مدیر سابق کمپانی سگا به استودیوی تازه تاسیس Caperfly پیوست.

Augustus

Caesar
کاربر سایت
38773326917644050550.jpg

مدیر ارشد اجرایی سابق بخش اروپا و امریکا کمپانی سگا، آقای مایک هیس ( Mike Hayes)به تازگی در سمتی غیر مدیریتی به استودیوی تازه تاسیسCaperfly پیوسته است. استودیوی تازه تاسیس Caperfly به وسیله معاون سابق بخش توسعه شرکت Codemasters آقای گوین چشایر (Gavin Cheshire)در شهر برایتون افتتاح شد. این استودیو پیشتر فردی مانند برایان مارشال که قبلا در سمت معاون ارشد بخش فناوری شرکت Codemasters فعال بوده را به استخدام خود در آورده بود. هیس به همراه خود تجربیات بسیاری را که در طول دهه ها کسب کرده را به این استودیوی تازه تاسیس وارد می کند.
مایک هیس در مورد پیوستن خود به این استودیو می گوید :"اکنون زمان بسیار خوبی برای حضور در جریان چنین بخش های پر جنب و جوشی در صنعت گیم هست. من بسیار امیدوار هستم که بتوانیم در این استودیو به زودی شاهد ارائه نوآوری های جدیدی باشیم."
او در ادامه عنوان کرد که:"من استودیویCaperfly را به عنوان یک تیم منحصر بفرد از افراد با استعدادی می بینم که توانای خلق عنوان هایی با نهایت کیفیت را دارا می باشند."
پیش از این مشخص شده بود که این استودیو در حال جذب یکسری از طراحان سابق در Codemasters و تعدادی از مدیران بخش های مختلف آن شرکت هست تا به واسطه آن فعالیت خود را بر روی عناوینی جدیدی و با سطح کیفیت بالا پیش بگیرند. به نظر می رسد حوزه فعالیت این شرکت شامل کنسول ها, پلتفرم های موبایل و smart TV باشد.
هنوز در مورد عنوانی که این شرکت در حال کار بر روی آن هست، حرفی به میان نیامده، ولی پروسه ساخت بازی جدیدی این استودیو بسیار محرمانه پیش می رود. با این حال احتمال معرفی این عنوان در ماه های اینده دور از انتظار نیست.
منبع
{صفحه اصلی}

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or