مراسم PlayStation Experience در دسامبر

بهترین کنسول سونی از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    411

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

pssuoqk55u6d6hp63df0.jpg

سونی تصمیم دارد در روزهای 6 و 7 دسامبر مراسمی عظیم را تحت عنوان PlayStation Experience برگزار کند. این مراسم از مدتی پیش در دست طراحی بوده و اینک همزمان با 20 سالگی PlayStation در بهترین زمان ممکن شاهد آن خواهیم بود.
افراد 18 سال به بالا برای شرکت در PlayStation Experince می توانند با پرداخت 50 دلار برای یک روز (90 دلار برای دو روز) به محل برگزاری مراسم در لاس وگاس واقع در نوادا رفته و از بخش های مختلفی لذت ببرند. تجربه انواع بازی های پلتفورم های PlayStation، نشست های متنوع، ملاقات با تعدادی از بهترین بازیسازان این صنعت، بدست آوردن آیتم های مختلف و شانس خرید وسایل کلکسیونی کمیاب از استودیوهای مختلف جزو برنامه های این مراسم خواهد بود. در کنار این ها، حاضرین می توانند به صورت اختصاصی اولین نمایش بعضی عناوین سال 2015 را شاهد باشند.
PlayStation Blog نیز در تاریخ ذکر شده به پوشش مراسم پرداخته و گزارش هایی برای افرادی که نمی توانند در مراسم شرکت کنند، ارائه خواهد داد.

موفق باشین!

ویرایش:

Saturday, December 6th

10:00am PlayStation Experience keynote
11:30am Dying Light live gameplay
12:00pm Destiny: The Dark Below gameplay
12:30pm Virtual Reality: A New Era for Games (live panel
1:30pm The Tomorrow Children live gameplay
2:00pm God of War: Retrospective (live panel excerpt
2:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
3:00pm No Man’s Sky gameplay and discussion
3:300pm The Journey of Diablo III on PS4 (live panel excerpt
4:00pm Tearaway Unfolded PS4 live gameplay
4:30pm LittleBigPlanet 3 Community Creations
5:00pm Inside the Dev Studio (live panel

Sunday, December 7th

10:30am Opening welcome and recap with special guests
11:00am The Witness live gameplay
11:30am Grim Fandango Remastered live gameplay
12:00pm The Tomorrow Children live gameplay
12:30pm Prototype to Product (live panel excerpt
1:00pm Lara Croft & The Temple of Osiris live gameplay
1:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
2:00pm Far Cry 4: From the Developer’s Mind to the Gamer (live panel excerpt
2:30pm Amplitude live gameplay
3:00pm Tearaway: How Media Molecule Built a Living Papery World
4:00pm Secret Mystery Game live gameplay
4:30pm Axiom Verge live gameplay

5:00pm Story Time (live panel

آخرین ویرایش:
دوستان یه چیزی بگم :|

اون بازی که میگفتن رعد و برق داشت کدوم بود ؟؟؟؟ اون بازی که میخواست حرص همه رو دربیاره کدوم بود؟؟ sf ؟؟؟؟ شوخیشم قشنگ نیست

در مورد آنچارتد هم مشخص و تابلو بود افت گرافیکی داشت بقیه مواردش عالی بود ولی توجه کنید اگر گرافیک مثل نمایش اول بود کسی جرئت نداشت ترول کنه همه باید الان میگفتن این روی ps4 غیر ممکنه ولی دیدید که مایکرو فنها چه ترولی راه انداختند از اونطرف نویسنده دیوانه یورو گیمر به خودش اجازه داد ترول کنه این بازی رو... باید عکس های مقایسه ای به رودی منتشر میشه

کلا بازی های نسل جدید خیلی دارن اینطوری میشن اون از ویچر که از دیشب اعصابم رو خورد کرده اینم از این تنها بازی که از این لحاظ مشکلی نداشت the order بود که برعکس اینا پیشرفت چشمگیری داشته.

در کل به ND امیدوارم.

مراسم فوقالعاده ای بود واقعا تک بود ولی اصلا در حد هایپمون نبود حالا خدا کنه تا فردا شب خبر های خوبی بشنویم.

سانتا و گوریلا میرن واسه e3 احتمالا

درکل همینایی که نشون دادن واسه 2015 بسه

ولی بدون شوخی TLG واقعا دیگه کنسل شده و تموم شده است. بنظرمم مهم نیست چه استدیو و چه کسایی رو بازی کار میکنن، یه بازی که مت زمان ساختش انقدر طول بکشه همیشه نا امید کننده میشه. ND هم بازیش اینهمه سال طول بکشه همین حرف رو میزنم.

Uncharted در خفن بودن گرافیکش که شکی نیست! :دی (البته هنوز ویدئو رو ندیدم، ولی از عکس ها و صحبت ها و مهم تر از همه سابقه ND مشخصه.)
فقط این رنگ آمیزی بازی (ربطی به گرافیک نداره) یه ذره نسبت به قبل فرق نکرده؟! به نظرم از اون حالت خوش آب و رنگ (آبرنگی! :دی) فاصله گرفته که امیدوارم در اشتباه باشم و این طوری نشده باشه.

بنظرم کل کنفرانس دو نکته منفی بود. اول از همه ترول FFVII بود که باور کنید من اولش که بازی رو دیدم واقعا بدون اغراق قلبم گرفت. نزدیک به سکته کردن بودم اما وقتی فهمیدم پورت ساده هست نزدیک بود بزنم کامپیوترو خورد کنم!‍

مورد دوم هم غیبت R&C و حداقل یه بازی بزرگ دیگه از استدیوهای خود سونی بود! دوست داشتم حداقل QD هم یه بازی نشون بده!
اون FF واقعاً کار ناجوری بود! :دی من چون نمیتونستم کنفرانس رو ببینم، فقط نوشته های ملت رو میخوندم و قشنگ حس کردم که یه عده این وسط شهید شدن از شدت ترولخوردگی! :دی
R&C چی شد واقعاً؟! :| یعنی حتی یه تیزر هم نه؟ نکته عجیبش اینجاست که چند هفته پیش یکی از سازنده های بازی توی فرومشون یه سری چیزها در موردش گفت، یعنی قاعدتاً کنسل نشده. ولی انگار نه انگار!

تریلر Uncharted دیوانه کننده بود! :دی الان میتونم با نظر قطعی بگم :دی

تازه بازی های ND معروف هستن به پیشرفت هایی که در اینده میکنند :دی خدا میدونه چه غول بی شاخ و دمی بشه :bighug: :x

گرافیکِ U4 خیلی بالا بود!:| 1-2 بار کیفیت رو بردم روی High، معده کامپیوترم هنگ کرد و برگشتم به ریشه ها (Mobile):d
اون قسمت هم که لبه صخره پای طرف رو گرفت و انداختش پایین ولی یارو پای نیتن دریک رو گرفت معرکه بود:bighug: یعنی رسما دارن با واقعیت یکی میشن بی شرفا:d

چقدر خندیدم به اونایی که امید دیدن Crash رو داشتن :d

اردر مردر هم همچنان چیز جالبی نیست به نظر من. فقط Uncharted 4 و Bloodborne. نمایش U4 به حدی عالی بود که بعد تموم شدنش چند دقیقه میخ شده بودم به صفحه youtube. این باز بودن محیط موقع مبارزات خیلی خوب شده، راه های مختلفی برای سرویس کردن دشمنا هست :دی
در کل گیم پلی تو این دمو محشر بود.

حالا فردا ادامه مراسم در حد نمایشهای بیشتر از بازیها و مصاحبه با بازیسازا هست یا چیز دیگه ای جزوشه؟
خودم با خودم شرط بستم اگه کراش معرفی نشد آواتار کراش رو به جیم کری تغییر بدم:d

دوستان یه چیزی بگم :|

اون بازی که میگفتن رعد و برق داشت کدوم بود ؟؟؟؟ اون بازی که میخواست حرص همه رو دربیاره کدوم بود؟؟ sf ؟؟؟؟ شوخیشم قشنگ نیست

در مورد آنچارتد هم مشخص و تابلو بود افت گرافیکی داشت بقیه مواردش عالی بود ولی توجه کنید اگر گرافیک مثل نمایش اول بود کسی جرئت نداشت ترول کنه همه باید الان میگفتن این روی ps4 غیر ممکنه ولی دیدید که مایکرو فنها چه ترولی راه انداختند از اونطرف نویسنده دیوانه یورو گیمر به خودش اجازه داد ترول کنه این بازی رو... باید عکس های مقایسه ای به رودی منتشر میشه

کلا بازی های نسل جدید خیلی دارن اینطوری میشن اون از ویچر که از دیشب اعصابم رو خورد کرده اینم از این تنها بازی که از این لحاظ مشکلی نداشت the order بود که برعکس اینا پیشرفت چشمگیری داشته.

در کل به ND امیدوارم.

مراسم فوقالعاده ای بود واقعا تک بود ولی اصلا در حد هایپمون نبود حالا خدا کنه تا فردا شب خبر های خوبی بشنویم.

سانتا و گوریلا میرن واسه e3 احتمالا

درکل همینایی که نشون دادن واسه 2015 بسه
بیشتر حرفات درسته ، ولی این بازی منو بیشتر یا تامب ریدر انداخت ، باید تا E3 منتظر نمایش تامب ریدر هم باشیم

چقدر خندیدم به اونایی که امید دیدن Crash رو داشتن :d

اردر مردر هم همچنان چیز جالبی نیست به نظر من. فقط Uncharted 4 و Bloodborne. نمایش U4 به حدی عالی بود که بعد تموم شدنش چند دقیقه میخ شده بودم به صفحه youtube. این باز بودن محیط موقع مبارزات خیلی خوب شده، راه های مختلفی برای سرویس کردن دشمنا هست :دی
در کل گیم پلی تو این دمو محشر بود.

اوردر خوب نبود؟ :|
در جهل آشکاری :دی

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

این Order هم خیلی جنریک بود به نظرم! هیچ نوآوری تازه ای تو گیمپلی نداشت، نه شوتینگ، نه اون Melee Fightـهاش. البته گرافیک و فیزیک بازی عالی بود اصلا حوصله سر برش نمی کرد ولی به نظرم بیشتر از یه بازی معمولی با متای 86-87 نمی شه :دی

فقط این رنگ آمیزی بازی (ربطی به گرافیک نداره) یه ذره نسبت به قبل فرق نکرده؟! به نظرم از اون حالت خوش آب و رنگ (آبرنگی! :biggrin1:) فاصله گرفته که امیدوارم در اشتباه باشم و این طوری نشده باشه.

اصلا 180 درجه جنگل ها فرق کرده بود :دی جنگل UC3 همون تو فرانسه یه چیز رنگارنگ و روشن جالب بود، این دیگه کاملا ریکیستیک شده بود :دی اون محیط داخلی و غار هم عالی بود. بازی که خون نداره، بزار حداقل همین رو داشته باشیم! :|

آزادی عمل هم تو رویارویی با دشمن ها یک نکته خیلی خوب تریلر بود که این فرار کرد، من ترجیح می دم یا استلت برم یا دیده شدم دهن همه رو سرویس کنم :دی Hookـش هم خیلی خوب کار شده بود و این چکش کوهنوردی (؟) که از TR استفاده کردن نبود من شک می کردم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or