مخلوقات شما در Spore !

سلام !

spore_1280x1024.gif

بالاخره داریم به زمان اومدن بازی ای که قراره تحولی در دنیای بازیها باشه ( خب , خب , خب ! انقدر این حرف رو شنیدیم که ... ) نزدیک میشیم. چند روز پیش بخش ساختن مخلوقات این بازی به صورت ناقص ( 25% ) برای دانلود عرضه شد که به نظر خود من و خیلی های دیگه چیز واقعآ جالبیه.
اول از همه برای دانلود کردن این دمو ( یا بهتره بگیم Creature Creator ) از لینکهای زیر استفاده کنین. ( خودم چون موقع دانلود کردنش اکانت Rapidshare نداشتم اون رو امتحان نکردم ) :
Rapidshare :
Code:
http://rapidshare.com/files/122348646/SCCTrialSetup.part1.rar 
http://rapidshare.com/files/122355754/SCCTrialSetup.part2.rar
پسورد :
Code:
[EMAIL="SporeLover@Warez-BB.org"]SporeLover@Warez-BB.org[/EMAIL]

اگه از تورنت استفاده میکنین برین اینجا ( خودم از اینجا گرفتم و درست بود )

وقتی هم که بازی رو گرفتین و نصب کردین , برای کامل تر کردن اون ( از 25% تبدیل میشه به 75% ) میتونین از این لینک استفاده کنین.
وقتی فایل بالا رو دانلود کردین , به قسمت X:\Program Files\Electronic Arts\SPORE\Data برین و "CSA_Main.package" رو بندازین توی Data و تمام.

======================================

نمیدونم استقبال بچه ها از این بازی چقدر هست ولی ارزش امتحان کردنش رو داره. اگه بازی رو گرفتین و خوشتون اومد , جک و جونورهایی که میسازین رو اینجا بزارین که بقیه دوستان هم ببینن ! میتونین ازشون فیلمبرداری هم بکنین و در حالتهای مختلف عکس بگیرین و خلاصه بقیه رو از مخلوقات خودتون بی نصیب نزارین !

این دو تا اولین جونورهای من هستن !!

موفق باشین

دوستان لطفآ از این به بعد عکسهاتون رو کوچیک بزارین یا thumbnail .

این یکی دهن نداشت خیلی معصوم بود ! :دی

اینم همین طوری :

اعتراض دارم ! چرا نمیشه هرچقدر میخوایم عضو برای جونورمون بزاریم ؟! من هرچی میخوام بسازم میگه زیادی عضو انتخاب کردی !

اینم از باب :biggrin1: طاووس اولیه
قیافه رو !
gigglesmile.gif

چطوری این همه از این صورتیا چسبوندی بهش ؟! من هی میخوام برای جونورم شاخ بزارم میگه زیادی شاخ گذاشتی !

این دو تا رو توی Spore.com دیدم. خیلی فجیع بودن :
500001786488_lrg.png
500002043368_lrg.png

آخرین ویرایش:
اگر کسی لینکی که بازی را 75% میکنه را داره ممنون میشم بگذاره چون اون لینکی که آریا جان صفحه اول قرار داده بود خراب شده تا نصفه دانلود میشه و قطع میشه
کسی اینجا میتونه یک لطفی کنه و فایل 75 % کردن بازی را برام آپلود کنه؟

آخرین ویرایش:
آقا این بازی تو چه سبکیه ؟! اگه از سبکش خوشمان آمد افتخار بدیم دانلود کنیم :biggrin1:
اینی که برای دانلود اومده یه ادیتور هست که بهت یه سری کله , چشم , پا , شاخ و ... میده و با اینا میتونی جک و جونور بسازی , از فیل گرفته تا توت فرنگی و طاووس و ... ! بعد وقتی جونور رو ساختی توی بازی اصلی که 70 روز دیگه میاد , گویا به صورت آنلاین به کهکشان بازی وصل میشی و به سیاره های بقیه بازیکنها میری و با جونورهای اونا ارتباط برقرار میکنی ( حالا چه دوستانه , چه دشمنانه )
ولی مهمترین چیز اینه که با همون تعداد دست و پایی که توی ادیتور هست , مردم از دوچرخه و صندلی تا کرگدن و آدم و دسته 360 و ... ساختن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or