خبر رسمی مدیرعامل سونی: تاریخ عرضه PlayStation 6 هنوز مشخص نشده است

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
مدیرعامل سونی: تاریخ عرضه PlayStation 6 هنوز مشخص نشده است
Hiroki Totoki، مدیرعامل سونی، اعلام کرد که تاریخ عرضه کنسول بعدی این شرکت یعنی PlayStation 6 هنوز تصمیم‌گیری نشده است.

به گفته وی، سونی هم‌چنان وضعیت کمبود قطعات و هزینه‌های تولید در بازار را زیر نظر دارد تا زمان مناسب برای نهایی کردن و اعلام تاریخ عرضه کنسول نسل بعد را مشخص کند.
منبع

مدیرعامل سونی: تاریخ عرضه PlayStation 6 هنوز مشخص نشده است
Hiroki Totoki، مدیرعامل سونی، اعلام کرد که تاریخ عرضه کنسول بعدی این شرکت یعنی PlayStation 6 هنوز تصمیم‌گیری نشده است.

به گفته وی، سونی هم‌چنان وضعیت کمبود قطعات و هزینه‌های تولید در بازار را زیر نظر دارد تا زمان مناسب برای نهایی کردن و اعلام تاریخ عرضه کنسول نسل بعد را مشخص کند.
منبع
با این وضعیت بحرانی حافظه راحت این نسل رو تا 2030 کش میدن

• Like
Reactions: u.s.a
دیگه وضعیت بدتر از 2020 نیست وسط کرونا کنسول دادن بیرون. کنسول 500 دلاری شده بود 1500 دلار.

اینم برنامشون رو تهش چند ماه تا یک سال جا به جا کنه.
وضعیت خیلی فرق داره، کرونا به خاطر تعطیلی و نوبرانه بودن کنسول ها و استقبال مردمی که خونه نشین شده بودن قیمت ها بالا بود
ولی الان بخاطر کمبود قطعه و افزایش ماه به ماه قیمت مموری مشکل دارن
کنسولی که قیمت پایه اش مثلا 1000 دلار باشه و همون قیمت هم نتونن چند ماه ثابت نگه دارن خیلی جذابیتی برای گیمرها نخواهد داشت و نمی تونن ریسک لانچ بد رو قبول کنن

وضعیت خیلی فرق داره، کرونا به خاطر تعطیلی و نوبرانه بودن کنسول ها و استقبال مردمی که خونه نشین شده بودن قیمت ها بالا بود
ولی الان بخاطر کمبود قطعه و افزایش ماه به ماه قیمت مموری مشکل دارن
کنسولی که قیمت پایه اش مثلا 1000 دلار باشه و همون قیمت هم نتونن چند ماه ثابت نگه دارن خیلی جذابیتی برای گیمرها نخواهد داشت و نمی تونن ریسک لانچ بد رو قبول کنن
کل دنیا فلج شده بود اون موقع نوبرونه چیه :D حتی رو تولید کنسولم تاثیر خیلی جدی گذاشته بود. سونی اصلا نمیتونست درست تولید کنه حالا مشکلات لجستیک و عرضش به کنار.

این شرایطی که وجود داره و روز به روز بدتر میشه خیلی بعید حالا حالا ها بهتر شه منطقیش اینه سونی همین سال دیگه کنسول رو عرضه کنه. به هر حال حداکثر تا آخر 2028 کنسول نسل بعد رلیز میشه چون همین الان بخش اعظم طراحی کنسول احتمالا انجام شده و نمیان مثلا سال 2030 یه کنسول بر پایه معماری 2025-2026 عرضه کنن.

• Like
Reactions: SHAYAN1999 and SnZ
واقعا چه اضطراری برای عرضه کنسول جدید هست؟ چه قدر از قدرت همین کنسول ها مگه استفاده شد؟ چه قدر بازی انحصاری بزرگ منتشر شد؟ چه تکنولوژی گرافیکی جدیدی اومده که نیاز به تغییرات بنیادین سخت افزاری داره؟
و چه انگیزه‌ای برای خرید یه سخت افزار جدید هزار دلاری هست وقتی احتمالا دو سه سال محتوای اصلیش ریمستر و عرضه‌ی پچ نکست جن برای بازی های نسل قبلشه؟

کل دنیا فلج شده بود اون موقع نوبرونه چیه :D حتی رو تولید کنسولم تاثیر خیلی جدی گذاشته بود. سونی اصلا نمیتونست درست تولید کنه حالا مشکلات لجستیک و عرضش به کنار.

این شرایطی که وجود داره و روز به روز بدتر میشه خیلی بعید حالا حالا ها بهتر شه منطقیش اینه سونی همین سال دیگه کنسول رو عرضه کنه. به هر حال حداکثر تا آخر 2028 کنسول نسل بعد رلیز میشه چون همین الان بخش اعظم طراحی کنسول احتمالا انجام شده و نمیان مثلا سال 2030 یه کنسول بر پایه معماری 2025-2026 عرضه کنن.
به هر نوعی اگر کنسولی رو بدن که ۹۰۰-۱۰۰۰ دلار قیمت داشته باشه اونم تو یکی دو سال اینده با کله میخورن زمین!
الان هر کی کنسول میگیره به خاطر قیمت مناسب و راحتی کار باهاشه نه اینکه بیای بیش از دو‌برابر نسل قبلی پاش پول بدی و تازه بازی خاصی هم روش نباشه! شما هر جوری حساب کنی از نسل شش به این ور تا نسل نهم کنسول ها از نسل قبلی ارزونتر و بهتر شدن ( با احتساب تورم ) اما حالا ملتی که سر فایو دعوا میکردن که چهارصد دلار بهتره و نه پانصد دلار رو بیای یهو ۹۰۰ تا بذاری جلوش میگه من با همین سر میکنم، همین جریان سر ایکس باکس وان اومد مه سر صد دلار بیشتری که تازه باهاش کینکت هم گیرشون می اومد ملت بیشتر رفتن فور خریدن
کرونا باز اگر گفته میشه سخت بود و بی پولی ولی حداقل کنسول با قیمت اصلی خیلی جاها پیدا میشد ‌ولی الان با این حد گرونی اون بدنه اصلی کسانی که کنسول میخریدن جذب نمیشن
شاید بگید امار فروش پرو زیاده ولی این امار بعید میدونم حتی پنج تا ده درصد کل فروش سونی رو پوشش بده حالا شما بیا ۱۰۰۰ دلار کنسول رو بذار جلوی ملت که معلوم نیست حتی ۲۰-۳۰ درصد هم بهتر بتونن پرفورمنس بهتری نسبت به نسل قبل بدن با این بند و شرط که هیچ کدوم از استودیوها واقعا توان مالی و دانشی این کارو ندارن! و بدتر از اون لزومی هم بش نیست، هیچ کس رو کنسول دنبال ۲۴۰ فریم نیست

احتمالا به خاطر شرایط کاری خودشون این حرکت رو بزنن ولی واقعا کوبیدن اب در هاون میشه

انویدیا همین چند روزه دوباره افزایش قیمت روی کارتهاش داشته ، ایندفعه 30 درصدی.
مشخص هم نیست این روند تا کی ادامه داره.
فقط بحث کمبود قطعه هم نیست ، همه چی داره چندبرابر میشه.
سونی و مایکرو هم که باشی بالاخره باید دست AMD و انویدیا و مابقی رو ببینی.
خودشون که نمیتونن همه چی رو از پایه طراحی کنن.

با ادامه این روند اگه بگن این کنسولها 1000 دلار قیمت دارن هم باید کلاهمون رو بندازیم بالا که بیشتر از این نشده.

ولی واقعا خیلی بده که برای کنترل قیمت کنسول و... نهایتا بخوان از سطح انقلابی بودن PS6 یا کنسول مایکرو کم کنن.
چون این مسیری که وضعیت کمبود و قیمت قطعه ها طی میکنن نهایتا این کمپانیها رو به یه همچین تصمیمهایی وا میداره.
همون بهتر که انتشار کنسولها تاخیر بخوره و به همچین عاقبتی دچار نشه.
واقعا چه اضطراری برای عرضه کنسول جدید هست؟ چه قدر از قدرت همین کنسول ها مگه استفاده شد؟ چه قدر بازی انحصاری بزرگ منتشر شد؟ چه تکنولوژی گرافیکی جدیدی اومده که نیاز به تغییرات بنیادین سخت افزاری داره؟
و چه انگیزه‌ای برای خرید یه سخت افزار جدید هزار دلاری هست وقتی احتمالا دو سه سال محتوای اصلیش ریمستر و عرضه‌ی پچ نکست جن برای بازی های نسل قبلشه؟
منم فکر میکنم بهترین کار همینه.
خب وقتی کنسول میاد و تا چندسال کنسول نسل قبلی ساپورت میشه...
به نظرم جا داره که نسل جدید رو هم تاخیر بزنن ، پلیرها هم حتما خوشحال تر میشن.

با این وضعیت بحرانی حافظه راحت این نسل رو تا 2030 کش میدن
با توجه به هزینه بالای تحقیقاتی که پرداخت کردند بیشتر از یک تا حداکثر دو سال بخوان تاخیر بزنن باز باید کلی هزینه تحقیق بدن .درنتیجه تاخیر بیشتر از دو سال محاله ‌.
درثانی سونی سر جریان اتفاقاتی پیتر مور مدیرعامل ایکس باکس بود اصلا خاطره خوشی نداره و بخواد تنهایی تاخیر بزنه محاله .گویا مایکروسافت سر هوش مصنوعی رم از قبل سفارش داده و وضعیتش خیلی بهتره هرچند این اواخر اشا با amd قرارداد امضا کرده و رم رو به قیمت بهتری میخره .

از قول ما حرف نزن ما اگه 3 سال یکی هم کنسول جدید بیاد ما خوشحالیم چرا؟ چون گرافیک بازی ها از نظر من خیلی مشکل داره من اصلا از گرافیک 2026 بازی ها راضی نیستم این چه نسلیه که هنوز بازی ها رزولوشن اشغالی دارن اکثرشون شفاف نیستن حتی در حد 2K هم نیستن مد پرفورمنس چون من 2K می دونم چطوریه
فریم ها هم زور بزنه 60
تکسچرها همچنان داغونن سایه ها ایراد داره رفلکشن ها داغون
فیزیک فیزیک فیزیک یعنی این بخش عقبگردم داشته تخریب رد فکشن کجا دیتیل فیزیک کرایسیس کجا این بازی های جدید کجا

قیمت قطعات هم روند خاص خودش داره هیچ شرکتی به فکر مشتری نیست زمانی که اینجا با فن بوییسم مبارزه می کردم هی بن می کردن همچین روزهایی پیشبینی می کردم حالا باز از شرکت ها بزرگ حمایت با تعریف الکی بکنید چوبش خودتون می خورید ما هم با شما فن بوی ها می سوزیم

با توجه به هزینه بالای تحقیقاتی که پرداخت کردند بیشتر از یک تا حداکثر دو سال بخوان تاخیر بزنن باز باید کلی هزینه تحقیق بدن .درنتیجه تاخیر بیشتر از دو سال محاله ‌.
درثانی سونی سر جریان اتفاقاتی پیتر مور مدیرعامل ایکس باکس بود اصلا خاطره خوشی نداره و بخواد تنهایی تاخیر بزنه محاله .گویا مایکروسافت سر هوش مصنوعی رم از قبل سفارش داده و وضعیتش خیلی بهتره هرچند این اواخر اشا با amd قرارداد امضا کرده و رم رو به قیمت بهتری میخره .
نه الان ۲۰۰۵ هستش، نه اشا شارما پیتر موره نه اکسباکس هلیکس قراره ۳۶۰ باشه (تهش یه مینی پی سیه) و نه amd تامین کننده حافظه اس.
خود amd و انودیا یک پا در هوان و همینطور دارن یا افزایش قیمت میدن یا محصولات جدیدشون را تاخیر میزنن یا حتی کنسل میکنن اونوقت بیان به اشا قول بدن؟؟ دیگه amd با سونی که بیشتر پارتنر هست ولی توتوکی میگه اصلا خودمونم نمیدونیم کی عرضه کنیم بخاطر بحران حافظه

یه زمانی PS2 اومد، کرک و پر برامون نمونده بود از جهشی که نسبت به PS1 داشت. یا جهشی که PS3 نسبت به PS2 داشت. با اون قطار بازیهای خفن.

انصافا هیچ هایپ و ذوقی برای کنسول های نسل بعد دیگه وجود نداره. همین الآنشم من PS5 ندارم و عنوانی (جز GTA VI) نبوده که بگم تجربه فلان بازی رو از دست دادم.
نسل بعدی جهش خوبی رو شاهد خواهیم بود هم FSR عالی شده هم فریم جنریشن چند برابری به پختگی نسبتا خوبی رسیده هم دیگه شاهد یکسری محدودیت های نسل های قبلی نیستیم جهش پردازنده های AMD هم خیلی عالی بوده الان حتی Z1 EX هم از PS5 عملکرد بهتری که برای کنسول های دستی نسل قبلی محسوب می شه Z2 EX که عملا بهترم هست

مشکلات انریل 5 با محدودیت ری تیسینگ اینا هم حل می شه کلا نسل خوبی می شه نسل بعد نگرانش نباشید من کلی بررسی کردم تنها ایراد نسل بعد قیمت فضایی چند سال ابتداییش هست و البته بعیدم می دونم دیگه شاهد کنسول 500 دلاری باشیم حتی اخراش

• Like
Reactions: dark souls
انویدیا همین چند روزه دوباره افزایش قیمت روی کارتهاش داشته ، ایندفعه 30 درصدی.
مشخص هم نیست این روند تا کی ادامه داره.
فقط بحث کمبود قطعه هم نیست ، همه چی داره چندبرابر میشه.
سونی و مایکرو هم که باشی بالاخره باید دست AMD و انویدیا و مابقی رو ببینی.
خودشون که نمیتونن همه چی رو از پایه طراحی کنن.

با ادامه این روند اگه بگن این کنسولها 1000 دلار قیمت دارن هم باید کلاهمون رو بندازیم بالا که بیشتر از این نشده.

ولی واقعا خیلی بده که برای کنترل قیمت کنسول و... نهایتا بخوان از سطح انقلابی بودن PS6 یا کنسول مایکرو کم کنن.
چون این مسیری که وضعیت کمبود و قیمت قطعه ها طی میکنن نهایتا این کمپانیها رو به یه همچین تصمیمهایی وا میداره.
همون بهتر که انتشار کنسولها تاخیر بخوره و به همچین عاقبتی دچار نشه.

همه دوستان با مفهوم عمده فروشی / خرده فروشی اشنایی دارن ( هر چقد که تعداد بالاتر سفارش بدی قیمت تکی پایین تر میاد ) در دنیای سخت افزار هم همین قانون وجود داره
مثلا
هر گیگ رم در خرده فروشی 15 دلار
اگه 20 میلیون چیپ سفارش بدی قیمت هر گیگ رم مثلا به 13 دلار می رسه
اگه 100 میلیون سفارش بدی قیمت هر گیگ رم به زیر 10 دلار می رسه

چه اهمیتی برای مصرف کننده داره ؟
هر چقد که پیش بینی فروش بیشتر باشه / تعداد سفارش بالاتر می ره / قیمت نهایی کنسول کاهش پیدا می کنه ( PS5 / سوییچ 2 )

هر چقد که پیش بینی فروش کمتر باشه / تعداد سفارش کمتر می شه / قیمت نهایی کنسول افزایش پیدا می کنه / با همین منطق که استیم دک با سخت افزار ابر فاجعه 1050 دلار / سری S به 600 دلار رسیده

1786995249928.png

هر چقد قیمت بالا میره تعداد خریداران احتمالی هم کاهش پیدا می کنه
هر چقد که فروش کاهش پیدا کنه , هزینه تولید افزایش پیدا می کنه
وقتی هزینه تولید افزایش پیدا کنه و در مقابل پیش بینی میزان فروش کاهش پیدا کنه چه اتفاقی می افته ؟

تولید اون سخت افزار توجیه اقتصادی نداره و باید یه محصول دیگه که حداقل پیش بینی میزان فروش بهتری داره جایگزین بشه

از بهار 2027 تولید PS5 توجیه اقتصادی نخواهد داشت
چرا ؟
هزینه تولید PS5 امسال و سال اینده چقد ؟
امسال مثلا 600 دلار / سال اینده اگه شرایط بدتر بشه به 700 دلار می رسه
بعد از پایان طوفان GTA 6 تعداد خریداران احتمالی PS5 بالای 600 دلار سقوط ازاد می کنه
حتی اگه PS6 هم عرضه نشه باز هم فروش PS5 در سال 2028 به زیر 5 میلیون میرسه
سونی نمیتونه 10 ها کارخانه در سراسر دنیا رو به تولید یه کنسولی که قراره 5 میلیون دستگاه بفروشه اختصاص بده / یا تولید PS6 شروع می کنه یا اون کارخانه تغییر کاربری میده تا یه محصول با توجیه اقتصادی تولید کنه

راهکار شما چیه ؟
سونی هر PS5 بالای 200 دلار تخفیف بزنه تا فروش بهتر بشه :))
فک میکنید سونی دیوانه است سر کنسولی که پایان عمر خودش رسیده 200 دلار ضرر بده :))
اگه قرار بر ضرر دادن باشه روی PS6 ضرر میده که حداقل تا 2035 خریدار خواهد داشت

هر چقد که شرایط بدتر بشه عرضه سریعتر PS6 منطقی تر می شه
چرا ؟
با همون منطقی بالا توضیح دادم ( هر چقد که تعداد بالاتر سفارش بدی قیمت تکی پایین تر میاد )
هزینه تولید PS6 با سخت افزار نسل بعدی و مثلا 28 گیگ رم GDDR7 حدود 900 دلار
هزینه تولید PS5 با سخت افزار 2020 و 16 گیگ رم GDDR6 به خاطر کاهش تولید به 700 دلار رسیده

در این شرایط هیچ انسان عاقلی تولید PS5 ادامه نمیده

از قول ما حرف نزن ما اگه 3 سال یکی هم کنسول جدید بیاد ما خوشحالیم چرا؟ چون گرافیک بازی ها از نظر من خیلی مشکل داره من اصلا از گرافیک 2026 بازی ها راضی نیستم این چه نسلیه که هنوز بازی ها رزولوشن اشغالی دارن اکثرشون شفاف نیستن حتی در حد 2K هم نیستن مد پرفورمنس چون من 2K می دونم چطوریه
فریم ها هم زور بزنه 60
تکسچرها همچنان داغونن سایه ها ایراد داره رفلکشن ها داغون
فیزیک فیزیک فیزیک یعنی این بخش عقبگردم داشته تخریب رد فکشن کجا دیتیل فیزیک کرایسیس کجا این بازی های جدید کجا

قیمت قطعات هم روند خاص خودش داره هیچ شرکتی به فکر مشتری نیست زمانی که اینجا با فن بوییسم مبارزه می کردم هی بن می کردن همچین روزهایی پیشبینی می کردم حالا باز از شرکت ها بزرگ حمایت با تعریف الکی بکنید چوبش خودتون می خورید ما هم با شما فن بوی ها می سوزیم
تو دلت از جای دیگه پره فکر میکنی نسل جدید که بیاد همه اینها با یه معجزه حل میشه.

از قول کسی که کنسول باز باشه به نظرم خیلی منطقیه که بخواد روی کنسولش همچنان بازی منتشر بشه.

این مشکلاتی که برای کنسول لیست میکنی تا آخر باهاشه ، مخصوصا وقتی بزاریش کنار PC.
فقط هر نسل این مشکلات به روز میشن و دوباره کنار PCهای هم نسل که بزاریم میشه همین موارد و چیزهایی که بهش اضافه یا کم میشن رو زد تو سرش که خب به نظرم این اصلا منصفانه نیست.
اصلا اگه نسلی هم باشه که اینقدر کنسولهاش قوی باشن که پا به پای PCهای مدرن بیان باز هم طی یکی دو سال جا میمونن و باز هم نقطه سر خط.
به نظرم بهتره اصلا بحثش رو پیش نکشیم.
کنسول یعنی محدودیت سخت افزاری ، یک پلتفرم بسته که با شرایط فعلی نهایتا هر نسل یک بار به روز بشه.

کسی که اینقدر این موارد براش مهمه خب PC میخره ، دیگه اصلا نباید سمت کنسول بیاد که بخواد اینقدر حرص بخوره.
یکی که مثل تو فکر میکنه چرا باید کنسول بخره؟
PC که داری ، سالی یکبار به روز کن خب.
اگه به روز هم میکنی خب دیگه چرا برات مشکلات کنسولها مطرحه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or