مراسم PlayStation Experience در دسامبر

بهترین کنسول سونی از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    411

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

pssuoqk55u6d6hp63df0.jpg

سونی تصمیم دارد در روزهای 6 و 7 دسامبر مراسمی عظیم را تحت عنوان PlayStation Experience برگزار کند. این مراسم از مدتی پیش در دست طراحی بوده و اینک همزمان با 20 سالگی PlayStation در بهترین زمان ممکن شاهد آن خواهیم بود.
افراد 18 سال به بالا برای شرکت در PlayStation Experince می توانند با پرداخت 50 دلار برای یک روز (90 دلار برای دو روز) به محل برگزاری مراسم در لاس وگاس واقع در نوادا رفته و از بخش های مختلفی لذت ببرند. تجربه انواع بازی های پلتفورم های PlayStation، نشست های متنوع، ملاقات با تعدادی از بهترین بازیسازان این صنعت، بدست آوردن آیتم های مختلف و شانس خرید وسایل کلکسیونی کمیاب از استودیوهای مختلف جزو برنامه های این مراسم خواهد بود. در کنار این ها، حاضرین می توانند به صورت اختصاصی اولین نمایش بعضی عناوین سال 2015 را شاهد باشند.
PlayStation Blog نیز در تاریخ ذکر شده به پوشش مراسم پرداخته و گزارش هایی برای افرادی که نمی توانند در مراسم شرکت کنند، ارائه خواهد داد.

موفق باشین!

ویرایش:

Saturday, December 6th

10:00am PlayStation Experience keynote
11:30am Dying Light live gameplay
12:00pm Destiny: The Dark Below gameplay
12:30pm Virtual Reality: A New Era for Games (live panel
1:30pm The Tomorrow Children live gameplay
2:00pm God of War: Retrospective (live panel excerpt
2:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
3:00pm No Man’s Sky gameplay and discussion
3:300pm The Journey of Diablo III on PS4 (live panel excerpt
4:00pm Tearaway Unfolded PS4 live gameplay
4:30pm LittleBigPlanet 3 Community Creations
5:00pm Inside the Dev Studio (live panel

Sunday, December 7th

10:30am Opening welcome and recap with special guests
11:00am The Witness live gameplay
11:30am Grim Fandango Remastered live gameplay
12:00pm The Tomorrow Children live gameplay
12:30pm Prototype to Product (live panel excerpt
1:00pm Lara Croft & The Temple of Osiris live gameplay
1:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
2:00pm Far Cry 4: From the Developer’s Mind to the Gamer (live panel excerpt
2:30pm Amplitude live gameplay
3:00pm Tearaway: How Media Molecule Built a Living Papery World
4:00pm Secret Mystery Game live gameplay
4:30pm Axiom Verge live gameplay

5:00pm Story Time (live panel

آخرین ویرایش:
Summer Lesson بازی نیست. تک دمو بود تو TGS برای نشان دادن قابلیت های پروجکت مورفیوس.مثل همونایی که استدیو لندن ساخت.هی بیاین بگین حالا!
امروز یه تریلر ازش اومده که نشون میده با UEngine 4 ساخته میشه و بخشی از گیم پلی هم توش هست مثلا با تکون دادن سر میشه بله یا خیر گفت و این لینک ها هم کمی درباره ی بازی توضیح میده. راستش من انگلیسیم زیاد خوب نیست خودتون بخونید ببینید دمو هست یا بازی کامل. راستی یه تریلر دیگه هم اومده که کارگردان بازی(دمو:d ) درباره ش حرف میزنه که هر دوش تو بوق تیوب هست.
'Summer Lesson' is the questionable Project Morpheus VR title from the 'Tekken' team
http://lesson-sony-project-morpheus/
New Summer Lesson Trailer Shows that PS4***8242;s Morpheus Can Do Lovely Graphics and Lively Characters | DualShockers
expressive-characters/

Just informed of one announcement that I'd certainly class as a big deal. I know they'll be a lot of people very happy about it. Myself included.

Apparently there's a bigger announcement that I was not privy to. So very, very excited to find out what happens next Saturday.

If anyone has any business to settle, any affairs to put in order then do it before next Saturday at 10am when the bombs drop.
The one thing I've been told about is pretty crazy and will definitely have many users on here losing their shit, but it isn't the biggest announcement Sony has apparently. So I'm hyped through the roof for this coming weekend.

This is going to be the longest week ever. So glad to be a PS4 owner right now. I'll gladly take a place on the hype train with everyone else! Let the apocalypse commence.
NeoGAF - View Single Post - Gematsu: Sony to hold Playstation Experience event in December

این دو عدد tease رو یک نفر توی GAF که میدونه قراره چه بازی یا بازی هایی معرفی بشن گفته و تائید شده هست .

یعنی چی میتونه باشه ؟ 8->:d

For those saying that PSX isn't a big enough event for TLG-like reveals.....may want to think again.
who cares about some janky broken rockstar game anyway

the last guardian shall RISE

1) PSX اینقدری بزرگ هست که بازیی به عظمت TLG توش نشون بدن
2) مطمئنا از E3 2014 بهتر میشه
3) حداقل یه معرفی خیلی خفن داریم که میتونه سرورای Gaf رو نابود کنه.

حانمها، آقایون و احمد، این مراسم چیز بی سابقه ای داره بنظر می رسه. یه چیزی مثل E3 2009 که U2 و GOW III و TLG همزمان نمایش داشتن و حالا هم بعد از چند سال U4 و Next GOW و TLG قراره تو یه شب با هم باشن! خیلی عجیبه!:d

9wm8iixafk2sg6wdg283.gif

حداقل با این حرفهایی که زده میشه مطمئنم یه دونه آنونس واسه منهدم کردن مراسم تو چنته دارن - غیر U4 - امیدوارم منظورشون همین TLG باشه:d

عجب داستاني داريما ، بذاريد درون هايپمون خوش باشيم :d
همونطور كه 500 بار گفته شده اين مراسم فقط يك بار است و همين دليل بسيار خوبيست براي اينكه سوني بتركرنه
من كه طي روزهاي اخير اميدم به اين مراسم بيشتر هم شده
اين فاز كوول بودن و نا اميدي رو ول كنيد ، لذت ببرين ازين روزا :d

من نمیدونم چه گیری دادن ملت که سونی هیچی نداره تو این مراسم نشون بده چون استدلالشون اینه که تو e3 چیزی نشون ندادن پس اینجام همینجوریه..اصلا 1 ثانیه به این فکر نمیکنن که بابا شاید بدبختا بازی اماده ای در دست نداشتن اونوقع رو کنن برا ملت و ترجیح دادن به جای نام بردن از اسم خالی بازی اقلا یه تریلری چیزی نشون ملت بدن...و اصلا بازم بعضی ها به این فکر نمیکنن الان اخر سال هست و کریسمس داره نزدیک میشه و خیلی ها تو تعطیلات میرن سروقت بازی و این مراسم میتونه خیلی تحریک کننده باشه برای اون عده ای که هنوز کنسول ps4 رو تهیه نکردن.

@ #1060

t5spgmu175ek7df6o38g.gif

پ.ن : یعنی نصف این شایعاتی که راه افتاده درست باشه ، بزودی جوری همگی در افق محو میشیم که خود ناسا هم نمی تونه رویتمون کنه :دی

من تا الان نیمه تبخیر شدم :d

مراسم که مراسم 20 سالگی PS هست. قطعا اتفاقات بزرگی میافته :)
فقط امیدورام این صحبتای مربوط به 20 سال تجربه PS و دستاوردها و این چیزا رو به همون یه ربع 20 دقیقه اول محدود کنند و بقیه اش رو هی رگباری پشت سر هم تریلر و debut trailer نشون بدند.
:>

TLG اگه تو مراسم بود یادتون نره بعده مراسم برا من یه فاتحه ای بخونید
:d

والا این توییت ها و پیام ها و فلان، منو بیشتر یاد میتینگ 2013 انداخت که خب حدسمون هم درست بود و PS4 معرفی شد :d
پس الان هم میتونه حدسامون درست از آب در بیاد

من مطمئنم این مراسم یه چیز بترکون میشه :دی اصلا مگه ما چند بار میتونیم شاهد 20 سالگی یه برند الکترونیکی باشیم؟ :x

من با یه گیم پلی از U4 و گیم پلی جدید از 1886 و TLG و GT7 انصافا راضیم :دی همینا رو نشون بدن خودم میریزم خیابون سینه میزنم :دی

از طرفی دیگه ماکروسافت داره عالی و بی نقص کار می کنه و خب طبیعتا سونی احساس خطر می کنه و ریسک نمی کنه تا e3 بخواد دست نگه داره، ترجیح میده الان چندتا بمب خبری رو نشون بده، e3 هم خدا بزرگه بالاخره بازی جور میشه

من مطمئنم این مراسم یه چیز بترکون میشه :دی اصلا مگه ما چند بار میتونیم شاهد 20 سالگی یه برند الکترونیکی باشیم؟ :x

من با یه گیم پلی از U4 و گیم پلی جدید از 1886 و TLG و GT7 انصافا راضیم :دی همینا رو نشون بدن خودم میریزم خیابون سینه میزنم :دی
چقد کم توقعی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or