new unannounced PlayStation 4 title. The details was confirmed by Level 5 Boss Akihiro Hino in a recent a live stream session.

said that he wanted to make a new title that exceeds the scale of White Knight Chronicles.

دیوید جفی داره MediEvil میسازه .

Mark my words:d

من دوست داشتم جفی یا دوباره بشه دیزاینر GoW بعدی و از نو متحولش کنه و یا یه IP بزرگ دیگه خلق کنه. حقش هست. این بنده خدا تو این چند وقتی که بخاطر طلاق از زنش مجبور به نگه داری از دو تا دختراش شد نتونست مثل قبل تو صنعت گیم فعال باشه و حقش خیلی خرده شد. امیدوارم یه بازگشت شکوهمندانه داشته باشه!

یکی از اینسایدر های معتبر نئوگف (که چند تا عکس مربوط به IP جدید Guerrilla رو لیک کرده بود) ادعا کرده یه بازی مرتبط با FF7 (ریمیک احتمالا :دی) در حال ساخت است و توی لیست E3 بوده اما معرفی نشده و اینا :دی
NeoGAF - View Single Post - Gematsu: Sony to hold Playstation Experience event in December

شما باور نکنید و زیاد هایپ نشید، اما من باور می کنم و به شدت منتظر تجدید میثاق با بانو Aerith (و نا امید شدن :دی) هستم :دی

Edit:
Beaten آقا، Beaten :دی

وات دا ف.... !!
حتی شایعه بودنشم آدمو هایپ میکنه!
:d

این تاپیک Gaf فوق العادست :دی به همه توصیه میکنم صفحات قبلترش (بین 70 تا 100 - 110) رو بخونند :دی تا الان توی عمرم اینقدر هایپ برای یه مراسم ندیده بودم! ملت رسما به مرز جنون رسیدن :))

Gematsu: Sony to hold Playstation Experience event in December - Page 132 - NeoGAF

اون کاربری هم بود که چند صفحه پیش بهش اشاره کردم؟ (همونی که گفته بود از یه بازی خبر داره و به نظرش خیلی خبر بزرگیه -Old IP و این جریانات-) ازش پرسیدن بین 1 تا 10 میزان بزرگی خبر معرفی این بازی چقدره، که جواب داده بود یه 9 خیلی قوی (البته بعدا به 8 تغییرش داد). در ادامه هم ازش سوال کرده بودن که به نظرت اینقدری خبر بزرگ هست که سرورای Gaf (از هجوم کاربرا و پستاشون) نتونه تحمل کنه و سایت Crash کنه، که گفته بود 100%. (تاکید هم کرد که این Crash ـی که گفته هیچ نشونه و Hint ـی مبنی بر Crash Bandicoot بودن اون بازی نیست)

خلاصه اگه حرفاش الکی نباشه و واقعا یه چیزی بدونه، دست کم یه معرفی نسبتا بزرگ در انتظارمونه :دی (من که بعید میدونم دروغ بگه چون تا الان چندتا از مدیرا بهش PM دادن و اگه الکی گفته باشه بعدا حسابی از خجالتش در میان)

این تاپیک Gaf فوق العادست :دی به همه توصیه میکنم صفحات قبلترش (بین 70 تا 100 - 110) رو بخونند :دی تا الان توی عمرم اینقدر هایپ برای یه مراسم ندیده بودم! ملت رسما به مرز جنون رسیدن :))

Gematsu: Sony to hold Playstation Experience event in December - Page 132 - NeoGAF

اون کاربری هم بود که چند صفحه پیش بهش اشاره کردم؟ (همونی که گفته بود از یه بازی خبر داره و به نظرش خیلی خبر بزرگیه -Old IP و این جریانات-) ازش پرسیدن بین 1 تا 10 میزان بزرگی خبر معرفی این بازی چقدره، که جواب داده بود یه 9 خیلی قوی (البته بعدا به 8 تغییرش داد). در ادامه هم ازش سوال کرده بودن که به نظرت اینقدری خبر بزرگ هست که سرورای Gaf (از هجوم کاربرا و پستاشون) نتونه تحمل کنه و سایت Crash کنه، که گفته بود 100%. (تاکید هم کرد که این Crash ـی که گفته هیچ نشونه و Hint ـی مبنی بر Crash Bandicoot بودن اون بازی نیست)

خلاصه اگه حرفاش الکی نباشه و واقعا یه چیزی بدونه، دست کم یه معرفی نسبتا بزرگ در انتظارمونه :دی (من که بعید میدونم دروغ بگه چون تا الان چندتا از مدیرا بهش PM دادن و اگه الکی گفته باشه بعدا حسابی از خجالتش در میان)
این اینسایدرها باید یه آدرس حقیقی به این مدیرهای GAF بگن که اگر کرم ریختن،بعدا جماعتی بهش بفهمونند اوضاع چیه:| :d
یک بن خالی حال نمیده :(
غلط کرده میگه اون Crash هیچ Hintـی نیست:| باید باشه :| البته چون نمرش رو به 8 تغییر داده همون بهتر که نیست:-" زیر 10 قابل قبول نیست:-" :|

همین چند ساعت قبل اکانت رسمی Playstation در توییتر این عکس رو قرار داده. اینطوری که به نظر میاد ظاهرا قراره کل مراسم به صورت زنده استریم بشه! (تا قبل از این فقط میگفتن Keynote اولیه استریم میشه)

00vlpalvoj027j6z403e.jpg

نمیخوام هایپ الکی راه بندازم ولی خب خداییش نمیشه :دی از همون تاپیکی که لینک دادم:

همون کاربری که قبلا بهش اشاره کردم:
For those saying that PSX isn't a big enough event for TLG-like reveals.....may want to think again.
برای اونایی که میگن PSX در حدی نیست که یه بازی به بزرگی TLG توش معرفی بشه.... شاید دلشون بخواد دوباره فکر کنند.

سوال یه کاربر دیگه:
I have 1 simple question for the insiders. Will the reveals in this event surpass any of the E3 2014 conferences.
یه سوال ساده از اینسایدرها دارم. آیا معرفی های این مراسم از معرفی های اتفاق افتاده در هر کدوم از کنفرانس های E3 2014 بزرگتر هستن
جواب کاربر فوق الذکر:
HELL YES
======
علاوه بر این، یکی از مدیرهای Gaf (که ظاهرا اینسایدر هم هست یا حداقل اطلاعاتی داره که بقیه ازش بی خبر هستن) که یکی از بزرگترین کسایی هم هست که اعتقاد داره TLG کنسل شده، جدیدا Tag خودش رو از " TLG مُرده. متاسفم." به "اگه TLG زنده باشه چی؟" تغییر داده و این حرفها رو هم توی تاپیک زده:
who cares about some janky broken rockstar game anyway

the last guardian shall RISE
RISE from lair

حالا یا واقعا اتفاقی افتاده یا اینکه Kev همه رو سرکار گذاشته و میخواد بعدا به ریش هوادارای TLG بخنده :|:دی در هر صورت.... هایــــــــــــپ :دی

Edit: همونطوری که حدس میزدم Kev داشت ترول میکرد :| معلوم نیست TLG توی مراسم هست یا نه ولی خب حداقل میدونیم که:

1) PSX اینقدری بزرگ هست که بازیی به عظمت TLG توش نشون بدن
2) مطمئنا از E3 2014 بهتر میشه
3) حداقل یه معرفی خیلی خفن داریم که میتونه سرورای Gaf رو نابود کنه.

پس همچنان...... هایــــــــــپ :دی

آخرین ویرایش:
برادران تو این مراسم قراره همش انحصاری باشه یا بازی مولتی پلتفورم هم ممکنه معرفی بشه؟؟؟ منظورم اینه که چیزی نسیب ما هم میشود یا نه؟؟؟:d

فکر نکنم کسی به این موضوع اشاره کرده باشه (خبرش اواخر October منتشر شده بود) ولی ظاهرا 3 دسامبر قراره مراسم سالانه Playstation Awards توی ژاپن برگزار بشه و رییس شعبه ژاپنی پلی استیشن آقای Atsushi Morita گفته به مناسبت سالگرد 20 سالگی PS قراره در طول مراسم از یه پروژه مخصوص پرده برداری کنند:
“In order to thank everyone for supporting us for 20 years, in celebration of what’s to come we’ve been preparing a special PlayStation 20th Anniversary project that will be revealed at this year’s Playstation Awards. I hope we can all enjoy it together.”

PlayStation Japan***8217;s 20th Anniversary Site Opens with Tease of Special Project

اگه نظر من رو بخوایید این "پروژه مخصوص" یا PSASBR 2 ـه یا هم یه چیزی تو مایه های همون PlayStation Vs Capcom که چند باری تا الان حرفش رو زدیم.
===========
چندتا عکس جدید از The Order 1886:
v8t5f52tez9kk9dv23zb.jpg
yjogwxub04xxgo5pqq12.jpg

jn2uz9rzbl1y9bbo555a.jpg

آخرین ویرایش:
@ #1060

t5spgmu175ek7df6o38g.gif

پ.ن : یعنی نصف این شایعاتی که راه افتاده درست باشه ، بزودی جوری همگی در افق محو میشیم که خود ناسا هم نمی تونه رویتمون کنه :دی

برادران تو این مراسم قراره همش انحصاری باشه یا بازی مولتی پلتفورم هم ممکنه معرفی بشه؟؟؟ منظورم اینه که چیزی نسیب ما هم میشود یا نه؟؟؟:d

تو معرفی ps4 که بازی مولتی هم بود ... اینجا هم احتمالش خیلی زیاده ... نزدیک به 100 درصد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or