مدیر عامل Take-Two: پروژه نسل بعدی Rockstar تا سه ماهه نخست 2015

دیگه کم کم دارم شکمو فرو می برم تو زمین...یا Agent هست یا نسخه سوم سری Red Dead جز این دو فکر نکنم چیز دیگه ای باشه به خصوص Agent چون چندین سالی هست RS دست به ساخت IP جدیدی جز L.A Noire نزده که اون هم توسط خودش ساخته نشد...

اتفاقا جی تی ای 5 رو کنسولهای نسل8 خیلی لذت بخش خواهد بود :دی ! ( مخصوصا بخش مولتی پلیرش :x )
ولی در کل من دنبال bully و RDR هستم:|! ایجنت باور کنید هیچ وقت دیگه خبری ازش نمیشه :دی ( حس میکنم :| )

البته احتمال عرضه اکسپنشن پک برای V هم هست،یه چیزی مثل Lost and Damned و ay Tony*.
برای نسل قبل به طور مجزا و برای این نسل هم همراه بازی اصلی تو یه دیسک!!!

دیگه کم کم دارم شکمو فرو می برم تو زمین...یا Agent هست یا نسخه سوم سری Red Dead جز این دو فکر نکنم چیز دیگه ای باشه به خصوص Agent چون چندین سالی هست RS دست به ساخت IP جدیدی جز L.A Noire نزده که اون هم توسط خودش ساخته نشد...

جدیدا همه توی آینده زندگی میکنن و نمیدونم چرا دچار تداخل زمانی شدیم....:d

جدیدا همه توی آینده زندگی میکنن و نمیدونم چرا دچار تداخل زمانی شدیم....:d

محض اطلاع از عنوان Red Dead تا الان دو نسخه منتشر شده یکی برای دو نسل قبل به نام Red Dead Revolver و یه دونه به نام Red Dead Redemotion برای نسل قبل
نسخه ی اول و دومم Rockstar San Diego ساخته بود که هر دوش برای هر دو نسل منتشر شد (نسخه ی اول با استفاده از قابلیت قابل بازگشت روی Xbox 360 هم پورت شده بود)

به شدت منتظر پورت GTA V روی این نسلم و یا ساخت RDR بعدی و یا ساخت Bully 2 ، یعنی کسی که GTA V رو به همرتاه بخش آنلاین جویده باشه (البته من بخش آنلاین رو یه گاز محترمانه زدم:d) خدا خدا میکنه که این نسخه پورت شه.:d

آخرین ویرایش:
فقط MAX PAYNE 4 نباشه که بدجوری قسمت 3 از لحاظ داستان داغون بود! حالا گیم پلی یا گرافیک یا موزیک و صداو... بد نبود!
چون دوست دارم سم لیک بسازه. بهتر همان GTA یا RED DEAD یا هر چی خودش دوست داره باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or