مخترع اولین کنسول بازی درگذشت

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Ralph Baer مخترع اولین کنسول بازی که از او به نام "پدر بازی هایی ویدیویی" یاد می‌شود، درگذشت.

wetkyth2yia25bxmu9ue.jpg

Baer در سال 1966 اولین کنسول بازی به نام Brown Box را ساخت و بعد از آن با دریافت مجوزی نام آن را به Magnavox تغییر داد. در سال 1972 این کنسول با نام Magnavox Odyssey منتشر شد. Baer همچنین اولین وسیله جانبی مربوط به بازی ها به نام Light Gun و electronic memory game Simon (حافظه الکترونیکی Simon) را هم ساخته است.

او در سال 2006 موفق به دریافت مدال ملی فناوری از رییس جمهور آمریکا شد. از دیگر افتخارات او می توان به جایزه Developers Choice Pioneer در سال 2008 اشاره کرد.
Bear در سخنرانی خود هنگام دریافت جایزه Pioneer در سال 2008 گفت: "اگر من 40 سال قبل به حرف کسانی که می گفتند، از کار بر روی این وسایل مزخرف و بدون کاربرد، دست بکش یا اظهاراتی مثل: "آیا تو هنوز داری روی این وسایل کار می کنی؟" گوش کرده و از فعالیت دست کشیده بودم، ممکن بود هیچ کدام از ما امروز اینجا نباشیم و ممکن بود همه چیز فرق کرده باشد."

Baer در سن 92 سالگی درگذشت.

منبع

آخی....مرد بزرگی بود ولی خب کمتر کسی توی دنیای گیم میشناختن، همین یه هفته پیش یکی از دوستان نینتندو فن تو همین سایت به یکی دیگه لقب این آقا رو نسبت داده بود و بهش گفتم که پدر گیمینگ "بیر" بوده کلی بهش برم خورد تازه. :|

الان میتونه 2 کار کنه :

جهنم : فرار از دست غول ها و آتش ها

و اگر بهشت رفته باشه : داره با اون دخترای فاینال فانتزی گفت و گو میکنه

:d

خدا بیامرزش

این کنسولهای بازی متاسفتنه فرهنگش هنوز جا نیوفتاد من به شخصه روزی 14 15 ساعت بازی میکردم که نتیجش جا موندن از درس و عینکی شدن بود به نظرم کنسولهای بازی رو باید بیارن داخل اتاق نشیمن و به یک تفریح برای کل اعضای خانواده بدل بشه تا دیگه شاهد افراطی گری در استفاده ازش نباشیم

روح این بابا هم شاد

الان میتونه 2 کار کنه :

جهنم : فرار از دست غول ها و آتش ها

و اگر بهشت رفته باشه : داره با اون دخترای فاینال فانتزی گفت و گو میکنه

:d

خدا بیامرزش
رفیق بهتره تو یه سری چیزا آدم جدی باشه , شوخی با همه چی و در همه جا خوب نیست

روحش شاد
8 سال دیگه بیشتر زندگی بود میشد یک قرن:d
بازی کردن باعث جوانی میشه.خیلی ها رو میشناسم که ظاهرشون به سنشون نمیخوره و همه هم گیمر هستن.از جمله خودم.
تجربه ای که ماها داشتیم رو خیلی ها حتی پدران و مادرانمون هم نداشتن.
ما به واسطه ی گیم ، به اتلانتیس در زیر اب ها و به کلمبیا در اوج ابرها سر زدیم.همینطور به سیسیلی (مافیا) و پاریس (سبیوتیر) و شانگهای و ... . فرهنگ هاشون رو دیدم و اهنگهاشون رو شنیدیم.
گیم فراتر از اون چیزی هست که همه فکر میکنن.
زنده باد گیمر

آخرین ویرایش:
"اگر من 40 سال قبل به حرف کسانی که می گفتند، از کار بر روی این وسایل مزخرف و بدون کاربرد، دست بکش یا اظهاراتی مثل: "آیا تو هنوز داری روی این وسایل کار می کنی؟" گوش کرده و از فعالیت دست کشیده بودم، ممکن بود هیچ کدام از ما امروز اینجا نباشیم و ممکن بود همه چیز فرق کرده باشد."

ابن حرف منو به فکر فرو برد...
اگر ادیسون برق رو اختراع نمیکرد الان چه اتفاقی میوفتاد؟؟

ابن حرف منو به فکر فرو برد...
اگر ادیسون برق رو اختراع نمیکرد الان چه اتفاقی میوفتاد؟؟

مگه برق اختراع کردنی هست؟

نیکلاس تسلا جریان برق متناوب رو کشف کرد اما خب بیچاره اسم در نکرد چون بدبخت بود. ادیسون بیشتر مخترع بود و معروف ترین اختراعش هم لامپ بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or