مخترع اولین کنسول بازی درگذشت

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Ralph Baer مخترع اولین کنسول بازی که از او به نام "پدر بازی هایی ویدیویی" یاد می‌شود، درگذشت.

wetkyth2yia25bxmu9ue.jpg

Baer در سال 1966 اولین کنسول بازی به نام Brown Box را ساخت و بعد از آن با دریافت مجوزی نام آن را به Magnavox تغییر داد. در سال 1972 این کنسول با نام Magnavox Odyssey منتشر شد. Baer همچنین اولین وسیله جانبی مربوط به بازی ها به نام Light Gun و electronic memory game Simon (حافظه الکترونیکی Simon) را هم ساخته است.

او در سال 2006 موفق به دریافت مدال ملی فناوری از رییس جمهور آمریکا شد. از دیگر افتخارات او می توان به جایزه Developers Choice Pioneer در سال 2008 اشاره کرد.
Bear در سخنرانی خود هنگام دریافت جایزه Pioneer در سال 2008 گفت: "اگر من 40 سال قبل به حرف کسانی که می گفتند، از کار بر روی این وسایل مزخرف و بدون کاربرد، دست بکش یا اظهاراتی مثل: "آیا تو هنوز داری روی این وسایل کار می کنی؟" گوش کرده و از فعالیت دست کشیده بودم، ممکن بود هیچ کدام از ما امروز اینجا نباشیم و ممکن بود همه چیز فرق کرده باشد."

Baer در سن 92 سالگی درگذشت.

منبع

مگه برق اختراع کردنی هست؟

نیکلاس تسلا جریان برق متناوب رو کشف کرد اما خب بیچاره اسم در نکرد چون بدبخت بود. ادیسون بیشتر مخترع بود و معروف ترین اختراعش هم لامپ بود.

تسلا هم اسم درکرده بود:d منتهی ادیسون کمپین راه انداخت و حتی به یه نفر پول داد که صندلی الکتریکی درست کنه که نشون بده کار تسلا خطرناکه:d

چه فایده:| تو اوج خفت و ذلت مرد :| تا چند سال قبل هم که کل کتاب ها و مراجع میگفتن ادیسون برق رو کشف کرده :|

به خاطر این که کاری که ادیسون انجام داد و اون سیستمی که ایجاد کرد واقعن چیزی بود :d پایه گذار بود برای خودش

تسلا هم با این که نابغه و گیک بود واسه خودش اما با بد کسی در افتاد دیگه:d

منظور من چیزه دیگه ای بود
اینکه این آقا گفته اگه من کنسول رو اختراع نمیکردم چه اتفاقی میوفتاد. مثل اینکه بگی اگه ادیسون برق رو اختراع نمیکرد چه اتفاقی میوفتاد.
جوابش هم خیلی سادس: یه نفر دیگه اختراع میکرد.
زمانی چیزی اختراع میشه که بشر بهش نیاز داشته باشه. هرچی این نیاز گسترده تر بشه، افراد بیشتری هم برای رفع کردنش تلاش خواهند کرد.
حالا تو این بین یک نفر که از شرایط* بهتری برخورداره زودتر به موفقیت میرسه و اختراع به نام او ثبت میشه.

*موقعیت مادی، هوش و استعداد، موقیعت شغلی، پشت کار و...

به نظرم کنسولهای بازی رو باید بیارن داخل اتاق نشیمن و به یک تفریح برای کل اعضای خانواده بدل بشه تا دیگه شاهد افراطی گری در استفاده ازش نباشیم
این کاری بود که نینتندو با Wii کرد و سعی داره با WiiU هم بکنه... کل جهان با Wii حال کردن ولی ما ایرانیا چی ؟ حتی خیلی ها نمیدونستن کنسولی به اسم وی هست ! :|

برای تسلا واحد داریم برای ادیسون نه:d

تازه تسلا رو تو Fallout و 1886 و کلی بازی دیگه هم دوزش دارن :d
این کنسولهای بازی متاسفتنه فرهنگش هنوز جا نیوفتاد من به شخصه روزی 14 15 ساعت بازی میکردم که نتیجش جا موندن از درس و عینکی شدن بود به نظرم کنسولهای بازی رو باید بیارن داخل اتاق نشیمن و به یک تفریح برای کل اعضای خانواده بدل بشه تا دیگه شاهد افراطی گری در استفاده ازش نباشیم
خوبه که هنوز Don Martike اینجا طرفدار داره :d

کلا اومدم ببینم بحثتون راجع به بزرگ بودن تسلا و ادیسون به کجا رسید :d

- - -ویرایش - - -

این کاری بود که نینتندو با Wii کرد و سعی داره با WiiU هم بکنه... کل جهان با Wii حال کردن ولی ما ایرانیا چی ؟ حتی خیلی ها نمیدونستن کنسولی به اسم وی هست ! :|

جواب در دو کلمه: Kiddy Games!

وگرنه همه میدونستن Wii چیه، خیلی از بزرگترها هم راجع بهش شنیده بودن ولی یه سری آدم مثل من تبلیغ منفی میکردن وقتی آشناهای دور و برشون میخواستن بخرن.

مگه برق اختراع کردنی هست؟

نیکلاس تسلا جریان برق متناوب رو کشف کرد اما خب بیچاره اسم در نکرد چون بدبخت بود. ادیسون بیشتر مخترع بود و معروف ترین اختراعش هم لامپ بود.
نکات کنکوری آف تاپیک:

1. تسلا جریان برق AC رو کشف نکرد، فقط *خیلی* باعث پیشرفتش شد، به طوری که الان برای خیلی چیز ها بکار می ره.
  2. ادیسون هم لامپ رو اختراغ نکرد، فقط اون رو *خیلی* پیشرفتش داد، به طوری که برای مردم قابل استفاده شد:دی

پیشنهاد می کنم این رو بخونید:
Why Nikola Tesla was the greatest geek who ever lived - The Oatmeal
پشت بندش هم این:
Nikola Tesla Wasn't God And Thomas Edison Wasn't The Devil - Forbes
و بعدش هم این:
I wrote a response to the Forbes article about my Tesla comic - The Oatmeal
خیلی چیزا دستتون میاد:-"

پ.ن: سر این جریان ادیسون، منظورم اینه که خودش این ایده رو گرفته باشه و ... که همچین خبری نیست.
ایده لامپ رو 20-30 تا دانشمند دیگه امتحان کرده بودن، ولی جواب نمی داد و بعد از 2 ثانیه خاموش می شد. ادیسون حتی اون محفظه شیشه ای که خلاء به وجود میاره رو هم اختراع نکرد، ولی خوب سیستمش از 22 تا دانشمند قبلی که اینکار رو کرده بودن بهتر بود. کار کمی نیست البته.

آخرین ویرایش:
کلا اومدم ببینم بحثتون راجع به بزرگ بودن تسلا و ادیسون به کجا رسید :d

- - -ویرایش - - -

جواب در دو کلمه: Kiddy Games!

وگرنه همه میدونستن Wii چیه، خیلی از بزرگترها هم راجع بهش شنیده بودن ولی یه سری آدم مثل من تبلیغ منفی میکردن وقتی آشناهای دور و برشون میخواستن بخرن.
نه والا توی همین مشهد کلا 2-3 جا بیشتر بازی هاش پیدا نمیشد اون اولا که گرفته بودم دنبال جایی برای خرید میگشتم از هرکی میپرسیدم بازی وی دارین میگفت"ها ؟" :)) در این حد یعنی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or