اگه تاپیک برای بیان آرزوها و انتظارات از این مراسمـه و من اشتباه نیومدمـ
یه گیمـ پلی ـه 2 دقیقه ای از اوردر 1886 میخوامـ :d
:d You're the One That I Want
پ ن : سانتا هم اون پروژه سفر در زمان رو نشون بدـه
یکی از دوستام گفته گمرک آشنا داره"تا 10 روز دیگه ps4 با قیمت 1500000 تومن میرسه دستش.کلا 4تا میخوان برای لانچ بیارن که یکیش میرسه به این دوستمونبازیهاشم بین 150 تا 200 تومنه.
آقا اصلا توقع زیادی نداشته باشین ! بقول یوشیدا لانچ خودش بزرگترین اتفاقه اون روز ! حالا اگه خبریم شد که بهتر !
به هر حال با معرفی بازی جدید یا بدون اون روزِ پِرفکتی خواهد بود !
با هم Perfect Day رو گوش کنیم , ریلکس باشیم و الکی هایپ نکنیم این روز به اندازه کافی بزرگ هست
یعنی بعد از تجربه ی 2 خدای جنگِ پی اس پی روی پلی استیشن3 رسما عاشق rad شدم فوق العادس , برخلاف بعضی دوستان که میگفن rad انگشت کوچیکه ی ناتی داگ و سانتا نمیشه من شدیدا اعتقاد دارم که با اونها همتراز هست!
.....
در مورد معرفی بازی جدید هم خودم شخصا اصلا منتظر عنوان جدید نیستم چون به نظرمن اصلا وقتش نیست! الان با لانچ کنسول کیلزون هست بعد از اونهم اینفیموس بعدش1886 که هر کدوم از این 3تا خودشون یک دنیاست! knack رو هم به اینا اضافه کنید + دانلودیهای فوق العاده!حالا بازیهای مولتی رو هم به اینا اضافه کنید اصلا اگرم انحصاری معرفی بشه باید تاریخش حالا حالاها نباشه بهظر من!
کلا نباید توقعی داشت! این مراسم صرفا یه جشن برای ورود PS4 به بازار هست! بازی جدیدی بخواد معرفی بشه میره برای همون VGA! من فکر میکنم نهایت کاری که سونی بکنه اینه که دو تا ویدئو جدید نشون بده! البته اگه لطف کنن از AC و WD هیچی نشون ندن خودش بزرگترین سوپرایزه! (که اینم بعید میدونم چون حالا که این دو تا DLC انحصاری برای PS4 دارن لابد سونی دمشون رو دیده و قراره هرجا نمایشگاه داشت تبلیغشون کنه!)