مراسم PlayStation Experience در دسامبر

بهترین کنسول سونی از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    411

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

pssuoqk55u6d6hp63df0.jpg

سونی تصمیم دارد در روزهای 6 و 7 دسامبر مراسمی عظیم را تحت عنوان PlayStation Experience برگزار کند. این مراسم از مدتی پیش در دست طراحی بوده و اینک همزمان با 20 سالگی PlayStation در بهترین زمان ممکن شاهد آن خواهیم بود.
افراد 18 سال به بالا برای شرکت در PlayStation Experince می توانند با پرداخت 50 دلار برای یک روز (90 دلار برای دو روز) به محل برگزاری مراسم در لاس وگاس واقع در نوادا رفته و از بخش های مختلفی لذت ببرند. تجربه انواع بازی های پلتفورم های PlayStation، نشست های متنوع، ملاقات با تعدادی از بهترین بازیسازان این صنعت، بدست آوردن آیتم های مختلف و شانس خرید وسایل کلکسیونی کمیاب از استودیوهای مختلف جزو برنامه های این مراسم خواهد بود. در کنار این ها، حاضرین می توانند به صورت اختصاصی اولین نمایش بعضی عناوین سال 2015 را شاهد باشند.
PlayStation Blog نیز در تاریخ ذکر شده به پوشش مراسم پرداخته و گزارش هایی برای افرادی که نمی توانند در مراسم شرکت کنند، ارائه خواهد داد.

موفق باشین!

ویرایش:

Saturday, December 6th

10:00am PlayStation Experience keynote
11:30am Dying Light live gameplay
12:00pm Destiny: The Dark Below gameplay
12:30pm Virtual Reality: A New Era for Games (live panel
1:30pm The Tomorrow Children live gameplay
2:00pm God of War: Retrospective (live panel excerpt
2:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
3:00pm No Man’s Sky gameplay and discussion
3:300pm The Journey of Diablo III on PS4 (live panel excerpt
4:00pm Tearaway Unfolded PS4 live gameplay
4:30pm LittleBigPlanet 3 Community Creations
5:00pm Inside the Dev Studio (live panel

Sunday, December 7th

10:30am Opening welcome and recap with special guests
11:00am The Witness live gameplay
11:30am Grim Fandango Remastered live gameplay
12:00pm The Tomorrow Children live gameplay
12:30pm Prototype to Product (live panel excerpt
1:00pm Lara Croft & The Temple of Osiris live gameplay
1:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
2:00pm Far Cry 4: From the Developer’s Mind to the Gamer (live panel excerpt
2:30pm Amplitude live gameplay
3:00pm Tearaway: How Media Molecule Built a Living Papery World
4:00pm Secret Mystery Game live gameplay
4:30pm Axiom Verge live gameplay

5:00pm Story Time (live panel

آخرین ویرایش:
دو نفر که هیچ شناختی ازشون ندارم، گفتن که خبر بزرگی در راه هست!
Romain (مثل اینکه ژورنالیست هست) گفته که میدونم قراره چی معرفی بشه و چیزی هست که سر و صدای زیادی ایجاد میکنه.
Julien Chieze (گویا از صاحبان سایت Gameblog هست) هم گفته که انحصاری بزرگی معرفی میشه که اینترنت رو میترکونه.

نکته جالب اینه که هر دو نفر فرانسوی هستن. شاید هم بی ربط باشه، ولی ممکنه بازی یه ربطی به استودیوهای فرانسوی داشته باشه. :دی توی فرانسه هم به جز 2،3 تا استودیو دیگه چیزی یادم نمیاد. یدونه Quantic Dream هست. یکی هم Ubisoft و یکی دیگه هم Arkane. البته همون طور که گفتم شاید قضیه اصلاً ربطی به فرانسه نداشته باشه و اتفاقی این دو تا فرانسوی از آب در اومدن! :دی
فقط امیدوارم سونی نره سراغ انحصاری کردن بازی های مولتی پلتفورم. :|

فرانسه هم به جز 2،3 تا استودیو دیگه چیزی یادم نمیاد. یدونه Quantic Dream هست. یکی هم Ubisoft و یکی دیگه هم Arkane.
Wild Sheep Studio این هم اگه اشتباه نکنم همون مونپُلیه است :d
فکر کنم انسل طبقه بالا استودیو یوبی سافت رو کرده این یکی استودیوش :d
ولی خب بازی این ها که معرفی شده :-"

بهتره یکم منطقی نگاه کنید سونی هیچ وقت نمیاد 2 تا بازی به قول خودتون به چه بزرگی در یه همچین همایشی معرفی کنه به نظرم احتمال بازی مثل GOWIV هم حتی کمه اگه بازی بزرگ باشه که کنسول Seller باشه میره برای E3 که ملت آمپر بچسبونن من نظرم اینکه 2 تا بازی خوب از دوتا استدیو بزرگ که دارن انحصاری میسازن به نظرم منطقی تر میاد که اینجا معرفی بشه تا IP مثل GOWIV یا TLG یا هر بازی دیگه ای .;)

دو نفر که هیچ شناختی ازشون ندارم، گفتن که خبر بزرگی در راه هست!
Romain (مثل اینکه ژورنالیست هست) گفته که میدونم قراره چی معرفی بشه و چیزی هست که سر و صدای زیادی ایجاد میکنه.
Julien Chieze (گویا از صاحبان سایت Gameblog هست) هم گفته که انحصاری بزرگی معرفی میشه که اینترنت رو میترکونه.

نکته جالب اینه که هر دو نفر فرانسوی هستن. شاید هم بی ربط باشه، ولی ممکنه بازی یه ربطی به استودیوهای فرانسوی داشته باشه. :دی توی فرانسه هم به جز 2،3 تا استودیو دیگه چیزی یادم نمیاد. یدونه Quantic Dream هست. یکی هم Ubisoft و یکی دیگه هم Arkane. البته همون طور که گفتم شاید قضیه اصلاً ربطی به فرانسه نداشته باشه و اتفاقی این دو تا فرانسوی از آب در اومدن! :دی
فقط امیدوارم سونی نره سراغ انحصاری کردن بازی های مولتی پلتفورم. :|
الان توییت Romain رو توی Google Translate انداختم و نتیجه اش شد این:
I know what it is and I can tell you that it will actually make a lot of noise (and do rager). # RTPrécédent
هایپ :دی
البته بخش Rage(عصبانی شدن) یکم نگران کنندست چون ممکنه منظورش انحصاری شدن یه مولتی پلتفورم معروف باشه که باعث عصبانیت هوادارای اون بازی بشه :|

پ.ن: خب ظاهرا Shenmue نیست.
پ.ن2: به این تاپیک مربوط نمیشه ولی خب چون قبلا بحثش شده بود گفتم بد نیست اینجا بزارمش:
0pf5tq6i1nkzzvl0nm8t.jpg

آخرین ویرایش:
الان توییت Romain رو توی Google Translate انداختم و نتیجه اش شد این:

هایپ :دی
البته بخش Rage(عصبانی شدن) یکم نگران کنندست چون ممکنه منظورش انحصاری شدن یه مولتی پلتفورم معروف باشه که باعث عصبانیت هوادارای اون بازی بشه :|

پ.ن: خب ظاهرا Shenmue نیست.

اصلا خوشم نیومد همون بهتر که بازی بزرگ مولتی , مولتی باقی بمونه اصلا دوست ندارم این نسل کل کل مسخره سونی و ماکروسافت سر انحصاری کردن عنوان های مولتی ببینم به جای این کاها دوست دارم بازی جدید ببینم .:|

همون TR که انحصاری شد فکر کنم اگه این موضوع حقیقت داشته باشه این مسخره بازی شروع کرده که واقعا اون حرکت حرکت چیپی بود از ماکروسافت اگه اینم باشه چیپ تر از اون حرکت از سونی .:|

به نظرم سونی و ماکروسافت 1000 تا بازی انحصاری بسازن عرضه کنن ما حال کنیم شاید اینجوری حتی X1 هم گرفتیم همون جوری که PS4 گرفتیم اما کاری به بازی مولتی که عرضه شده نداشته باشن .;)

یه توییت دیگه از طرف Julien Chieze:

دیگه مطمئنم یه مولتی پلتفورمه که انحصاری شده.

میتونه بازی جدید epic باشه ... یه جورایی حس میکنم بیشتر از یه مولتی پلتفورم هستش و .......................

بعد از پست اریا درصد هایپم از ترن 200 اسب بخاری چسبید به 10000 هزار

یه توییت دیگه از طرف Julien Chieze:

احتمالا قضيه همينه با توجه به توييتِ tidux كه گفته بود دوتا بازى AAA معرفى ميشه كه يكيش فرست پارتىِ !
منم حس خوبى ندارم اين ميتونه باعث بشه ms براى انحصارى كردن TR بطور كامل اقدام كنه :d
حالا از اين حرفا بگذريم چى ميتونه باشه اون بازى ؟! :d

نه آقا کرشه، کرش!:دی میگه منتظره ببینه واکنش شما غیر مومنان بعد از ورود کرش چیه!:دی

پ.ن: ولی با توجه به شناختی که از سونی دارم حتم به یقین قضیه کاملا سرکاری هست!:دی یعنی در نهایت یه بازی meh انحصاری میشه و طبق معمول همیش هایپ ترینتون از ریل خارج میشه!:دی من همون نمایش گیم پلی UC4 رو به اسن مسخره بازیا ترجیح میدم!

احتمالا قضيه همينه با توجه به توييتِ tidux كه گفته بود دوتا بازى AAA معرفى ميشه كه يكيش فرست پارتىِ !
منم حس خوبى ندارم اين ميتونه باعث بشه ms براى انحصارى كردن TR بطور كامل اقدام كنه :d
حالا از اين حرفا بگذريم چى ميتونه باشه اون بازى ؟! :d
Tidux که گفته بود جفتشون IP جدید هستند:-" مگر اینکه بازی سومی درکار باشه :-/ البته بعید میدونم سونی تو این مراسم سه تا انحصاری بزرگ معرفی کنه.

نه آقا کرشه، کرش!:دی میگه منتظره ببینه واکنش شما غیر مومنان بعد از ورود کرش چیه!:دی

پ.ن: ولی با توجه به شناختی که از سونی دارم حتم به یقین قضیه کاملا سرکاری هست!:دی یعنی در نهایت یه بازی meh انحصاری میشه و طبق معمول همیش هایپ ترینتون از ریل خارج میشه!:دی من همون نمایش گیم پلی UC4 رو به اسن مسخره بازیا ترجیح میدم!

3 تا کنفرانس امسال سونی نگیم عالی ... خیلی خوب بودن ... دیگه حالا چون کراش و اون بازی نفرین شده رو معرفی نکردن ... این میشه رویا پردازی فن ها نه بدی کنفرانس

Tidux که گفته بود جفتشون IP جدید هستند:-" مگر اینکه بازی سومی درکار باشه :-/ البته بعید میدونم سونی تو این مراسم سه تا انحصاری بزرگ معرفی کنه.
ip جديد از استوديو ترد پارتى ميتونه باشه خوب كه خيلى خوبه اينجورى تا بياد مثلا DMC رو انحصارى كنه ! :d

اگه بازی مولتی پلتفرم باشه که انحصاری شده بنظرم خیلی بد میشه...
اینجوری بعد از انحصاری شدن TR برای مایکروسافت یکجورایی این کاره سونی اعلام جنگه... :d
بعد احتمالش هست مایکرو چت بزنه و سر کیسه رو شل کنه، تو یه حرکت 3-4 تا مولتی آدم حسابی رو انحصار زمانی کنه.:|

بنظرم سونی با این همه IP خوب و استودیو درست و حسابی که داره عملاً هیچ نیازی به این حرکت نداره... کنسولشم که تو فروش عالی داره عمل میکنه.
حالا میگیم مایکرو خواست جای یه بازی مثل آنچارتد رو برای کنسولش پر کنه، سونی میخواد جای چی رو پر کنه؟! FPS؟!! :-?

منم مثل دوستمون فكر ميكنم اون بازى ترد پارتى بازى استوديوى Epic هست و فرست پارتيه هم GT 7 ! :d
بى خوابى كه بزنه به سر ادم اينجورى ميشه ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or