مراسم PlayStation Experience در دسامبر

بهترین کنسول سونی از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    411

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

pssuoqk55u6d6hp63df0.jpg

سونی تصمیم دارد در روزهای 6 و 7 دسامبر مراسمی عظیم را تحت عنوان PlayStation Experience برگزار کند. این مراسم از مدتی پیش در دست طراحی بوده و اینک همزمان با 20 سالگی PlayStation در بهترین زمان ممکن شاهد آن خواهیم بود.
افراد 18 سال به بالا برای شرکت در PlayStation Experince می توانند با پرداخت 50 دلار برای یک روز (90 دلار برای دو روز) به محل برگزاری مراسم در لاس وگاس واقع در نوادا رفته و از بخش های مختلفی لذت ببرند. تجربه انواع بازی های پلتفورم های PlayStation، نشست های متنوع، ملاقات با تعدادی از بهترین بازیسازان این صنعت، بدست آوردن آیتم های مختلف و شانس خرید وسایل کلکسیونی کمیاب از استودیوهای مختلف جزو برنامه های این مراسم خواهد بود. در کنار این ها، حاضرین می توانند به صورت اختصاصی اولین نمایش بعضی عناوین سال 2015 را شاهد باشند.
PlayStation Blog نیز در تاریخ ذکر شده به پوشش مراسم پرداخته و گزارش هایی برای افرادی که نمی توانند در مراسم شرکت کنند، ارائه خواهد داد.

موفق باشین!

ویرایش:

Saturday, December 6th

10:00am PlayStation Experience keynote
11:30am Dying Light live gameplay
12:00pm Destiny: The Dark Below gameplay
12:30pm Virtual Reality: A New Era for Games (live panel
1:30pm The Tomorrow Children live gameplay
2:00pm God of War: Retrospective (live panel excerpt
2:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
3:00pm No Man’s Sky gameplay and discussion
3:300pm The Journey of Diablo III on PS4 (live panel excerpt
4:00pm Tearaway Unfolded PS4 live gameplay
4:30pm LittleBigPlanet 3 Community Creations
5:00pm Inside the Dev Studio (live panel

Sunday, December 7th

10:30am Opening welcome and recap with special guests
11:00am The Witness live gameplay
11:30am Grim Fandango Remastered live gameplay
12:00pm The Tomorrow Children live gameplay
12:30pm Prototype to Product (live panel excerpt
1:00pm Lara Croft & The Temple of Osiris live gameplay
1:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
2:00pm Far Cry 4: From the Developer’s Mind to the Gamer (live panel excerpt
2:30pm Amplitude live gameplay
3:00pm Tearaway: How Media Molecule Built a Living Papery World
4:00pm Secret Mystery Game live gameplay
4:30pm Axiom Verge live gameplay

5:00pm Story Time (live panel

آخرین ویرایش:
والا من غیر از یک مورد توی تمام این موارد مشابه در نهایت اپیک فیل شدم، دیگه حسابی چشم ترسیده!:دی تنها موردی که در نهایت سورپرایز شدم و واقعا رونمایی سونی برام شکه کننده بود هایپ این geoff سر معرفی TLoU بود که واقعا ارزش تمام هایپی که کرد رو داشت!

الانم برعکس شما اصلا خوش بین نیستم!:دی یعنی انتظاراتم زیاد نیست. کلا سونی گیم پلی UC4‌ رو نشون میده با نهایت نهایت 2 تا بازی فرست پارتی جدید. انها هم احتمالا R&C و بازی بعدی QD یا GG و یا اینکه GT7 هستن. البته در مجموع نمایش گیم پلی UC4 و یا معرفی R&C خیلی خیلی خوبن! خصوصا اینکه احتمالا این اینسایدرها دارن در مورد گیم پلی UC4 حرف میزنن که گویا خیلی خوفه. یا نمایش جدید از Order (محض رضای خدا یه چیزی غیر از ان دموی درپیت) و Bloodborne خیلی خوبه اما دیگه ویش لیست دوستان بینهایت تخیلی هست! عین معرفی DMC انحصاری تا ریمیک FFVII!

والا من غیر از یک مورد توی تمام این موارد مشابه در نهایت اپیک فیل شدم، دیگه حسابی چشم ترسیده!:دی تنها موردی که در نهایت سورپرایز شدم و واقعا رونمایی سونی برام شکه کننده بود هایپ این geoff سر معرفی TLoU بود که واقعا ارزش تمام هایپی که کرد رو داشت!

الانم برعکس شما اصلا خوش بین نیستم!:دی یعنی انتظاراتم زیاد نیست. کلا سونی گیم پلی UC4‌ رو نشون میده با نهایت نهایت 2 تا بازی فرست پارتی جدید. انها هم احتمالا R&C و بازی بعدی QD یا GG و یا اینکه GT7 هستن. البته در مجموع نمایش گیم پلی UC4 و یا معرفی R&C خیلی خیلی خوبن! خصوصا اینکه احتمالا این اینسایدرها دارن در مورد گیم پلی UC4 حرف میزنن که گویا خیلی خوفه. یا نمایش جدید از Order (محض رضای خدا یه چیزی غیر از ان دموی درپیت) و Bloodborne خیلی خوبه اما دیگه ویش لیست دوستان بینهایت تخیلی هست! عین معرفی DMC انحصاری تا ریمیک FFVII!

اون اخریا هیچی لست گاردینم تو ویش لیسته! :دی

خب ما هم برای همین ها هایپ هستیم دیگه ... خداییش یه جوری درمورد بازی های gg و qd و گیم پلی انچارتد میگید انگار اتل متل هستن ... از طرفی این ip جدید که مغز این ها رو منفجر کرده ...

خوبی سونی هم همینه که به جای انتظار برای همایش های بزرگ ... یهو یه مراسم غیر منتظره راه می اندازه و یه چند تا بازی معرفی میکنه ... یا چیز جدید از بازی ها نشون میده ... همین منتظر نموندن مثلا برای e3 خودش کلیه ...

حالا خوبه انتظاراتت پايين هست !!!!!!!!!!!!!!!:d اگر انتظاراتت بالا بود چي ميشد ديگه :d
يني اگر اينايي كه گفتي رو نشون بدن به راحتي يكي از بهترين مراسم هاي چند سال اخير ميشه ...مگه شوخي معرفي دو تا بازي AAA جديد از GG و QD و همين طور نمايش گيم پلي U4 كه اين همه جماعت منتظرشن ببينن و يه حض بصري ببرن :d ...در مورد GT7 هم كه ديگه هيچي .......

حالا خوبه انتظاراتت پايين هست !!!!!!!!!!!!!!!:d اگر انتظاراتت بالا بود چي ميشد ديگه :d
يني اگر اينايي كه گفتي رو نشون بدن به راحتي يكي از بهترين مراسم هاي چند سال اخير ميشه ...مگه شوخي معرفي دو تا بازي AAA جديد از GG و QD و همين طور نمايش گيم پلي U4 كه اين همه جماعت منتظرشن ببينن و يه حض بصري ببرن :d ...در مورد GT7 هم كه ديگه هيچي .......

همینه که همش اپیک فیل میشه دیگه! :دی

دو تا از ادیتورای سایت فرانسوی Gamelog هایپ راه انداختن :d هر دوشون عنوان کردن که سونی تو ماه دسامیر (که حتما همین PS Experince هست) قراره یک بازی انحصاری بزرگ رو برای PS4 معرفی کنه.

0odxho8j1ik7zwyehk61.jpg

اینم یکی دیگشونه ! گفته میدونم چه بازی هستش و اینم بهتون میگم که وقتی معرفیبشه، سر وصدای زیادی ایجاد میکنه.

2nwtn1tygp0lhmjsbyc6.jpg

شورش ر در آورده این سونی هنوز یه عنوان fps درست حسابی نداره نمیدونم چرا این ها به kzsf دل خوش کردن اگه یه fps معرفی نکه برا من مفت نمیارزه:d:((

آخرین ویرایش:
هنوز شما دارید بخاطر کرش هایپ راه میندازید؟؟؟؟

اندرو هاوس آب پاکی رو ریخت رو دستمون دیگه. فقط میشه امیدوار بود که خود اکتی فرنچایز رو دوباره زنده کنه. در اونصورت هم 1: بازی مولتی خواهد بود 2. بازی احتمالا برای چندمین بار متوالی گند میزنه بخاطراتمون.

یه گفته ی معروف هست: مراقب باشید که چی آرزو میکنید چون ممکنه آرزوتون برآورده بشه ( مراجعه شود به دو مورد فوق الذکر):d

چون مراسم تو خاک آمریکا و برای مخاطب آمریکایی اجرا میشه باید حدسیات رو به سمت بازار آمریکا سوق بدیم. اولا اگر بازی بخواد معرفی بشه به احتمال زیاد از استودیوهای آمریکایی سونی خواد بود دوما سبک و سیاقش از اون نوعیه که به مزاق آمریکایی جماعت خوش بیاد. بازیایی مثل ساخته های دیوید کیج اونجا زیاد خریداری نداره. دوما بازم احتمالش وجود داره که یه استودیو ی TP برای سونی انحصاری بسازه یه شوتر سوم شخص فکر کنم برای اون مجلس خیلی مناسب باشه.

GT7 هم امسال خبری ازش نمیشه. اینو از منی که اخبارش رو هفتگی دنبال میکنم بپرسید.

قضیه این رعد و برق چیه یارو از بازی دیده؟
گفته هم سوم شخصه هم رعد و برق داره!از طرفیم گفته دوست داشته تو دنیای بازی زندگی میکرده!
همه این ویژگیا به خدای جنگ میخوره که!:d

قضیه این رعد و برق چیه یارو از بازی دیده؟
گفته هم سوم شخصه هم رعد و برق داره!از طرفیم گفته دوست داشته تو دنیای بازی زندگی میکرده!
همه این ویژگیا به خدای جنگ میخوره که!:d
همون U4 هست به احتمال زیاد :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or