mgs به احتمال زیاد قراره یه تریلر ازش نشون بدن و آخرش بنویسن 60 دقیقه گیمپلی انحصاری پی اس 4 ( اونم به رسم اینکه نسخه 4 انحصاری بوده )
و یا قراره دی ال سی تلو معرفی شه که من این شکلی میشم : ||||||||||||||||||||| ( ) شفاف سازی سریع : دی ال سی تلو خوبه ولی بمب خبری نیست
مث اینکه امشب با آرامش میخاد با بالش آبیش بخابه و تو فکر هفته آیندست ک میخاد با بالش سبزش بخابه!!!:-)جالبه بازم با این تفاسیر برگشته میگه از انحصاری ساختن خسته شده!
از توییچ نک رو دیدم هنوزم پخش میشه زنده ـست ! خوشم نیومد متاسفانه گرچه یارو گفت بازیش یکم سخته
گرافیکش خوبه ولی من متاسفانه دوست ندارم یکی از این منتقدا نمیتونه ریموت پلی رو تست کنه ؟
عزیزان اینقدر نامید نباشین شب دراز است و قلندر بیدار من از سونی فن ها انتظار نداشتم اینقدر زود نا امید بشنPS3رو فراموش کردید از اون وضع به کجا رسید ؟حالا مقایسه کنین با این وضعیت عالیی که PS4داره الان هنوز شرکت های شاخ موندن 2 تا بازی نمره کم گرفتن همچین اتفاق خاصی نیوفتاده نک که عنوان جدید بود کسی نمیدونست چه اتفاقی میوفته پس مهم نیستkz هم که نسخه فرعی بود که نمراتش بد نیست گرافیکس هم خداست پس همچنین اتفاق خاصی هم نیوفتاده بزارید IF:SSبیاد وDC میترکونن اونا هم نشد بازی ND خودش تنهایی کافیه