مراسم لانچ PS4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
23617374621549534632.png

شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown

استریم:

UStream
Twitch - به زودی ...

پ.ن: حدس و گمان:
هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه!

Let the hype begin!

مارو بگو به چی دلخوش کرده بودیم چی نصیبمون شد! :(
من نمیدونم با این نمرات , چرا احساس میکنم شکست عشقی خوردم:d

گفتم خبرای بد تو راه ـه :d
بهرحال یکی از اعضای Gaf که تا حدودی بهش اعتماد دارن گفته که هنوز یک بمب دیگه مونده و گفته همینو می تونم بگم که یک بازی ـه.

===========

خب همانطور که میشد حدس زد ، نمایش جدید از Destiny هم برای مراسم لانچ تایید شد.

آخرین ویرایش:
والا این نمراتی که نازل شد بمب نبود بمبارون بود .... نک بنده خدا تیکه تیکه شد ... rip knack

mgs به احتمال زیاد قراره یه تریلر ازش نشون بدن و آخرش بنویسن 60 دقیقه گیمپلی انحصاری پی اس 4 ( اونم به رسم اینکه نسخه 4 انحصاری بوده :| )
و یا قراره دی ال سی تلو معرفی شه که من این شکلی میشم : ||||||||||||||||||||| ( :| :| :| :| :| )
شفاف سازی سریع : دی ال سی تلو خوبه ولی بمب خبری نیست :دی

من منتظر یه سورپرایز از کوجیمام که پرده ها بدرم و سر به بیابان بگذارم :d
02912936640066348460.jpg
مث اینکه امشب با آرامش میخاد با بالش آبیش بخابه و تو فکر هفته آیندست ک میخاد با بالش سبزش بخابه!!!:-)جالبه بازم با این تفاسیر برگشته میگه از انحصاری ساختن خسته شده!

از توییچ نک رو دیدم :| هنوزم پخش میشه زنده ـست ! خوشم نیومد متاسفانه گرچه یارو گفت بازیش یکم سخته :|
گرافیکش خوبه ولی من متاسفانه دوست ندارم :| یکی از این منتقدا نمیتونه ریموت پلی رو تست کنه :| ؟

عزیزان اینقدر نامید نباشین شب دراز است و قلندر بیدار من از سونی فن ها انتظار نداشتم اینقدر زود نا امید بشنPS3رو فراموش کردید از اون وضع به کجا رسید ؟حالا مقایسه کنین با این وضعیت عالیی که PS4داره الان هنوز شرکت های شاخ موندن 2 تا بازی نمره کم گرفتن همچین اتفاق خاصی نیوفتاده نک که عنوان جدید بود کسی نمیدونست چه اتفاقی میوفته پس مهم نیستkz هم که نسخه فرعی بود که نمراتش بد نیست گرافیکس هم خداست پس همچنین اتفاق خاصی هم نیوفتاده بزارید IF:SSبیاد وDC میترکونن اونا هم نشد بازی ND خودش تنهایی کافیه

از اول معلوم بود بازی های لانچ ضعیفن. کسی هم انتظار بیشتر از این نداشت. مهم بازی های اینده هست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or