مدیرعامل Genvid: نسل Z عاشق آشغال‌های هوش مصنوعی است

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
10505.png
مدیرعامل Genvid، جیکوب ناواک، که پیش‌تر مدیر Square Enix بود و توسعه‌دهنده بازی Silent Hill Ascension، گفته است استفاده از هوش مصنوعی در بازی‌ها موضوعی نیست که گیمز‌ها واقعاً به آن اهمیت بدهند، به‌ویژه نسل Z که به گفته او «هوش مصنوعی بی‌کیفیت را دوست دارد».

او اضافه کرده است که موفقیت بازی «Steal a Brainro» نشان می‌دهد بازیکنان با شخصیت‌های ساخته شده توسط هوش مصنوعی مشکلی ندارند و نسل آینده گیمرها مثل شخصیت Bane در فیلم Dark Knight Rises هستند که می‌گوید «تو فقط با این آشغال خو گرفته‌ای، من در آن زاده شدم».

ناواک معتقد است نقطه عطفی رسیده و چون شرکت‌هایی مثل Activision از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، بازی‌هایی مثل Arc Raiders هم همین مسیر را دنبال می‌کنند و بنابراین این تکنولوژی باقی خواهد ماند.

او تأکید کرده که استفاده از هوش مصنوعی فقط در هنر و صدا نیست و بسیاری از استودیوها از AI برای طراحی مفهومی و حتی نوشتن کد با ابزارهایی مثل Claude استفاده می‌کنند، و نادیده گرفتن این واقعیت باعث می‌شود مخالفت‌ها بیشتر احساسی باشد تا منطقی.

در سال‌های اخیر، شرکت‌های بیشتری به سمت هوش مصنوعی رفته‌اند؛ برای مثال Square Enix قصد دارد بیشتر QA و رفع باگ‌هایش را با AI انجام دهد و Krafton هم می‌خواهد تبدیل به یک شرکت «AI-first» شود.​

آره فک کنم از 96 به بعد.
ولی درکل این نسل بندی چیز مزخرفیه و بنظر من هیچ اصولی پشتش نیست! مخصوصا برای نسل Y :D
در کل دسته بندی کردن آدما کار مزخرفیه چون تو هر نسلی همه جور آدم با رفتارای مختلف هستن.

اما همچین بی اصولم نیست این دسته بندیا بنظرم، مثلا نسل Z میشه گفت نسل بزرگ شده با شبکه های اجتمائی.
برای مثال من میشم پیرترین نسل Z ـی :دی من از بچگی گوشی شخصی داشتم و اواخر دوران مدرسم هم اینستاگرام و تلگرام اومده بود.
در صورتی که مثلا یکی که فقط چند سال از من بزرگ تر بود نه تنها به شبکه های اجتماعی دسترسی نداشت حتی قبل بالغ شدن گوشی هم نداشتن خیلیا (فیسبوک و ... بودن البته ولی چون خیلی درصد محدودی نسبت به الان بهش دسترسی داشتن جوری نبود که بتونه سبک زندگیتو تغییر بده)

حالا خودت مقایسه کن، فردی که تو دنیای مجازی و گوشی بزرگ شده طبیعتا دیدش به دنیا فرق میکنه تا کسی که تو کوچه خیابون و با سرگرمی های فیزیکی بزرگ شده.

آخرین ویرایش:
در کل دسته بندی کردن آدما کار مزخرفیه چون تو هر نسلی همه جور آدم با رفتارای مختلف هستن.

اما همچین بی اصولم نیست این دسته بندیا بنظرم، مثلا نسل Z میشه گفت نسل بزرگ شده با شبکه های اجتمائی.
برای مثال من میشم پیرترین نسل Z ـی :دی من از بچگی گوشی شخصی داشتم و اواخر دوران مدرسم هم اینستاگرام و تلگرام اومده بود.
در صورتی که مثلا یکی که فقط چند سال از من بزرگ تر بود نه تنها به شبکه های اجتماعی دسترسی نداشت حتی قبل بالغ شدن گوشی هم نداشتن خیلیا (فیسبوک و ... بودن البته ولی چون خیلی درصد محدودی نسبت به الان بهش دسترسی داشتن جوری نبود که بتونه سبک زندگیتو تغییر بده)

حالا خودت مقایسه کن، فردی که تو دنیای مجازی و گوشی بزرگ شده طبیعتا دیدش به دنیا فرق میکنه تا کسی که تو کوچه خیابون و با سرگرمی های فیزیکی بزرگ شده.
دقیقا درست میگی، بنظر منم هیچ منطقی پشتش نیست‌.
مخصوصا برای نسل های قبلترش کلا شیر تو شیریه! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or