مدیر عامل Take-Two: پروژه نسل بعدی Rockstar تا سه ماهه نخست 2015

من فکر نکنم بازی GTA V بر روی کنسول های نسل بعد بیاد یعنی به نظر من با سیاست های راکستار این کار هم خوانی نداره ولی اومدن این بازی در آینده بر روی پی سی رو نمیدونم !!!

به هر حال نظر شخی من اینه که GTA V بر روی کنسول های نسل بعد نمیاد و راکستار اگر بخواد بازی معرفی کنه یک بازی جدید دنباله دار(منظور آیپی های گذشته راکستار هستن که شماره جدید ش رو بخوان معرفی کنن ) یا یک آپیی جدید برای کنسول های نسل بعد هستش ! این نظر من هستش

به هر حال نمیشه چیزی رو صد ر صد گفت و شاید هم دارم اشتباه میکنم و بازی GTA V بر روی کنسل های نسل بعد هم عرضه بشه !!! ببینیم چی میشه :)

با توجه به دو نکته:
1.حداقل فاصله دو عنوان راک استار یه ساله
و2.راک استار گفته بود gta v,dlc داستانی داره و خود dlc هاش بازین و تا مارس دیگه فقط 9 ماه مونده احتمالا gta v نسل بعد با dlc هست مگر اینکه تو e3 نسخه جدیدی از red dead یا bully در کار باشه
که با توجه به اینکه راک استار حداقل 6 ماه تا یه سال وقت برای هایپ کردن میزاره احتمال عرضه بازی جدید پایینه
و همینطور بخاطر اینکه هنوز فروش کنسول نسل جدید به حدی نرسیده که بتونه فروش بازیها راک استار رو ارضا کنه ،بعیده که بخواد بازی جدید بده
مگر اینکه بخواد رو دو نسل بده که خودش کیفیت کار رو میاره پایین
پس احتمال بازی جدید پایینه ولی به احتمال زیاد با توجه به شواهد و قرائن بازی بعدی راک استار red dead هست
و دلیل اخر:
الان red dead از سایت مایکروسافت حذف شد
اگر در e3
red dead pc تایید شد که میشه گفت میخواد هر دو رو یعنی هم 3 و هم 2 رو pc بده پس red deadهست
و گر نه با توجه به قطعی شدن gta v رو pc (بخاطر اگهی راک استار لیدز) قطعی هستت و با توجه به پورت راحت از pc رو نسل بعد قطعا gta v در راهه با dlc
یه پا تحلیلگریما

آخرین ویرایش:
راکستار چون عناوین مختلفی از midnight club هم داده میتومه عنوان بعدی این بازی هم معرفی کنه
یا میتونه ی manhunt 3 معرفی کنه غیبت این دو زیاد شده همنوطور که داره bully زنده میکنه دوباره
باید به این دو عنوانم نگاه کنه.

همچنین در ادامه این ناشر اشاره کرده که عنوان Grand Theft Auto 5 بیش از 33 میلیون نسخه در سراسر جهان فروش داشته است
:bighug::x
تو دنیای سرگرمی یه پدیده ی بی رقیبه نوش جونشون...
پ ن: از هرچی که بهترین استدیوی بازیسازی جهان بسازه استقبال میشه....

دوستان توی لیست بازی های Social Club که نگاه کنید Agent رو زده coming soon جریان چیه؟
mu.jpg

در بخش اطلاعات بازی چیزی که امیدواری میده به آدم اینه که گفته شده بازی Agent عنوانی هست که طراحی و توسعه اون توسط افرادی صورت می گیره که پشت Grand Theft Auto در RockStar North قرار دارند

از اونجا که بازی GTA V توسط همین استودیوی راک استار چندین سال در حال ساخت بود و از طرفی هم با نزدیک شدن به تایید خبر رسمی از سوی راک استار مبنی بر در دست ساخت بودن GTA V تصاویری از این بازی در سایتهای صنعت بازی منتشر شد می شه این احتمال رو داد که اونها با نزدیک شدن به پایان ساخت GTA V تصمیم گرفتن کم کم تمرکزشون رو بر روی Agent بذارن . پس از عرضه GTA V ساخت بازی توسط بخش اصلی راک استار شمالی رقم خورده،اون معرفی E3 2009 هم دقیقن شبیه به معرفی Uncharted 4 بود که هنوز بازی مراحل مهمی از ساختش رو شروع نکرده برداشتن معرفیش کردن...گویا در E3 2009 هم سونی با عجله بازی رو معرفی کرده...اگر بازی کنسل شده بود همین بخش رو هم راک استار از روی سایتش پاک می کرد تا اثری ازش نمونه و نمیومد دامنه مربوط به Agent رو دوباره تمدید کنه و به خبرنگارها بگه بازی در مراحل پیش تولید هست و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or