گزارش مدیر اجرایی سابق Bethesda: بدون حمایت مناسب از سازندگان، سرویس های اشتراکی بازی پشیزی ارزش ندارند.

Tatsumaru

Searching For Light
کاربر فعال
Pete Hines معاون ارشد سابق بازاریابی و ارتباطات بین المللی Bethesda که در سال 2023 پس از 24 سال از حضور در این شرکت، اعلام بازنشستگی کرد میگوید:
"سرویس های اشتراکی بازی مانند گیم پس ایکس باکس به هیچ دردری نمیخورند، اگر سازندگانی که برای آنها تولید محتوی میکنند به صورت مناسبی حمایت نشوند."

او میپذیرد که بازنشستگی و دوری اش از Bethesda ممکن است به این معنی باشد که دیدگاهش به روز نیست. اگرچه در سال های دور، شاهد تصمیمات کوته بینانه ای بوده است که در حال حاضر مورد تایید قرار گرفته و به صورت راهبرد در آمده اند.
او اضافه میکند:
"سیستم های اشتراکی تبدیل به کلمه 4 حرفی جدید شده اند، درسته؟!! وقتی درباره سیستم اشتراکی صحبت میکنید که به محتوی وابسته است، اگر راهی برای ایجاد توازن بین نیاز این سیستم و افرادی که آن را اداره میکنند، با کسانی که برای آن تولید محتوی میکنند پیدا نکنید، با یک مشکل جدی رو به رو هستید."
"این تنش به افراد زیادی آسیب میزند. از جمله خود تولید کنندگان محتوی. زیرا در اکوسیستمی قرار گرفته اند که محصولاتشان را به صورت مناسب ارزش گذاری نکرده و از آنان قدردانی نمیکند."
gp11.jpg
24 years at Bethesda with Pete Hines – “There's no question that the company is not the same”

کمونیسم به طور نظری بر پایه

نفی مالکیت خصوصی ( همه در تمامی اموال شریکند)، نفی طبقات اجتماعی و براساس برنامه ریزی متمرکز دولتی هست .

من نشنیدم توسعه دهنده ای به زور سرنیزه قرارداد امضا کرده باشه . اینکه در برآوردهاش اشتباه پیشبینی کرده باشه بحث جدایی هست

اینجا طی قراردای محتوایی مشخص رو برای زمانی معلوم به شما اجاره داده میشه . سلب مالکیتی صورت نمیگیره :D تله ای هم درکار نیست .

شما میتونید و میشناسید جایی که خدمتی با این کیفیت با قیمت پایینتر بدهند ممنون میشم بفرمایید:-?

اجاره روشی برای بهره برداری از مالکیت خصوصیه که عینا یعنی کپتالیزم و ضد کمونیسم.
تمام تلاش سرمایه داری قیمت گذاشتن روی هر چیزی و گرفتن پول در ازاش هست.
حالا پول برای خرید کمه؟ اجارش بده، سابسکریبشن بفروش

• Like
Reactions: pouria.sh
والا به شخصه یک بازی رو بیشتر از یک بار تموم نمیکنم و دوست ندارم اصلا چه فیزیکی چه اکانتی شو داشته باشم و قطعا سرویسهایی مثل گیم پس و پلاس رو ترجیه میدم تا اینکه تا n سال بخوام نگه دارم و آرشیو کنم

والا به شخصه یک بازی رو بیشتر از یک بار تموم نمیکنم و دوست ندارم اصلا چه فیزیکی چه اکانتی شو داشته باشم و قطعا سرویسهایی مثل گیم پس و پلاس رو ترجیه میدم تا اینکه تا n سال بخوام نگه دارم و آرشیو کنم
بحث سرویس ها به کنار. ولی انصافا بعضی بازی ها اونقدر جواهر هستن که باید خرید و نگه داشت. شما جزو گروهی هستی که این کار رو نمیکنی و سبک گیمینگت اینطوریه. ولی خیلی ها هستن که بر حسب سلیقه شون، یه سری عناوین رو همیشه آرشیو دارن. صرفا هم برای ارزش و کیفیت اونها نیست. بلکه قابلیت تکرار زیادی هم دارن.
خودم رد دد 2 رو تو پلی استیشن 100% کردم و حدود 200 ساعت بازی. رو سری ایکس هم خریدم و بازی کردم. مثال های زیادی هست. مثل شاهکارهای میازاکی، GTA، رزیدنت های کلاسیک و ریمیک هاشون و ...
من به عنوان گیمر با اینا زندگی کردم. مثل کتابخونه داری که با اینکه همه کتابهای کتابخونه ش رو خونده، ولی دوست داره نگاهشون کنه و به خوبی ازشون نگهداری. گاهی برای مرور خاطرات یه ورقی هم میزنه بهشون.

بحث سرویس ها به کنار. ولی انصافا بعضی بازی ها اونقدر جواهر هستن که باید خرید و نگه داشت. شما جزو گروهی هستی که این کار رو نمیکنی و سبک گیمینگت اینطوریه. ولی خیلی ها هستن که بر حسب سلیقه شون، یه سری عناوین رو همیشه آرشیو دارن. صرفا هم برای ارزش و کیفیت اونها نیست. بلکه قابلیت تکرار زیادی هم دارن.
خودم رد دد 2 رو تو پلی استیشن 100% کردم و حدود 200 ساعت بازی. رو سری ایکس هم خریدم و بازی کردم. مثال های زیادی هست. مثل شاهکارهای میازاکی، GTA، رزیدنت های کلاسیک و ریمیک هاشون و ...
من به عنوان گیمر با اینا زندگی کردم. مثل کتابخونه داری که با اینکه همه کتابهای کتابخونه ش رو خونده، ولی دوست داره نگاهشون کنه و به خوبی ازشون نگهداری. گاهی برای مرور خاطرات یه ورقی هم میزنه بهشون.
منم حقیقتا پلات خب زیاد کردم مثل رد دد ولی بخوام نگه دارم و دوباره بازی کنم نه مثلا mgs3 رو روی ویتا من پلات زدم ولی الان دیگه اصلا علاقه ای ندارم ریمسترشو بگیرم .تنها بازی ای نگه میدارم انلاین خوبی داشته باشه و سلیقه من بهش بخوره

• Like
Reactions: Tatsumaru
سونی هم با حذف دیسک نشون داده چندان علاقه ای به مالکیت خصوصی نداره . (ماکرو هم دیسک رو مثل سونی سوسکی حذف کرده در کنسول هاش )

این باز یهایی هم که دیجیتالی می خرید فردا مثلا و به فرض محال سونی نیتندو استیم ماکرو و ... ورشکست بشن دیگه بهشون دسترسی ندارید.

تو تاپیکی هستیم که مدیر اجرایی یکی از غولهای بازیسازی از این سرویس اشتراکی داره ناله میکنه.اونوقت یه عده دارن منی که دارم کامنت میذارم رو متهم میکنن، خیلی جالبه
اکثرا هم خدای بی طرفی هستن و ملت رو به vs متهم میکنن
من به عنوان ادمین گروه تلگرامی «پرستندگان خدایگان فیل اسپنسر» و عضو گروه دیگه تلگرامی «همفکری برای توطئه علیه سونی در انجمن بازی‌سنتر» از شما سوال دارم چه طوری یه سیستم فروش اشتراک خدمات می‌تونه کمونیستی باشه. هیچ ادعای بی‌طرفی هم ندارم.
سونی هم با حذف دیسک نشون داده چندان علاقه ای به مالکیت خصوصی نداره . (ماکرو هم دیسک رو مثل سونی سوسکی حذف کرده در کنسول هاش )

این باز یهایی هم که دیجیتالی می خرید فردا مثلا و به فرض محال سونی نیتندو استیم ماکرو و ... ورشکست بشن دیگه بهشون دسترسی ندارید.
مدت هاست شما هر محصول سرگرمی که می‌خری، فقط داری حق استفاده از اون رو به مدت نامعلوم ابتیاع می‌کنی.
یه فعالیت‌هایی توی اتحادیه اروپا در جریان بود که احتمالا با لابی شرکت‌های گردن کلفتی مثل گوگل و مایکروسافت و ... با جناب آقای «اول آمریکا» جلوش گرفته میشه.
همون جور که جلوی پرونده‌های ضد انحصار علیه گوگل توی اروپا رو داره میگیره.
کم کم باید با این حقیقت که ما بازی نمی‌خریم و فقط حق استفاده‌اش رو می‌خریم، کنار بیاییم.

من به عنوان ادمین گروه تلگرامی «پرستندگان خدایگان فیل اسپنسر» و عضو گروه دیگه تلگرامی «همفکری برای توطئه علیه سونی در انجمن بازی‌سنتر» از شما سوال دارم چه طوری یه سیستم فروش اشتراک خدمات می‌تونه کمونیستی باشه. هیچ ادعای بی‌طرفی هم ندارم.

مدت هاست شما هر محصول سرگرمی که می‌خری، فقط داری حق استفاده از اون رو به مدت نامعلوم ابتیاع می‌کنی.
یه فعالیت‌هایی توی اتحادیه اروپا در جریان بود که احتمالا با لابی شرکت‌های گردن کلفتی مثل گوگل و مایکروسافت و ... با جناب آقای «اول آمریکا» جلوش گرفته میشه.
همون جور که جلوی پرونده‌های ضد انحصار علیه گوگل توی اروپا رو داره میگیره.
کم کم باید با این حقیقت که ما بازی نمی‌خریم و فقط حق استفاده‌اش رو می‌خریم، کنار بیاییم.
دوستان زیادی یه سری محتوا رو تو اینترنت مصرف میکنن دیگه به هر چی که خوششون نیاد انگ کمونیسم میزنن حتی سرویسی که کمپانی میلیارد دلاری جهت کسب سود به بازار عرضه کرده

این که کمونیستی هست یا نه اسپم و حاشیه هست و مخاطب خاص و همیشگی خودش رو داره، اصل بحث چیز دیگریست که با این حواشی و اسپم ها به فراموشی سپرده میشه...

اصل بحث این هست که ایا سیستم مشابه گیم پس برای صنعت گیم مفید هست یا مضر؟

به نظرم مثل هر مدل تجاری دیگری، اینم مثبت ها و منفی های خودش رو داره، به نظر من:

مثبت: 1- دسترسی اسان به اقیانوسی از بازی که بعیده بخش بزرگی از گیمر ها از این مدل استقبال نکنند (کمااینکه میبینیم خیلی ها رسما از گیم پس سوپر استقبال میکنند، بلاخره ملت حتما براشون کاربرد داره و خوششون میاد که این همه طرفداری و در عین حال استفاده میکنند دیگه)

مثبت: 2- بخش مهمی از بازی ها چه معروف و شناخته شده چه کمتر شناخته شده مخصوصا این کمتر معروف ها، همیشه از دست بخش مهمی از گیمر ها در میرند، چون طبیعتا یک نفر اینقدر سرگرم بازی های قبلی و جدید خودش هست که ممکنه خیلی طبیعی بخش بزرگی از بازی هارو از دست بده حتی اگر بشناسه، اما سرویسی مثل گیم پس یا پلاس اکسترا، کمک میکنه این فاصله بین بازی ها و گیمر ها، دور زده بشه و "همه" یا هر کسی که این سرویس هارو مشترک هست، بتونه به اون بازی ها دسترسی پیدا کنه، خیلی بازی ها اگر رو گیم پس نیان، هیچ وقت توسط خیلی ها بازی نمیشند و این برد برد برای سازنده و ناشر و گیمر هست...

منفی: 1- برای من گیمر، اینکه به اقیانوسی از بازی جدید و قدیمی که تو لایبرری و بکلاگ خودم نیست دسترسی داشته باشم، باعث میشه گیج بشم و اون ابتکار عمل در انتخاب بازی برای پلی کردن رو از دست بدم، اینطوری که اینقدر بازی رو سرم ریخته (مضاف بر لایبرری خودم) که اصن میمونم چی بازی کنم، این فکر کنم همونی هست که سید هم صفحه پیش بهش اشاره کرد، همه اش ترس داری بازی از سرویس خاج شه و این یعنی با "استرس" بازی کردن حداقل برای من، اینکه ابتکار عمل در انتخاب بازی از دست خارج شه برای شخص من واقعا بده.... این که مایکروسافت یا سونی تصمیم بگیره من چی بازی کنم به جای خودم، رو دوست ندارم...

منفی: 2- با اومدن بازی رو سرویس هایی مثل گیم پس، حتی ددیکیتد ترین فن ها هم تشویق میشند بازی رو مستقیم "نخرند" و به جاش سرویس رو بگیرند و رو سرویس بازی کنند، این نه تنها اون ارتباط نیمه مستقیم بین سازنده و پلیر رو تخریب و تا حدودی کمرنگ میکنه حداقل از بعد اهرم اقتصادی، بلکه در امتداد مورد منفی اول، حتی میتونه رو مدل بازی کردن هم تاثیر منفی داشته باشه و باعث شه با تمرکز کمتری بری سراغ بازی مورد علاقه ات چون الردی درگیر کلی بازی دیگه و شرایط خارج شدن و نشدنشون هم هستی،

* گیم پس به نظرم یکی از راهکار های مایکروسافت برای جبران "لایبرری" مشتری های جدید بود، یادتونه اسپنسر و خیلی ها میگفتند نسل هشت باخت مایکرو کریتیکال بود چون نسل تشکیل لایبرری بود؟ خب مایکرو با یک لایبرری از قبل اماده یعنی گیم پس، این مسئله رو برای خودش حل کرد طوری که مشتری جدید اکس باکس، الردی لایبرری اماده رو اکانتش با گیم پس داره، مثل پلی استیشنش که الردی از نسل قبل لایبرری اماده داره....

دیگه زمان مشخص میکنه گیم پس مثبتش به منفیش می ارزد یا نه...

* سیستمی که فروش میره، دسترسی مجانی بهش وجود نداره، دسترسی سازمانی به محتوا (ِیعنی بازی کردن توسط سرویس اماده مایکرو مثل گیم پس) درش اجبار نیست و دسترسی شخصی به محتوا هم وجود داره یعنی شما میتونی جدا بازی رو بخری، اینا خیلی مهمه، طبیعتا سرویسی که این ویژگی هارو داره هرچی باشه کمونیستی نیست، نمیشه تا 1 2 مولفه مشترک دیدیم 2 پدیده رو یکسان در نظر بگیریم، این مغلطه است، پلیس و دزد جفتشون از سلاح و خشونت در راه رسیدن به هدف استفاده میکنند؛ اما ایا دزد و پلیس یکسان هستند؟ طبیعتا نه....

به صورت کلی میگم.اصولا هدف و غایت سیستم کمونیسمی و اقتصاد کمونیسمی اینه که حق اختیار و انتخاب توده رو از بین ببره و بهشون ایمان تزریق کنه که سیستم هر تصمیمی میگیره به نفع کل توده هستش.سیستم اشتراکی گیم هم فعلا به صورت علنی این ایدولوژی رو تبلیغ نمیکنه و مشتری حق انتخاب بین خرید اشتراک و خرید مستقیم بازی رو داره، ولی اون تعداد افرادی که داخل این سیستم اشتراکی میشن و بهش ایمان میارن و پرستشش میکنن بعدا به صورت اوتومات سعی میکنن بقیه رو هم مومن کنن
همین اتفاق برا سونی افتاده و مجبور شده عین ایکس باکس اونم سیستم اشتراکی رو وارد چرخه بکنه.یعنی منی که با این سیستم مخالفم هم دارم از تبعات این سرویس مزخرف زیان میبینم.من الان سرویس یکساله اسنشیال سونی گرفتم و اون 3 تا بازی رایگان که هر ماه سونی همراه این سرویس میکنه تو پاچمون رو هم نمیخام.ولی زوری باید هزینه اون 3 تا بازی رو هم بدم.یه سرویس خشک و خالی فقط برا آنلاین بازی کردن برا من وجود نداره و مقصرش جناب ماکروسافته

وقتی یه محصول یا خدمات جدید میاد که ذائقه مشتریان یا نحوه استفاده مشتریان تغییر میده ، همیشه هستن افرادی که با این تغییر ذائقه همراه نشن و مدل سنتی یا کلاسیک قبلی رو دنبال کنن

مثال هم زیاد میشه زد از خودروهای الکتریکی یا گوشی های موبایل بگیرید تا خدمات مثل تاکسی های اینترنتی یا سرویس های آنلاین مثل سوپرمارکت های اینترنتی و .....

هر کدوم از این خدمات یا کالا های جدیدی که اومده باعث شده ذائقه مصرف کننده تغییر کنه و در نهایت از اون محصول استقبال کنه

ولی همیشه بودن و هستن افرادی که با این موج به هر دلیلی همراه نشن مثلا از خودرو الکتریکی خوششون نیاد یا دوست نداشته باشن با گوشی موبایل اقلام سوپرمارکتی بخرن و ....

در مورد گیم پس هم این قضیه وجود داره و در هر بازه زمانی افرادی هستن که با این سرویس مخالفت کنن :bash:

فقط اگه کمونیسم و کاپیتالیسم یا هر ایسم دیگه ای میخواید بزارید روش باید در مورد هر نوع سرویس و خدمات مشابه هم بکار ببرید:D

یه بحثی که واقعا بنظرم تو اینجور سیستما هست و غیر قابل انکاره محدود شدن قدرت گیمرا در زمینه حق مالکیتشون رو محصولیه که دارن پولش رو میدن.
شما فرض کن که اصلا در زندگیت هیچ بازی رو دوبار بازی نکردی بازم وقتی صاحب یه بازی هستی می تونی بفروشیش.
من نوعی بازی که ۴۰ سال پیش رو NES خریدم رو می تونم بفروشم. می تونم آتیش بزنم، هدیه بدم یا هر کار دیگه ای. خرید بازی به صورت دیجیتالی و یا اشتراکی این قدرت رو از من می گیره.

نکته بعدی محدود شدن قدرت انتخاب من در چیزیه قراره بازی کنم. وقتی من بازی رو می خرم ۱۰۰ در ۱۰۰ این قدرت رو دارم که چی بازی کنم یا بخرم. ولی تو سرویس اشتراکی من محدود به بازی هستم که بهم می دن.

در نهایت این سرویسا نکات منفیشون رو دارن و قرار بود با قیمت بی نهایت ارزونشون جبران کنن که عملا این اتفاق نیفتاده.

حالا اینکه کسی براش از دست رفتن این حقوق مهم نیست خوب نیست ولی اینکه از پایه منکرش می شه برام جالبه

• Like
Reactions: fire emblem
یه عده خیلی خیلی کمی از کاربرا به حدی تو این جریان پیش رفتن که از ریشه با رقیب شرکت محبوب خودشون مشکل دارن.

ندید میگم یه سریا با ویندوز و هر محصول دیگه ای از ماکروسافت هم مشکل دارن.

یه عده خیلی خیلی کمی از کاربرا به حدی تو این جریان پیش رفتن که از ریشه با رقیب شرکت محبوب خودشون مشکل دارن.

ندید میگم یه سریا با ویندوز و هر محصول دیگه ای از ماکروسافت هم مشکل دارن.
به نظرم موضوع فراتر از سونی مایکروسافته، موضوع "خوشحالی" هست، موضوع ارزشی (!) هست، مشکل اصلی خوشحالی از چیزی هست که " خودشون دوست ندارند" حالا به هر دلیلی، خود اون "دلیل" مطلقا اینجا اهمیت نداره..

موضوع همون چه معنی داره هر روز تو این مملکت مهمونی باشه هست،

فقطم این نیست، اکثر کسانی که "عشق" بقیه رو تخریب میکنند، بازی فیلم کتاب داستان باور میتولوجی یا هر چی، مشکل اصلیشون فراتر از خود اون محتوا هست، مشکل این هست که "چرا از چیزی که من خوشم نمیاد؟ خوشت میاد؟"

چرا همرنگ من نیستی؟ چرا باور من رو باور نداری؟ چرا کافر هستی؟

مشکل به نظرم اینه... ریشه هزاران ساله داره... کاریشم نمیشه کرد حالا حالا ها...

• Like
Reactions: sopranus

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or