مراسم PlayStation Experience در دسامبر

بهترین کنسول سونی از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    411

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

pssuoqk55u6d6hp63df0.jpg

سونی تصمیم دارد در روزهای 6 و 7 دسامبر مراسمی عظیم را تحت عنوان PlayStation Experience برگزار کند. این مراسم از مدتی پیش در دست طراحی بوده و اینک همزمان با 20 سالگی PlayStation در بهترین زمان ممکن شاهد آن خواهیم بود.
افراد 18 سال به بالا برای شرکت در PlayStation Experince می توانند با پرداخت 50 دلار برای یک روز (90 دلار برای دو روز) به محل برگزاری مراسم در لاس وگاس واقع در نوادا رفته و از بخش های مختلفی لذت ببرند. تجربه انواع بازی های پلتفورم های PlayStation، نشست های متنوع، ملاقات با تعدادی از بهترین بازیسازان این صنعت، بدست آوردن آیتم های مختلف و شانس خرید وسایل کلکسیونی کمیاب از استودیوهای مختلف جزو برنامه های این مراسم خواهد بود. در کنار این ها، حاضرین می توانند به صورت اختصاصی اولین نمایش بعضی عناوین سال 2015 را شاهد باشند.
PlayStation Blog نیز در تاریخ ذکر شده به پوشش مراسم پرداخته و گزارش هایی برای افرادی که نمی توانند در مراسم شرکت کنند، ارائه خواهد داد.

موفق باشین!

ویرایش:

Saturday, December 6th

10:00am PlayStation Experience keynote
11:30am Dying Light live gameplay
12:00pm Destiny: The Dark Below gameplay
12:30pm Virtual Reality: A New Era for Games (live panel
1:30pm The Tomorrow Children live gameplay
2:00pm God of War: Retrospective (live panel excerpt
2:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
3:00pm No Man’s Sky gameplay and discussion
3:300pm The Journey of Diablo III on PS4 (live panel excerpt
4:00pm Tearaway Unfolded PS4 live gameplay
4:30pm LittleBigPlanet 3 Community Creations
5:00pm Inside the Dev Studio (live panel

Sunday, December 7th

10:30am Opening welcome and recap with special guests
11:00am The Witness live gameplay
11:30am Grim Fandango Remastered live gameplay
12:00pm The Tomorrow Children live gameplay
12:30pm Prototype to Product (live panel excerpt
1:00pm Lara Croft & The Temple of Osiris live gameplay
1:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
2:00pm Far Cry 4: From the Developer’s Mind to the Gamer (live panel excerpt
2:30pm Amplitude live gameplay
3:00pm Tearaway: How Media Molecule Built a Living Papery World
4:00pm Secret Mystery Game live gameplay
4:30pm Axiom Verge live gameplay

5:00pm Story Time (live panel

آخرین ویرایش:
Super Stardust Ultra اوایل 2015 برای PS4 منتشر میشه. بازی دارای سیاره های جدید و حالت های تازه هست. قابلیت های آنلاین متنوعی هم داره و مثلاً بازیکن میتونه بازیش رو برای بقیه نمایش بده و اون ها با رأی گیری هایی که میکنن، توی گیم پلی (احتمالاً درجه سختی و این جور چیزها) تغییراتی ایجاد کنن.
بازی با همکاری D3T و XDev ساخته میشه.

همچنین نسخه ای از Resogun هم چند روز دیگه برای PS3/Vita منتشر میشه. بازی نسبت به سخت افزار اون کنسول ها تفاوت هایی با نسخه PS4 داره، مثل 30fps بودن در مقابل 60fps بودن نسخه PS4. افرادی که نسخه PS4 رو دارن هم میتونن این نسخه ها رو به صورت رایگان دریافت کنن.
Climax روی این نسخه کار میکنه.

=================

نیاز هست که یه بار دیگه توضیح بدم افرادی که به این مراسم میرن (حالا یه آدم خاص یا اعضای فلان استودیو و ...)، لزوماً معنیش این نیست که یه بازی هم اونجا معرفی میکنن! :دی این مراسم یه دورهمی برای سالگرد بیست سالگی PS هست و ملت هم میرن اونجا و علاوه بر تجربه بازی های مختلف، از نزدیک با بعضی از بازیسازها روبرو میشن. حالا میخواد سخنرانی در مورد فلان تکنیک یا خاطرات PS باشه یا امضا گرفتن از فلان بازیساز! این وسط چند تا دونه بازی هم معرفی میشه که احتمالاً یکی دو تاش خیلی خفن باشه و 2،3 تا هم متوسط یا نه چندان بزرگ.
کلاً این پست در جهت رفع هایپ و اینا نیست، چون دیگه خیلی وقته کار از کار گذشته و خود من در فاز اولترا هایپ به سر میبرم! :دی فقط منظورم اینه که با دیدن هر نوشته یا عکسی امیدوار نشین که دو روز دیگه بازی جدیدشون رو می بینین. :دی یعنی مثلاً ممکنه Cory Barlog هم توی مراسم حاضر باشه، ولی برای صحبت کردن در مورد تجربیات ساخت GoW نه لزوماً معرفی نسخه جدید.

شنیدید که میگن ادم از هر چی بدش بیاد سرش میاد؟؟؟:دی از بچگی هر سال این اتفاق برای من افتاده اینم یکیش:دی کلا من فقط به خاطر دو سبک(فایتینگ و ریسینگ) هیچوقت کنسول نگرفتم ٬ مثلا دیدم طرف به خاطر هک اند اسلش یا شوتر و ... و یا حتی بازی های خاصی مثل SOTC و یا ساخته های رمدی یا کوانتیک دریم بره کنسول بگیره ولی فایتینگ :-&(دیگه طرف باید خیلی ...باشه:دی) تازه چی اونم انحصاری PS4 نیستش:دی حداقلش DMC باید می بود اونم فقط فقط فقط انحصاری PS4 یا حتی اگه AW رو نمایش می دادن من بیشتر خوشحال میشدم:دی برام مثل یه شاهکار بود(گور بابای منتقد:دی) دیگه هم فکر نکنم خبر خاصی بشه تو PSX چون اون یکی بازی میره برا jump festa. قطعا خبری از کرش و ff vii remake هم نخواهد شد پس بهتره دلمونو به همون orderوun4 خوش کنیم:دی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
البته بازم بگم منکر فروش خوب SF نمیشم ولی دلیل اصلی برای خرید یه کنسول هیچوقت برای من و برخی از دوستانم نبوده.

فکر نمیکنم. این دو بازی اصلاً شباهتی به هم ندارن :دی بهرحال از بازی های آنلاین/F2P اصلاً استقبال نمیشه |: !

میدونم ولی خب به نظرم خیلی بعیده که کپکام دوتا بازی آنلاین با Setting و تم نسبتا مشابه معرفی کنه :دی (خصوصا که مخفف جفتشون هم میشه DD!)

Itsuno داره DMC5 رو میسازه برای همین تصمیم گرفتن با تغییر نام Deep Down به Dragon's Dogma Online فعلا IP رو زنده نگه دارند تا بعد از عرضه DMC5 بتونند دنباله واقعی Dragon's Dogma رو بسازن :-" :دی
=====
wtbx3warzvqoo2quoupg.jpg

آخرین ویرایش:
من فهمیدم. فک کنم یه بابایی بی سر و صدا تایپیک رو انتقال داده. عجب آدمی :d

نکته جالبش اینجاست که اون بابا به مراسم The Game Awards 2014 کاری نداشته و منتقلش نکرده، فقط گیرش به مراسم بیست سالگی سونی بوده .

عجب آدمی[2]:d
[h=2][/h]

یعنی این SF و Dragon Dogma اگه بخوان سورپرایز باشن بخوره تو سرشون خسته شدیم از بس نسل قبل 100 مدل SF انواع فایتینگ مشابه دیدیم مرگ دارن یه Onimusha یا DMC آدمیزادی بدن :|

آقا یکی بگه این عکس چی میتونه باشه
r5yv1b8psht6ef4qoptl.jpg

Aria T'Loak با suit جدید :d بالاش هم چهار نفر وایسادن
Mass Effect 4
with Exclusive Content Confirmed
:d

اُه ببخشید EDI هست

اما لباس هاشون شبیه کاپشن و کت وشلواره:d پس بعیده ME4 باشه. اما سبک طراحیش شبیه بازی های فوق تخیلی ژاپنه :d
من اون بانو رو میگم که اون 4 نفر روش وایسادن :| :d

خب اون چهار نفر هم باید یه ربطی به این بانو داشته باشن دیگه! این فرضیه خیلی بعیده و این تشابه به احتمال خیلی زیاد اتفاقیه:d
یه نظریه از خودم پروندم دیگه :d
دیگه از معرفی Halo 5 بدتر نیست که قبلش عکس Guardians of Galaxy رو گذاشته بودن :d

آخرین ویرایش:
Mass Effect 4
with Exclusive Content Confirmed
:d
اما لباس هاشون شبیه کاپشن و کت وشلواره:d پس بعیده ME4 باشه. اما سبک طراحیش شبیه بازی های فوق تخیلی ژاپنه :d

- - -ویرایش - - -

Mass Effect 4
with Exclusive Content ConfirmedConfirmed
من اون بانو رو میگم که اون 4 نفر روش وایسادن :| :d
خب اون چهار نفر هم باید یه ربطی به این بانو داشته باشن دیگه! این فرضیه خیلی بعیده و این تشابه به احتمال خیلی زیاد اتفاقیه:d

آقا یکی بگه این عکس چی میتونه باشه
r5yv1b8psht6ef4qoptl.jpg

کاری به اون آدمهای بالای سر نداشته باشید . شعار پایین مال همین آدماست !! منظور کلی گیمرهاست . و لباساشونو تعدادشون هم تناقض داره با کاور . ME نیست . نفر جلویی هم به احتمال قوی به سالن کنفرانس اشاره میکنه

به پس زمینه و عظمت این (تندیس) دقت کنید یا HELL BLADEه یا IP جدید GUIRELLA . و یا به قول آریا میتونه فقط یک طرح مفهومی برای مراسم باشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or