مراسم PlayStation Experience در دسامبر

بهترین کنسول سونی از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    411

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

pssuoqk55u6d6hp63df0.jpg

سونی تصمیم دارد در روزهای 6 و 7 دسامبر مراسمی عظیم را تحت عنوان PlayStation Experience برگزار کند. این مراسم از مدتی پیش در دست طراحی بوده و اینک همزمان با 20 سالگی PlayStation در بهترین زمان ممکن شاهد آن خواهیم بود.
افراد 18 سال به بالا برای شرکت در PlayStation Experince می توانند با پرداخت 50 دلار برای یک روز (90 دلار برای دو روز) به محل برگزاری مراسم در لاس وگاس واقع در نوادا رفته و از بخش های مختلفی لذت ببرند. تجربه انواع بازی های پلتفورم های PlayStation، نشست های متنوع، ملاقات با تعدادی از بهترین بازیسازان این صنعت، بدست آوردن آیتم های مختلف و شانس خرید وسایل کلکسیونی کمیاب از استودیوهای مختلف جزو برنامه های این مراسم خواهد بود. در کنار این ها، حاضرین می توانند به صورت اختصاصی اولین نمایش بعضی عناوین سال 2015 را شاهد باشند.
PlayStation Blog نیز در تاریخ ذکر شده به پوشش مراسم پرداخته و گزارش هایی برای افرادی که نمی توانند در مراسم شرکت کنند، ارائه خواهد داد.

موفق باشین!

ویرایش:

Saturday, December 6th

10:00am PlayStation Experience keynote
11:30am Dying Light live gameplay
12:00pm Destiny: The Dark Below gameplay
12:30pm Virtual Reality: A New Era for Games (live panel
1:30pm The Tomorrow Children live gameplay
2:00pm God of War: Retrospective (live panel excerpt
2:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
3:00pm No Man’s Sky gameplay and discussion
3:300pm The Journey of Diablo III on PS4 (live panel excerpt
4:00pm Tearaway Unfolded PS4 live gameplay
4:30pm LittleBigPlanet 3 Community Creations
5:00pm Inside the Dev Studio (live panel

Sunday, December 7th

10:30am Opening welcome and recap with special guests
11:00am The Witness live gameplay
11:30am Grim Fandango Remastered live gameplay
12:00pm The Tomorrow Children live gameplay
12:30pm Prototype to Product (live panel excerpt
1:00pm Lara Croft & The Temple of Osiris live gameplay
1:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
2:00pm Far Cry 4: From the Developer’s Mind to the Gamer (live panel excerpt
2:30pm Amplitude live gameplay
3:00pm Tearaway: How Media Molecule Built a Living Papery World
4:00pm Secret Mystery Game live gameplay
4:30pm Axiom Verge live gameplay

5:00pm Story Time (live panel

آخرین ویرایش:
کم کم باید با ستاد ضد هایپ تماس بگیرم! 8-| :دی
--------------------
Street Fighter چیه؟! :| من PlayStation Vs Capcom میخوام! :(( یعنی هدیه 20 سالگی از این خفن تر نمیشه درست کرد! تیم Street Fighter یا Marvel Vs Capcom (که هر دو جزو بهترین Fightingهای نسل قبل من بودن و ده ها ساعت ازشون لذت بردم) بیاد یه چیز مشتی بسازه و حالش رو ببریم. :x
حیف که حتی یه نیمچه شایعه هم در مورد همچین پروژه ای نیومده و فقط توی تخیلات من و یه عده دیگه هست... :(

کم کم باید با ستاد ضد هایپ تماس بگیرم! 8-| :biggrin1:

به احسان و ماکان بگو خودشون قضیه رو ردیف میکنند :دی مراسم رو در حد جشنواره بازی های بنیاد بازی ایران میارن پایین :دی الان واقعا نیاز :|

نکته جالب اینه که VGA/X تو این چند سال اخیر همیشه 7ام برگزار میشده، اما امسال به احتمال زیاد 5امه. من فکر میکنم سونی Premiereها رو برای VGA نگه داشته (در واقع برای یه کنفرانس) و فردا و پس فرداش هم عناوین قابل بازی و تکرار نمایش های روز قبل و بقیه ی چیزا به صورت یه چیزی مثل پارتی اونت با یه سری لایو استریم ارایه بشه. جف کیلی تو توییترش هم زیاد در مورد PSE صحبت میکنه، من فکر میکنم یه برنامه ای بین کیلی و سونی ریخته شذه! /:) :d

پ.ن: در ضمن: :d
Fallout 4 VGX 2014 reveal rumors kick into overdrive
acttr
acttr

Sid Shuman
Senior Manager , Digital Communications at PlayStation

PS Vita will be there in full force
و گفته این لیست همـه ماجرا نیست :d
! the list above is just the beginning , More to come

من تا خرید ویتا یه تلنگر کوچیک فاصله دارم. یعنی دقیقا لبه پرتگاه وایسادم.

واقعا این فاز سونی رو من درک نمیکنم اینهمه پتانسیل رو ویتا وجود داره. چرا واقعا چرا GT4 رو روی ویتا پورت نمیکنن؟ خیلی راحت میتونن بدن یه استودیوی TP مثل BP روی ویتا پورتش کنه. دیگه ویتا از پس بازیهای PS2 که بر میاد. یه تروفی هم روش بزارن خودش میتونه یه سیستم سلر خوب برای ویتا باشه خرج آنچنانی هم نداره

من تا خرید ویتا یه تلنگر کوچیک فاصله دارم. یعنی دقیقا لبه پرتگاه وایسادم.

واقعا این فاز سونی رو من درک نمیکنم اینهمه پتانسیل رو ویتا وجود داره. چرا واقعا چرا GT4 رو روی ویتا پورت نمیکنن؟ خیلی راحت میتونن بدن یه استودیوی TP مثل BP روی ویتا پورتش کنه. دیگه ویتا از پس بازیهای PS2 که بر میاد. یه تروفی هم روش بزارن خودش میتونه یه سیستم سلر خوب برای ویتا باشه خرج آنچنانی هم نداره

حرفت درسته ها احسان جان ولی بنظرم روی بازی های ایندی و بازی های مجانی ماهانه پلاس خیلی خوب داره کار میکنه .

البته از بازی های توپ ژاپنیش هم نمیشه گذشت مخصوصا این ماه بازی Tales of Heart که هیچوقت خارج از ژاپن نیومده بود رو به صورت HD ریلیز میشه {خارج از ژاپن} .
و همچنین بازی Danganronpa 2 که آریا پیش نمایشش رو گذاشته که توی صفحه اصلی سایت میتونید بخونید . {ک خیلی وقته اومده}
و کلی بازی دیگه . :d

خسته نباشی منبع رو تو بخش ویتا میتونن ببینی :d

آخه من دیروز تو forum ه PS چرخ میزدم اتفاقی تاپیک ه اون طرفو با جوابی که بش داده بودن رو دیدم

الان بحث ویتا شد , گفتم اول بگم بعدش منبع رو اضافه کنم که یه سرچ تو گوگل زدم دیدم رسانه ای شده خبر :d

آقا نمیدونم کسی اینجا گفت یا نه ولی Resogun واسه PSVita تایید شد
منبع هم IGN , GameSpot , joystiq :d

من ترانزیستور :-s جورنی رو میخوام ....

- - -ویرایش - - -

Sid Shuman
Senior Manager , Digital Communications at PlayStation

PS Vita will be there in full force
و گفته این لیست همـه ماجرا نیست :d
! the list above is just the beginning , More to come

گراویتی راش 2 ....

کاش ff12 هم پورت میکردن برای ویتا ... من دیگه هیچی از این دنیا نمیخواستم

خدایا از سر تقصیرات من بگذر شاید باورتون نشه
ولی دیشب خواب دیدم اکتیویژن یه کراش جدید معرفی کرده واسه پی اس 4
همه هم شاکی بودن
این چه کابوسی بود آخه؟؟؟:|

اين ip كپكام كه گفته ميشه شايد انحصاري باشه ...ميتونه RE7 باشه كه با توجه به فن بيسي هم كه داره انحصاري شدنش ميتونه باعث ناراحتي خيلي ها بشه .....(با توجه به اون حرفي كه در مورد عصباني شدن خيلي ها در هنگام معرفي يه انحصاري زده شده بود .)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or