مدیر عامل Ubisoft Montreal : مردم دیگر برای کنسول های همیشه آنلاین حاضرند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Ubisoft-header.jpg

Yannis Mallat مدیر عامل Ubisoft Montreal فکر می کند که دیگر مردم برای کنسول های همیشه آنلاین آماده هستند.طی مصاحبه ای که با او در The Guardian انجام شده بود از او پرسیده شد آیا ما برای کنسول هایی که همیشه آنلاین خواهند بود آماده هستیم یا خیر اینگونه پاسخ داد :
این سوالی است که شما باید از سونی و مایکروسافت بپرسید!اما به نظر من خیلی مردم حالا نه فقط از طریق کنسول بلکه از طریق ابزارهای دیگه همیشه آنلاین میباشند و فکر می کنم که بله مردم آماده اند
نظر شما چیست؟آیا ما آماده ایم؟!
VG247

آخرین ویرایش:
این دیالوگ ها هم درباره همین موضوع جالبه : (البته به یانیس مستقیم پاسخ داده نشده.فقط پیرامون همین موضوع همیشه آنلاین بودن)

09-04-2013-14-44-01.jpg

Adam Orth یکی از مدیران مطرح مایکروسافت می باشد

09-04-2013-14-59-25.jpg

عجب گیری کردیما:|زور چپونی میخوان همیشه آنلاین رو بکنن تو پاچه ی ما:|خوب معلموه به نفع یوبی میشه مثل AC 2 که روی pc اومد و پدر منو دراورد تا بتونم بازی کنم میخوان برای همیشه همین کارو بکنن..!!:|که مثلا ارواح ع.م.ه اشون جلوی پایرتیگ رو بگیرن..!!بخدا نمیدونم چرا وقتی رو یه چیزی مانور میدن اینقدر انگولک میکنن تا پدرشو در بیارن..!!:|

یوبی میاد DRM Online می زاره بعد می گه شکر خوردیم حذفش می کنه دوباره میاد یک نسخه جدید DRM Online می زاره باز دوباره می گه شکر خوردیم حذفش می کنه بعد میاد می گه بازی های WD,ACIV دارای DRM Online هستن الانم که کلا از کنسول همیشه آنلاین شعبه montreal اش داره حمایت می کنه، خود درگیری داره کلا

حالا اینقدر مین که سونی هم جو گیر میشه کنسول رو همیشه انلاین میکنه
یوبی تا الا کسی با لگد گذاشته تو صورتت
پس برو تا اولیشو نخوردی )x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or