مدیر پیشین بلیزارد: ایکس‌باکس بهتر است سخت‌افزار را کنار بگذارد و فقط بازی بسازد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
9902.jpg

آقای Mike Ybarra، رئیس پیشین بلیزارد و معاون ارشد سابق ایکس‌باکس و ویندوز، در یک پست در شبکه اجتماعی X بر مزیت استراتژیک Steam Machine برای مایکروسافت تاکید نمود. وی در این خصوص افزود:

«من مخالف این حرفا هستم [با کسانی که Steam Machine را خبر بدی می‌دانند]. به نظر من، این خبر فوق‌العاده‌ای برای Xbox و مسیر رو به جلوی جدید آن‌هاست.
آن‌ها به سادگی دیگر مجبور نیستند منابع خود را صرف ساخت دستگاه یا کمک به تولیدکنندگان ترد-پارتی کنند. مایکروسافت باید ولو و پلتفرمش را در آغوش بگیرد، چرا که هیچ شریکی بهتر از Valve در بازی‌های PC وجود ندارد. ادامه دادن با یک "دستگاه »PC/Xbox» بر پایه ویندوز اشتباه است. هرچند که Xbox برای درآمد کوتاه‌مدت به خرید بازی از سوی شما برای کنسول‌ها نیاز دارد.
«ایکس‌باکس باید صرفاً بازی‌های عالی بسازد. مدل هزینه‌ها، تمرکز و روحیه کاری، همه چیز در مسیر درست پیش خواهد رفت.»
ایبارا پیش از این نیز بارها به صورت علنی از استراتژی مایکروسافت برای ادامه تولید کنسول‌های سخت‌افزاری انتقاد کرده و از این شرکت خواسته بود تا با کنار گذاشتن تولید سخت‌افزار، به صورت کامل به یک ناشر بازی‌های چند پلتفرمه تبدیل شود.​

ما هم سالهاست همینو میگیم ولی قبول نمی کنه مایکرو :D
کنسول عادیش که بر باد رفت چندسال دیگه کنسول هیبریدیشم برباد میره و تهش میشه همون ناشر خفن.

.​
من روی قسمت خفنش هم شک دارم

یکی از علت‌های که ماکروسافت به یک غول ۴ هزار میلیارد دلاری تبدیل شده اینکه به حرف هر کسی اونم یک فرد اخراجی گوش نداده!
اینکه امروز تبدیل شده به یک ناشر بزرگ و کلی بازی زیر دستش هست و تو تمام استور ها میتونه کسب درآمد کنه تصمیم خودش بود و خودش از اول این استراتژی داشت و الان بهش رسیده

۴.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ دلار معادل ۳ برابر دیه کل مردم ایرانه!
یعنی با این پول میشه به کل ۸ میلیارد انسان روی کره زمین یک کنسول رایگان داد
بعد حالا یک عده چه جوری این اعتماد به نفس دارن برای ماکروسافت نسخه می‌پیچند سقف کائنات به رعشه درآمده

یکی از علت‌های که ماکروسافت به یک غول ۴ هزار میلیارد دلاری تبدیل شده اینکه به حرف هر کسی اونم یک فرد اخراجی گوش نداده!
اینکه امروز تبدیل شده به یک ناشر بزرگ و کلی بازی زیر دستش هست و تو تمام استور ها میتونه کسب درآمد کنه تصمیم خودش بود و خودش از اول این استراتژی داشت و الان بهش رسیده

بعد حالا یک عده چه جوری این اعتماد به نفس دارن برای ماکروسافت نسخه می‌پیچند سقف کائنات به رعشه درآمده
اینکه چقدر کمپانی چقدر ارزش چه ربطی به حرف ما داره؟

خب مایکروسافت با سخت افزار که به اینجا نرسید، با نرم افزار و سرویس رسید، لذا، حرف این اقای اخراجی (!) که مدیر پیشین بلیزارد بوده و از لپ لپ در نیومده، دقیقا در راستای همین ارقامی هست که ردیف کردی و به نفع مایکرو حرف زده :دی

من البته بارها گفتم، دوست دارم مایکرو همیشه در بازار سخت افزار خانگی گیمینگ بمونه و اتفاقا های اند هم بسازه گرون بدون ترس از فروش کم، این مدل به نظرم مناسب مایکرو هست، تمرکز اصلیش هم رو نرم افزار و نشر بازی مولتی پلتفرم باشه...

یه کله گنده ای مثل رئیس پیشین بلیزارد حرفش ملاک نیست! :D
طرف ۲۰ ۳۰ سال تجربه داشته توی رسوندن بلیزارد به جایگاه الانش بعد یکی از بازیسنتر میاد ترولش میکنه! حقیقتا آدم میمونه! البته خب از جشن تولد بگیرهای اسپنسر همینم انتظار میره که آدم درست و حسابی و باسواد رو نشناسین و توهین کنین بهش.

خب مایکروسافت با سخت افزار که به اینجا نرسید، با نرم افزار و سرویس رسید، لذا، حرف این اقای اخراجی (!) که مدیر پیشین بلیزارد بوده و از لپ لپ در نیومده، دقیقا در راستای همین ارقامی هست که ردیف کردی و به نفع مایکرو حرف زده :دی

من البته بارها گفتم، دوست دارم مایکرو همیشه در بازار سخت افزار خانگی گیمینگ بمونه و اتفاقا های اند هم بسازه گرون بدون ترس از فروش کم، این مدل به نظرم مناسب مایکرو هست، تمرکز اصلیش هم رو نرم افزار و نشر بازی مولتی پلتفرم باشه...
ماکروسافت اگر به این نقطه رسیده به خاطر وجود کنسول فیزیکیش بود اینکه فقط شما یک ناشر خشک و خالی باشی جواب نمیده همین ولو که خداوندگار این کار هست مجبوره هر مدت یکبار یک سخت افزار بده بیرون

خیلی جالبه سونی فنا فقط حرفایی کارمندای سابق مایکروسافت رو به گوش جان نیوش می کنند و براشون حجته
ولی مثلا حرفای ceo سابق پلی استیشن واسشون مهم و ملاک نیست و نمی گن طرف 30 سال تو پلی استیشن بوده و چندین سال هم ceo بوده و در این مواقع نظرات کاربران بازیسنتر موثق تر از نظر کسی میشه که 30 سال تو سونی بوده 🤣🤣
1000002680.jpg

موضوع اینه که مایک‌ ایبارا چیزی رو میگه که نیاز نیست. برای مطرح موندن در جو رسانه‌ای اینجور مصاحبه ها رو می‌کنه.

کنسول جدید مایکروسافت قرار نیست تغییری در استراتژی فعلی ایجاد کنه. کسی مجبور به خریدش نیست. قرار است صرفاً یک آپشن باشد.

• Like
Reactions: Terova
ماکروسافت اگر به این نقطه رسیده به خاطر وجود کنسول فیزیکیش بود اینکه فقط شما یک ناشر خشک و خالی باشی جواب نمیده همین ولو که خداوندگار این کار هست مجبوره هر مدت یکبار یک سخت افزار بده بیرون
عمو بیخیال

حالا اینکه ارزش سهام مایکرو چه ربطی به این بحث داره مشخص نیس(برای سهامدارای انجمن ولی مهمه بنظر :D)، ولی مایکرو اصن استراتژیش یه چیز دیگس تو زمینه بازی و فن های ایکس باکس متعصب سینه چاک قدیم هم دیگه براش هیچ ارزشی این وسط ندارن.

مایکرو تو نسل بعد هم کنسول عرضه میکنه تا یجایی برای شو بازیهاشون و حضور فعال تو بازار داشته باشن، ولی خودشون هم میدونن این کسنولشون فروش بالایی (در حد رقابت با بقیه) نخواهد داشت:D نیازی به فن های سابقشون هم ندارن. چون با ناشر شدنشون عملا همه میشن فن بازیهاشون نه فن کنسولشون

.​

آخرین ویرایش:
اینجا قراره با ارزش شرکت ها پز بدیم یا در مورد چیزی که فروم بخاطرش هست حرف بزنیم؟ الان ارزش سونی هم بیشتر از نینتندو هست(گمون کنم) ولی نینتندو در مورد گیم خیلی بهتر عمل کرده تا سونی. سونی کلی مجموعه دیگه داره از کمپانی های فیلم سازی بگیر تا ساخت لنز دوربین و تلویزیون و بقیه. ماکروسافت حالا ارزش سهامش هر چقدر باشه ولی توی مبحث گیم کاملا شکست خورده حالا هی بگید شرکت فلان انقدر پول داره اینا واسه فاطی تومون نمیشه :D

پلنش همینه.
نسل بعدی فقط کنسول میده که اعلام پایبندی کنه و کم‌کم کلا میره رو کلود و فروی سابزکریپشن تو پاچه ملت.
یه پکیج ویندوز کلود و مزخرفاتش و گیم و اینا رو میریزه تو قوطی. ماهی ۵۰ دلار.

فروش ماشین بخار از یه حدی بگذره یا هزینه‌ی پیاده کردن بازی‌هاش روی OS Steam کم باشه، برای اینم عرضه می‌کنه.
دیگه انحصاری اینا رو کلا تعطیل کرده.

• Like
Reactions: HalfLife G

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or