مدت زمان بخش Single Player بازی Uncharted 3 معلوم شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Urinal Mint

کاربر سایت
uncharted_3_screenshot_4.jpg

مدت زمان بازی Uncharted 3 بین 8 الی 9 ساعت اعلام شد !

بسیاری از طرفداران بازی Uncharted می خواهند بدانند که مدت زمان عنوان جدید این بازی یعنی Uncharted 3: Drake's Deception چقدر است. اگر چه در درجه ی سختی یا متوسط این بازی برای گیمر ها کمی متفاوت است، اما مدت زمان این بازی به طور میانگین 8 الی 9 ساعت به طول می کشد. در ادامه، صحبت های جالب Nathan را با GR دنبال کنید: در طی مصاحبه ای که Nathan Irvine با GamesRadar در رابطه با این بازی داشت؛ او بیان کرد که این بازی را در طی آخر هفته به اتمام رساند؛ و "آن را در حدود 8 یا 9 ساعت اعلام کرد". او در ادامه گفت: " شاید این بازی فکر کسانی دیگری را هم واسه خریدن PS3 مشغول کرده باشد، Nathan بیان کرد که این بازی واقعا ارزش صبر کردنش را دارد، و همه چیز هایی که شما در نسخه های قبلی این بازی دیده بودید در این سری بسیار بزرگتر و بهتر شده اند و می توانید پیشرفت این سری از بازی های Uncharted را حس کنید. پس قطعا به گفته ی Nathan بازی Uncharted 3 یکی از سه بازی برتر این نسل می باشد.

منبع: http://www.gamepur.com/news/5707-nat...8-9-hours.html

عالیه....

بیشتر آدم تو کف مناظره تا بازی کردن...

U2 رو یه 15 ساعتی طول کشید تا تموم کنم....اون مرحله تو تبت....که زخمی شدی و میای تو دهکده....هیچ وقت یادم نمیره...فکر کنم یه 2 ساعتی مشغول تماشای مناظر بودم:d

خبر خاصی نیست که بخواد تاپیک داشته باشه ، توی همون تاپیک خود بازی راجع بهش صحبت شده ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or