مراسم لانچ PS4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
23617374621549534632.png

شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown

استریم:

UStream
Twitch - به زودی ...

پ.ن: حدس و گمان:
هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه!

Let the hype begin!

چقدر بعضی دوستان به شایعات علاقه دارن:دی
الان یکماهه صد ها کنسول دست افراد مختلف بوده.به غیر از اون چندین هزار ساعت این کنسول ها قبل از عرضه به وسیله تستر ها های سونی تست شدند.
تو تمام محصوصلات جهان بدون استثنا موارد مشکل دار پیدا میشه ولی اینکه فکر کنی سونی ps4 رو بعد از این همه سرمایه و تبلیغ با مشکل روانه بازار میکنه فقط باعث به هم ریختن اعصاب خودت میشه.
با خیال راحت منتظر مراسم لانچ باشید.

IGN هم موضوع خراب شدن PS4 ها رو تایید کرده اما بعید میدونم چنین چیزی رو/:) سونی و مشکلات سخت افزاری؟عمرا

واسه PS3 هم پاور داخل دستگاه بود،فکر نکنم ربطی داشته باشه.

ps3 مدل های اولیه اش به خاطر همین موضوع و گرم شدنش چراغ زرد میداد این اسلیم ها رو بهینه کردن و چیپ ها رو بهینه کردن تا این موضوع برطرف بشه البته کم بودش اما بود

IGN هم موضوع خراب شدن PS4 ها رو تایید کرده اما بعید میدونم چنین چیزی رو/:) سونی و مشکلات سخت افزاری؟عمرا

:arrowd:

ماله الان نیست دیروز منتشر شده فیکسشم گذاشتن

Some PS4 consoles shipping bricked: here is how to fix them | Playstation 4

بعید میدونم این مشکل همه گیر باشه
سرنی با اون گندی که سر knack زد منو ترسونده :(( من بهت ایمان دارم سرنی جون نااومیدمون نکنی داداش :d

من برام سوال بوده که چرا یه منبع تولید گرما رو توی کنسول میذارن؟:-/حتی اگه 2-3 درجه هم دمارو بالا ببره باعث ضرر زدن به دستگاه میشه!

سلام
واقعا دارم نگران میشم با این تفاسیر و اخبار مستند ؟
آخه چرا دقیقا چند ساعت مونده به بزرگترین لانچ دوران عمرم باید این اتفاق ناگوار بیفته ؟
حالا جبهه مقابل شاد میشن و ما دشمن به شاد میشیم؟
خدایا دستم به دامنت خودت آبروی چندینا چند ساله ما را محفوظ بدار
الهی آمین
خدا لعنتت نکنه با این حرفات:d
پوکیدم از خنده=))
پسر خوب خودت ک سه چراغ نشدی کنسوله دیگه:d اونم اگه درست باشه.....

من برام سوال بوده که چرا یه منبع تولید گرما رو توی کنسول میذارن؟:-/حتی اگه 2-3 درجه هم دمارو بالا ببره باعث ضرر زدن به دستگاه میشه!

نسل قبل اون کنسولی که منبعش بیرون بود بیشتر فیل شد از این نظر :-/

نسل قبل اون کنسولی که منبعش بیرون بود بیشتر فیل شد از این نظر :-/
اصلا کاری به Vs. اینا ندارم.
سوال برام پیش اومده که چرا منبع گرما رو داخل کنسول بزاری؟کلی فن و هیت سینک میزارن که گرما به خارج از کنسول هدایت شه بعد چرا منبع گرما رو بردن داخل کنسول!

دوستان چقدر مونده به مراسم لانچ؟
یه سایتی چیزی سراغ ندارید مراسمو انلاین بنگاهیم؟

اصلا کاری به Vs. اینا ندارم.
سوال برام پیش اومده که چرا منبع گرما رو داخل کنسول بزاری؟کلی فن و هیت سینک میزارن که گرما به خارج از کنسول هدایت شه بعد چرا منبع گرما رو بردن داخل کنسول!

منم دارم میگم با اینکه 360 منبعش بیرون بود بازم داغ میکرد و بیشتر از این قضیه آسیب دید! شاید زیاد ارتباطی نداشته باشه ؟
فک کنم چون به طراحی جمع و جور علاقه دارن :-/

حالا گیریم که مشکلی باشه (که نیست)! برای اونوری ها که گارانتی دارن نگرانی نداره. راحت دستگاه رو تعویض میکنن.

نقل قول : There are supposedly 5,000 prelaunch PlayStation 4′s in circulation and only 6 reports of hardware issues, but it’s better to be prepared

یعنی از 5000 تا 6 تاش مشکل پیدا کرده؟!! خب درسته نسبت به 5000 تا آمار خیلی کمی هست اما همین 6 تا هم انتظار نمیرفت دچار مشکل بشن! علتش چی میتونه باشه؟یه سوال دیگه هم که هست اینه که این 5000 تا رو کی تست زده؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or