مدیرعامل کمپانی «Sony» آقای «Kaz Hirai» از سمت خود کناره گیری کرد

Anonymous M3

人類に栄光あれ
کاربر سایت
کمپانی «Sony» امروز طی بیانیه‌ای خبر از کناره گیری آقای «Kaz Hirai» از سمت خود به عنوان مدیرعامل و رئیس این کمپانی داد. آقای «Kenichiro Yoshida» مدیر ارشد مالی و معاون اجرایی کمپانی سونی از تاریخ ۱ آپریل (۱۲ فروردین) جایگزین آقای هیرای در سمت مدیریت کمپانی خواهد شد.​

b-sonyfocus-a-20150221-1024x683.jpg

آقای «Kaz Hirai» در این باره گفت:«از زمان انتصاب من به عنوان رئیس و مدیرعامل در آپریل ۲۰۱۲، من اعلام کردم که هدف من اطمینان حاصل کردن از این موضوع خواهد بود که کمپانی سونی به راه خود در فراهم کردن مشتریان با «Kando» (تحت تأثیر قرار دادن از نظر احساسی)، الهام بخش بودن و به سرانجام رساندن کنجکاوی آن‌ها ادامه دهد. تا این لحظه من خودم را وقف تغییر و تحول کمپانی و افزایش بهره‌ وری آن کردم و خیلی خوشحالم که میتوانم اعلام کنم که امسال که سال سوم و آخرین سال برنامه ی میان‌رده‌ی کمپانی ما انتظار داریم تا از نظر سرمایه از چیزی که انتظار داشتیم فراتر برویم. شنیدن اینکه مردم مشتاقانه درباره‌ی بازگشت کمپانی سونی صحبت میکنند من را به هیجان ‌می‌آورد.»​

«درحالی که کمپانی به نقطه‌ی مهمی که باید به برنامه‌ی میان‌رده‌ی جدید عمل کند، پیشروی میکند، من این موقعیت را برای واگزاری سکان هدایت به مدیریت جدید ایده‌آل دیدم. برای آینده‌ی سونی و شخص من تا بخش جدیدی از زندگی‌ام را آغاز کنم.»​

«جانشین من «Kenichiro Yoshida» از زمان بازگشتش در دسامبر ۲۰۱۳ به کمپانی من را از نزدیک با مشارکت‌های گسترده‌ی خود بیش از مسئولیت‌هایش به عنوان مدیر ارشد مالی در راه تغییر و تحول سونی حمایت میکرد. به عنوان رئیس فعلی قطعا به صورت کامل از آقای یوشیدا و تیم مدیریتی جدید پشتیبانی خواهم کرد و سعی میکنم تا این جایگزینی تا حد ممکن تسهیل شود و موفقیت آنان تضمین شود.»​

kenchiro-1-300x200.jpg

همچنین آقای یوشیدا اعلام کرد از آقای هیرای و هیئت مدیره‌ی کمپانی سونی به خاطر «اعتماد و اطمینان در انتصاب من به عنوان رئیس و مدیرعامل» متشکر است.​

آقای «Kaz Hirai» در سال ۱۹۸۴ به عنوان عضوی از بخش موسیقی به کمپانی سونی پیوست. در سال ۱۹۹۵، با منتقل شدن به « Sony Interactive Entertainment America» یکی از ارکان انتشار ۲ کنسول «Playstation 2» و «Playstation 3» بود و بعد از مدتی به سمت مدیریت و ریاست رسید. در تغییرات اجرایی کمپانی سونی در سال ۲۰۰۶ آقای هیرای جایگزین «Ken Kutaragi» به عنوان رئیس «Sony Interactive Entertainment International» شد و به پیشرفت تجارت (در آن زمان) بدون سود «Playstation» کمک کرد.​

Read the whole post here.

همه رفتن که فقط شوهی یوشیدا مونده کناره گیری کنه تا همه مدیرانی که موفقیت عظیم سونی در نسل 8 رو رقم ززدن پستشون رو ترک کرده باشن ! هر چند میخ نمیشن به صندلیهاشون و مدیریت براشون جهنمه تا بهشت بخور بخور

خیلی خبر بدی بود ، چه وضعیه که مهمترین شخصیتهای زندگیم ، جک ، بروس و حالا کاز خودشونو بازنشست کردن . عشقه کاز
اومد شرکت سونی رو در مسیر درست و بازگشت به دوران اوجش قرار داد و خودش کنار رفت.حالا جهان سومی جماعت تا با گلوله نری سراغشون ول کن ماجرا نیستن اونم در حالیکه حوزه کاریشون رو به فاک عظما دادن:D
راه دور میری چرا ، همین عمو فیل :D

پس کاز قلابی چی میشه =((
ی چند وقت دیگه مارک سرنی هم بره قشنگ میشه توهم توطعه زد سر این جریانات :D
اون که خیلی وقته گفته E3 2018 آخرین فعالیتش خواهد بود! :(( جفت کازها با هم دارن میرن:( باور کنید کاز تقلبی، واقعیه:))

جایی نمیره که، میشه chairman سونی تازه مقامش بالاتر میشه ولی خب کارهای عملیاتی و اصلی رو CEO انجام میده و به هیئت مدیره و رئیسش که Kaz قراره باشه جواب پس میده. در واقع رئیس هیئت مدیره و گروهش به سهام دار ها جواب میدن و در تصمیمات اصلی کمپانی در سود دهی و این چیزا نقش دارن و CEO رو هم اونا تایین میکنن.

جالبه گزارش مالی فصل قبل سونی هم اومد بهترین عملکرد رو داشته.
3.2میلیارد دلار سود عملیاتی:D که میشه بهترین عملکرد سه ماهه سوم تاریخ سونی:D
سود فصل فعلی رو هم6.5میلیارد پیشبینی کرده:D
که یعنی بالاترین سود در کل تاریخ سونی:D
Sony reports best-ever third quarter profit, forecasts new annual reco

دمش گرم سونی ... از فروش سنسور ها واقعا داره خیلی سود میکنه ... همه گوشی ها دوربین سلفی دوگانه دوربین Rear دوگانه ... شدیدا دارن برای سونی سود آوری میکنن ... تولید کنید تولید کنید بیشتر و بیشتر

اون که خیلی وقته گفته E3 2018 آخرین فعالیتش خواهد بود! :(( جفت کازها با هم دارن میرن:( باور کنید کاز تقلبی، واقعیه:))
من اول همین قضیه کاز تقلبی داد بیداد میکردم این خودشه،جرواجر کردم خودشه ولی بچه های بازی سنتر اصلا اهمیت نمیدادن اصلا چرا کاز تقلبی قبل این خبر باید بگه اخرین فعالیتم تا e3 2018 هست؟قضیه کمی مشکوکه.. حالا کاری ندارم کاز تقلبی بعد e3 ممکنه فعالیتش هم بیشتر بشه چون دیگه کارش سبک شده:))

بنظرم خبر بدیه و امیدوارم بعدا مشکلی به وجود نیاد
یادمه قبل از انتخاب Kaz Hirai به عنوان مدیر عامل، سونی تو وضعیت خیلی بدی قرار داشت
طوری که همه جا مینوشتن Hirai میتونه سونی رو از این بحران بیرون بیاره یا نه؟

الان سونی تو دوره مدیریت کاز بعد از چند سال به دوران اوجش رسیده و بنظرم همه چیز رو مدیون ایشون هست
کاز تو دوره ای هم که رئیس بخش PlayStation بود تونست PS3 رو از وضعیت بد و بحرانیش نجات بده

آخرین ویرایش:
تو این نسل نه
ولی نسل قبل چقد خاطره داشتیم با کاز
من کاری به نجات سونی ندارم
ولی پلی استیشن و انحصاری های خفن نسل قبلش مدیون کاز بود
پشت هم آی پی های خفن و جدید قدرت گرفتن استدیو ناتی داگ ....

کاش تو این نسل هم اون منوال ادامه داشت
اما امیدوارم حداقل با رئیس جدید سونی توی بقیه زمینه بهتر عمل کنه مخصوصا گوشی و بازگشت برند وایو

• Like
Reactions: IMANOKA
شایعه شده سونی میخواد بخش سینمایی خودش رو بفروشه (به علت سودآوری نچندان مطلوبش). و این استعفای کاز هیرای رو از نشونه ها دونستن
و اینکه تمرکز رو میخواد بگذاره رو بخش گیمینگ و موبایل و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or