versus کاربر سایت Aug 25, 2009 #1 سلام بچه ها نظر خودتون رو بگید که مخرب تری سلاح کدوم هست.این تاپیک رو نظر سنجی نکردم چون انقدر سلاح های مختلف وجود داره که نگو .:blushing: به نظر من که خفن ترین و مخرب ترین سلاح Eclipse Scythe هستش. Spoiler فکر نکنم اسم این سلاح رو تا به حال کسی شنیده باشه. شما هر نظرتون رو بگید.
سلام بچه ها نظر خودتون رو بگید که مخرب تری سلاح کدوم هست.این تاپیک رو نظر سنجی نکردم چون انقدر سلاح های مختلف وجود داره که نگو .:blushing: به نظر من که خفن ترین و مخرب ترین سلاح Eclipse Scythe هستش. Spoiler فکر نکنم اسم این سلاح رو تا به حال کسی شنیده باشه. شما هر نظرتون رو بگید.
Cloud Strife Loyal Member Aug 25, 2009 #3 فکر نکنم اسم این سلاح رو تا به حال کسی شنیده باشه. بیشتر... عجب!! پس تو تنها کسی هستی که NG بازی کرده...
فکر نکنم اسم این سلاح رو تا به حال کسی شنیده باشه. بیشتر... عجب!! پس تو تنها کسی هستی که NG بازی کرده...
p.s کاربر سایت Aug 25, 2009 #7 مخربترین سلاح دنیا فکر و بعدش حرف:biggrin1: Spoiler اگه میتونین مخرب تر از این بگین:biggrin1:
SaDrA-HhH Loyal Member Aug 25, 2009 #8 مخرب تریت سلاح: http://images.google.com/imgres?img...org.mozilla:en-US:official&sa=N&start=20&um=1 Spoiler
مخرب تریت سلاح: http://images.google.com/imgres?img...org.mozilla:en-US:official&sa=N&start=20&um=1 Spoiler
LiviNG D3AD کاربر سایت Aug 25, 2009 #9 نوشته شده توسط rod: hammer of dawn:cheesygri بیشتر... اینو هستم !!
Harry Potter کاربر سایت Aug 25, 2009 #10 نوشته شده توسط p.s: مخربترین سلاح دنیا فکر و بعدش حرف:biggrin1: Spoiler اگه میتونین مخرب تر از این بگین:biggrin1: بیشتر... راست میگی :biggrin1: اینو موافقم:biggrin1:
نوشته شده توسط p.s: مخربترین سلاح دنیا فکر و بعدش حرف:biggrin1: Spoiler اگه میتونین مخرب تر از این بگین:biggrin1: بیشتر... راست میگی :biggrin1: اینو موافقم:biggrin1:
only_crysis کاربر سایت Aug 25, 2009 #12 فقط جعبه پاندورای دانته البته BFG که تو doom بود هم خیلی خفنه.canon سام هم جالب بود.آخه انقدر از این جور سلاح ها داریم بخوام بگم کلی میشه.
فقط جعبه پاندورای دانته البته BFG که تو doom بود هم خیلی خفنه.canon سام هم جالب بود.آخه انقدر از این جور سلاح ها داریم بخوام بگم کلی میشه.
veryhigh کاربر سایت Aug 25, 2009 #14 دوستان فکر نمیکنید جای این تاپیک باید اینجا باشه: ((گفتگوی آزاد پیرامون بازیها و کامپیوتر)) حداقل اگه سلاح چنتا بازی از چند کنسول رو میزاشتی واسه نظرسنجی میشد گفت جاش اینجاست ((الان که دیگه بحث فکر و حرف شده پس جاش اینجا نیست))
دوستان فکر نمیکنید جای این تاپیک باید اینجا باشه: ((گفتگوی آزاد پیرامون بازیها و کامپیوتر)) حداقل اگه سلاح چنتا بازی از چند کنسول رو میزاشتی واسه نظرسنجی میشد گفت جاش اینجاست ((الان که دیگه بحث فکر و حرف شده پس جاش اینجا نیست))
p.s کاربر سایت Aug 25, 2009 #15 نوشته شده توسط versus: سلاح های بازی red faction هم خیلی خفنه. بیشتر... اینو صد در هزار موافقم مخصوصا snipe كه خيلی توپ بود البته فراست مورن رو من خیلی دوست دارم ساخته استاد Lich king:biggrin1:
نوشته شده توسط versus: سلاح های بازی red faction هم خیلی خفنه. بیشتر... اینو صد در هزار موافقم مخصوصا snipe كه خيلی توپ بود البته فراست مورن رو من خیلی دوست دارم ساخته استاد Lich king:biggrin1: