مراسم تشییع جنازه آیفون و بلک بری توسط ماکروسافت

هرکی نمیتونه ایفون بگیره شده فنه اندروید
هرکی نمیتونه iMac بگیره PC میخره.
هرکی اینترنت 1 گیگابایت در ثانیه نداره و نمیتونه از تورنت با سرعت واقعی دانلود کنه اکانت رپیدشیر میگیره.
هرکی که عرضه تنظیم کدکها و رندر رو توی MPC-HC نداشته باشه از VLC استفاده میکنه.
و و و...

اینم منطقه که شما دارید؟ :-/

• Like
Reactions: challengeeverything
=))=))=))=))=))=))=))

وافعا که کیا میان پست میدن عزیز اون آیکون آیفون نیست اون یک عکسه که ماله سایت انگجت وای =))=))=)) اون عکس آیفون 4 هه یک خبر انگجته=))=))=)) طرف با گوشی رفته بوده سایت انگجت ولی بازم کلی خندم گرفت
حالا حواسم نبود یه اشتباه لپی کردم انقد خندت گرفت؟ :d:d:d
ولی بازم می گم کلا نباید روی عکسایی که سایتا میذارن حساب کرد.
اصلا صفحه نمایش Super Amoled گلکسی با هیچ گوشیی قابل قیاس نیست.
البته گلکسی هم بی عیب نیست همین نداشتن فلاش برای عکس برداری تو محیط های تاریک مشکل سازه و در عوض کلی امکانات دیگه داره که این معایب رو پوشش میده مثل سنسور Sixaxis برای استفاده در بازی ها...

حالا حواسم نبود یه اشتباه لپی کردم انقد خندت گرفت؟ :d:d:d
ولی بازم می گم کلا نباید روی عکسایی که سایتا میذارن حساب کرد.
اصلا صفحه نمایش Super Amoled گلکسی با هیچ گوشیی قابل قیاس نیست.
البته گلکسی هم بی عیب نیست همین نداشتن فلاش برای عکس برداری تو محیط های تاریک مشکل سازه و در عوض کلی امکانات دیگه داره که این معایب رو پوشش میده مثل سنسور Sixaxis برای استفاده در بازی ها...

نه بابا دوست عزیز شوخی بود من منظور بدی نداشتم از نظر من میگم در یک سطح هر دو صفحه نمایش. اون sixaxis همون Gyroscope که در آیفون 4 هم هست

آخرین ویرایش:
نه بابا دوست عزیز شوخی بود من منظور بدی نداشتم از نظر من میگم در یک سطح هر دو صفحه نمایش. اون sixaxis همون Gyroscope که در آیفون 4 هم هست

این رنکینگ که کاربرا امتیاز میدن مثه IMDB رو هم نگاه کنین و اگه میگین فن بازیو این حرفا همه میدونیم فنای اپل خیلی بیشترن اما 3 تای اول ماله سامسونگن ;)

من نمیگم ایفون بده میگم بی رقیب نیست و این که شرکتا تو رقابت خفنی افتادن به ما ضربه نمیزنه بلکه باعث میشه جنس بهتر بخریم !

اینم بخونین که میگه فناوری Superamoled بهتره نسبت به Retina و واقعا اگه تو دست بگیرین متوجه میشین اما از لحاظ تاچ یه خرده پایین تر هست Galaxy s که منم از لحاظ تاچ حرفی نزدم :d
http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500p3.php

lol اندروید :)) شما اصلا میدونی bb چیه
ios هم که اصلا بحثی نیست
: هرکی نمیتونه ایفون بگیره شده فنه اندروید
: هرکی نمیتونست ps3 بگیره میشد فنه 360
=))
ملت .. ما

دقیقا با بحث ps3 موافقم اگه 360 کپی نمیشد و ps3کپی خور (وضعیت عکس)الان همه بازیسنتر طرفدار سونی بودن

آخرین ویرایش:
اینا دیگه طبیعی شده. نوکیا هم چند وقت پیش گفت که اندروید و iOS کارشون تمومه ولی خودش میدونه که کاری کی تموم شده ;)
فعلا که iOS بهترینه و اندروید هم که دیگه واسه هر گوشی هست! چیزی که نیست windows mobile 7 و symbian هست :d
بلک بری رو بیخیال...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or