مدیر عامل Ubisoft Montreal : مردم دیگر برای کنسول های همیشه آنلاین حاضرند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Ubisoft-header.jpg

Yannis Mallat مدیر عامل Ubisoft Montreal فکر می کند که دیگر مردم برای کنسول های همیشه آنلاین آماده هستند.طی مصاحبه ای که با او در The Guardian انجام شده بود از او پرسیده شد آیا ما برای کنسول هایی که همیشه آنلاین خواهند بود آماده هستیم یا خیر اینگونه پاسخ داد :
این سوالی است که شما باید از سونی و مایکروسافت بپرسید!اما به نظر من خیلی مردم حالا نه فقط از طریق کنسول بلکه از طریق ابزارهای دیگه همیشه آنلاین میباشند و فکر می کنم که بله مردم آماده اند
نظر شما چیست؟آیا ما آماده ایم؟!
VG247

آخرین ویرایش:
یوبی میاد DRM Online می زاره بعد می گه شکر خوردیم حذفش می کنه دوباره میاد یک نسخه جدید DRM Online می زاره باز دوباره می گه شکر خوردیم حذفش می کنه بعد میاد می گه بازی های WD,ACIV دارای DRM Online هستن الانم که کلا از کنسول همیشه آنلاین شعبه montreal اش داره حمایت می کنه، خود درگیری داره کلا
اینطور که معلومه اینا از اول فقط مشغول خوردن شکر بودن:dقندشون میره بالا یه وقتی:d

این دیالوگ ها هم درباره همین موضوع جالبه : (البته به یانیس مستقیم پاسخ داده نشده.فقط پیرامون همین موضوع همیشه آنلاین بودن)

09-04-2013-14-44-01.jpg

Adam Orth یکی از مدیران مطرح مایکروسافت می باشد

09-04-2013-14-59-25.jpg
واقعا این آقای adam orth چقدر منطقی هست.این همیشه آنلاین بودن مسخره ترین چیزی هست که به عمرم دیدم،اگه یکی بخواد با لپتاپش تو کوه و کمر بازی کنه باید چیکار کنه؟

adam orth خدا بیامرز رو که واسه همین حرفا انداختن بیرون
یوبی هم فک میکنه با همیشه انلاین بودن هک کمتر میشه فروش بازی هاش بیشتر میشه
یکی نیست بگه گوسپند بیشتر ضرر میکنی اینجوری:d

متاسفانه این استدیو montreal بشدت استدیو دورو و عجیبی هست! نه به بازی سازی هاش (نه به سری ac و نه به Fc) که اصلا قابل مقایسه نیستند از نظر کیفیت و نه حرفها و عملاش(مثل همین بحث و Drm )

---------- نوشته در 09:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:50 PM ارسال شده بود ----------

adam orth خدا بیامرز رو که واسه همین حرفا انداختن بیرون
یوبی هم فک میکنه با همیشه انلاین بودن هک کمتر میشه فروش بازی هاش بیشتر میشه
یکی نیست بگه گوسپند بیشتر ضرر میکنی اینجوری:d

این مدیرا عامله کسی نمیتونه بندازتش بیرون! چه دیدی شاید orth هم سر از یوبی در اورد:d:|

این مردم همیشه در صحنه حاضر کجان که ما نمیبینیمشون؟
یک سریشون میان از تیم سازنده ی NG3 در خواست هایی می کنند. یک سریشون میرن پیش کپکام برای Re6 درخواست میکنند یک سری هم که آماده شدن برای کنسول های آنلاین :دی.
فکر کنم ماها جزء اکثریتی هستیم که جزء مردم حساب نمیایم :دی.

خیر کنسول همیشه آنلاین تنها به درد بچه های چند نفری تو ایران می خوره که از پول مردم می خورند و محدودیت سرعت و حجم تنها برای اونها بی معنی هست
بله اگر من در کشوری مانند کره جنوبی زندگی می کردم که به گفته برنامه کلیک در بی بی سی مردمش سراسر از اینترنت بیسیم مجانی با سرعت بیش از ۱۰۰ مگا بیت استفاده می کنند اون موقع من هم مشکلی نداشتم اما اگر کنسول همیشه آنلاین زمانی عرضه بشه باید ۹۹% ما گیمرهای ایرانی خرید و تجربش رو در رویاهامون ببینیم

بیاین منطقی به مسئله نگاه کنیم.....
این قضیه همیشه انلاین بودن فقط به خاطر پایرت خور نشدن بازیهاست درسته؟؟؟
خوب حتی در این صورت هم اگه به گذشته یه نگاه کنیم میبینیم که کنسول مایکروسافت تقزیبا همون سال اول کلا هک شد رفت پی کارش ولی سونی تا همین دو سال پیش یعنی تقریبا تا 5 سال بعد از عرضه، کنسولش هنوز هک نشده بود!!!
ولی چرا تقریبا در تمام بازیهای مولتی پلتفرم همیشه آمار فروش بازیهای XBOX 360 بالاتر از ps4 بوده؟؟؟....سونی دقیقا متوجه این موضوع شد که گفت قرار نیست کنسول من به طور دائم همیشه به نت وصل باشه چون دقیقا فهمیده بود که این قضیه قرار نیست تضمینی برای فروش بازیهاش باشه!!!
حالا یکی بیاد به این احمقها چه یوبی(که همه آتیشها از گور اون بلند میشه)x:d) و چه مایکروسافت حالی کنه که عزیز مهمترین عامل کیفیت کاری هست که شما تحویل میدی نه اینکه بخوای به زور یه چیزی رو به مردم تحمیل کنی که این سیاست نه تنها در صنعت گیم بلکه در تمام مسائل جهانی به کرار ثابت شده که شکست خوردست!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or