مراسم تشییع جنازه آیفون و بلک بری توسط ماکروسافت

به پیش بینی IDC که خبرش رو هم GSM هم گذاشته بود سهم فعلی آندروید که بعد از سیمبیان و BB مکان سوم رو در اختیار گرفته از 16.3 درصد فعلی تا سال 2014 به 24.6 درصد میرسه که افزایش نسبت به سهم قبلی 51.2+ درصد هست.همچنین سهم فعلی مک که بعد از آندروید مکان چهارم رو به خودش اختصاص داده از 14.7 درصدفعلی تا سال 2014 به 10.9 درصد میرسه که کاهش نسبت به سهم قبلی 25.8- درصد هست.سیمبیان و BB هم به ترتیب کاهش سهم به مقدار 18 درصدی و 3.5 درصدی رو پیش رو دارند.

اخه چی بگم تو این عکس نوره صفحه ایفون کم شده واقعا ...
ScreenShot00273.jpg

میخوای منم یع کس بزارم که گلاکسی عینه اشغال باشه در برابر ایفون
اصلا گلاکسی در از نظره سخت افزار عالیه حرف نداره ولی نرمافزار چی
میتونی امار بزار حالا نمیتونی دیگه
از نظر فروش چی امار بزار گلاکسی چقدر فروخت ایفون چقدر
داری پیکانو با بوگاتی ویرون مقایسه میکنی
یا شایدم مک دونالدو با فری کثافت !

اصلا ادم وقتی در برابر یه چیز کم میاره در برابرش جبه میگیره
چرا همه شرکتا گوشیشونو با ایفون فقط مقایسه میکنن چرا یه گوشی میاد فرداش عکس های مقایسش با ایفون میاد چرا گلاکسی رو با n8 نوکیا مقایسه نمیکنن
واقعیت تلخه تلخ

شما تا حالا هم iphone 4 و هم galaxy s رو در کنار هم گذاشتین و تست کردین؟؟؟اگه آره که هیچی ولی اگه نه بهتره خودتون تست کنید بعد اظهار نظر کنید...
کیفیت صفحه نمایش galaxy s بسیار بالاتر از iphone 4 هست.چون هر دو رو با هم تست کردم میگم ولی آدم وقتی iphone 4 رو میگیره دستش دیگه دلش نمی خواد بگذاردش زمین...خیلی سریع و عالیه.از طرفی galaxy s هم از همه نظر واقعا عالیه.

در مورد آمار فروش galaxy s بهتر تحقیق کنید بعد صحبت کنید;)

شما تا حالا هم iphone 4 و هم galaxy s رو در کنار هم گذاشتین و تست کردین؟؟؟اگه آره که هیچی ولی اگه نه بهتره خودتون تست کنید بعد اظهار نظر کنید...
کیفیت صفحه نمایش galaxy s بسیار بالاتر از iphone 4 هست.چون هر دو رو با هم تست کردم میگم ولی آدم وقتی iphone 4 رو میگیره دستش دیگه دلش نمی خواد بگذاردش زمین...خیلی سریع و عالیه.از طرفی galaxy s هم از همه نظر واقعا عالیه.

در مورد آمار فروش galaxy s بهتر تحقیق کنید بعد صحبت کنید;)
اماره فروش چه جکی شما اماره فروش بزار ببینییم افرین

حالا که هرکی به هرکی شده ما هم عکس بزاریم!!!

توجه !!!
نکته قابل ذکر در اين مقايسه ، اینه که از گالری ديفالت دو گوشی برای نمايش عکس استفاده شده

گالری ديفالت اندرويد نسخه 2.1 توسط Cooliris نوشته شده و به گفته خود گوگل باعث افت کیفیت عکسها ميشود زيرا عکس ها را به جای 24 بيت به صورت 16 بيتی رندر ميکند .حتی Droid دارانی که از 2.0 به 2.1 آپديت کرده بودند متوجه افت محسوس کيفيت عکس ها شده بودند.

عکس کافیه یا بازم بزارم ؟ #:-s

نقاط قوت galaxy s

1- صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیت تر ..

2-تاچ و مولتی تاچ atmel

3- باتری بهتر

4-قابلیت اتصال به ال سی دی و ال ای دی هم از طریق درگاه هدفون 3.5 هم از طریق dlna و پخش تا رزولوشن Hd

5-چیپ گرافیکی قدرتمند تر

6-قابلیت ارتقا حافظه از طریق مموری کارت

7-قابلیت پخش فرمت های mkv - divx - xvid که متاسفانه فعلا در مک هیچ نرم افزاری هم برای پخش وجود نداره

8-حالت USB Mass Storage که در ایفون 4 وجود ندارد

9-ویبره در قسمت صفحه نمایش که در ایفون 4 موجود نیست

10-وجود قابلیت ارسال فایل به دیگر گوشی های تلفن همراه بصورت راحت و رایگان

11-iPhone وابسته به iTunes عمل می کند و یک سری از فایل های خاص را تنها می توانید با یــــــک کامپیوتر همگام سازی کنید

12-طراحی سخت افزاری ایفون به نحوی است که ممکن است باعث اختلال در آنتن دهی شود که این مورد رد گالاکسی وجود ندارد (البته با یک bumper قضیه حل میشود )

13-نبود قابلیت چندوظیفه گی Multi - tasking در مورد تمامی نرم افزارها در ایفون مثل اینکه برنامه های مخصوصی برای این کار وجود داره

14-وجود رادیو که در ایفون موجود نمیباشد

15-بلوتوث نسخه 3

16-تنظیم حساسیت تاچ

17-قیمت کمتر

18 وزن کمتر

19 قابلیت Swype

و امکانات جانبی ریز دیگر

نقاط قوت ایفون 4

1- پشتیبانی اپل و تعداد نرم افزار های زیاد

2-ضخامت کمتر

3- کیفیت و ساخت بدنه فلزی

4-وجود فلش برای عکاسی و فیلمبرداری که متاسفانه در گالاکسی موجود نیست

5- ژیرو 3 جهته (در نسخه اصلی گالاکسی موجود نیست)

6- الگوریتم خنثی سازی نویز صدا به همراه میکروفن اختصاصی ثانویه

7-سیستم عامل مک نسخه 4 ! در حال حاضر نسبت به 2.1 ..

8- فارسی ساز ( این مورد تا نیومدن گالاکسی در ایران معلوم نیست )

و امکانات جانبی ریز دیگر ...

ScreenShot00273.jpg

خوشحال میشم بحثمون همینطوری پیش بره و منطقی باشه

الان حس باشعوری بهت دست داده ؟!

رفیق والا الان نه به ایفون دسترسی دارم نه به galaxy s ! هر وقت جفتش کنار دستم بود برات عکسشو آپ میکنم ! مشکل که ندارم !
عزیز برادر تو نقد gsmarena رو ازش خوندی ؟ gsmarena دیدی بیاد چرت و پرت بنویسه ؟ اینم یکی از عکساش که تو نقدش بکار گرفته !
یه مبحثم داره که galaxy s و iphone 4 رو با هم مقایسه کرده و گفته iphone گرونه و galaxy s ارزون اما نمیشه از پشتیبانی بهتر apple گذشت که البته اونم جنبه زیادیش پولیه
اینم لینکشhttp://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500.php
gsmarena_010.jpg

اینو الان دیدم و واقعا میتونم بگم متاسفم برات ! قضاوت کردن در مورد دیگران در حیطه اختیارات شما نیست ! من Ps3 هم ندارم دلیلی هم نداره در موردش بد بگم ! بعدشم من در مورد iphone 4 بد نگفتم گفتم galaxy s رقیب خوبیه براش !

http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500p2.php
شما اینو ببین این عکس تو مقایسه iphone 4 و galaxy s هست ! سایتی به اعتبار gsmarena خودشو با همچین کارایی کوچیک نمی کنه !
اگه سایت ایرانی بود میشد اینو گفت !

یعنی واقعا نمیدونی اون 3GS اون نوار نقره ای ببین بعد دوربین دومش کجاس؟؟؟؟؟ اون تری جی اس!!! شما که هنوز فرق 3GS و 4 رو نمیدونید اونوقت تایید هم میکنید که Galaxy s بهتره!!

یک نگاه به اینا بنداز

10x0624oiub134213sa.jpg

10x0625nacoul234n.jpg

10x0625noiret54x002.jpg

آخرین ویرایش:
یعنی واقعا نمیدونی اون 3GS اون نوار نقره ای ببین بعد دوربین دومش کجاس؟؟؟؟؟ اون تری جی اس!!! شما که هنوز فرق 3GS و 4 رو نمیدونید اونوقت تایید هم میکنید که Galaxy s بهتره!!

یک نگاه به اینا بنداز

10x0624oiub134213sa.jpg

10x0625nacoul234n.jpg

10x0625noiret54x002.jpg

میتونی اصا بری کل بحثی رو که لینکشو دادم بخونی !

آخرین ویرایش:
من خودم از نزدیک galaxys (مال خودم) و iphone 4 (مال دوستم) با هم مقایسه کردم خداییش به جز سیستم عامل تو همه چی galaxy s سر تر بود.اینو فقط من نمیگم دوستمم به برطری سامسونگ اعتراف کرد و از این که دقیقا 2 برابر من پول iphone4 داده بود پشیمون شد.
اگه خواستید بگید خودم یه مقایسه بین این دوتا میذارم

ضمنا روی هیچ کدوم از عکس هایی که روی نت هست حساب نکنید
مثل این که دوستمون گذاشتن

مثلا این گلکسیه ؟؟؟!!!!
پس ایکن های ایفون توش چیکار میکنه؟ =))=))=))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Daedalus
من خودم از نزدیک galaxys (مال خودم) و iphone 4 (مال دوستم) با هم مقایسه کردم خداییش به جز سیستم عامل تو همه چی galaxy s سر تر بود.اینو فقط من نمیگم دوستمم به برطری سامسونگ اعتراف کرد و از این که دقیقا 2 برابر من پول iphone4 داده بود پشیمون شد.
اگه خواستید بگید خودم یه مقایسه بین این دوتا میذارم

ضمنا روی هیچ کدوم از عکس هایی که روی نت هست حساب نکنید
مثل این که دوستمون گذاشتن

مثلا این گلکسیه ؟؟؟!!!!
پس ایکن های ایفون توش چیکار میکنه؟ =))=))=))

=))=))=))=))=))=))=))

اون یک عکسه که ماله سایت انگجت وای =))=))=)) اون عکس آیفون 4 هه یک خبر انگجته=))=))=)) طرف با گوشی رفته بوده سایت انگجت ولی بازم کلی خندم گرفت

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or