محیط Hot Pursuit چهار برابرِ Burnout Paradise

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
درود

nfs-hot-pursuot.jpg

Matt Webster از Criterion در مصاحبه ـی در سایت EA گفت محیط قابل بازی در NFS چهار برابر محیط Burnout Paradise خواهد بود!

Webster گفت: "ساده بگم، محیط بازی حدودا چهاربرابر بزرگ تر از Burnout هست، برای ماشین هایی که میتونن به سرعت 260 مایل بر ساعت برسن."

"پس حدود 100 مایل جاده اسفالت و 30-40 درصد دیگه جاده های خاکی و مناطق دیگه هست. ما مقدار زیادی از فضا رو برای مسابقه و تعقیب و گریز برای شمایی که در مقابل پلیس های واقعی بازی میکنین باز کردیم."

"توی شب شما میتونین چراغ هاتون رو خاموش کنین و در بوته ها قایم بشین کاری که با AI دست یافتنی نیست. تغییر سطح و ارتفاع شما جزئی از محیط است (منظور پایین و بالا رفتن ارتفاعات مناطق بازی هست). برای هرکسی که با Burnout اشنا هست این محیط 4 برابر بزرگتر خواهد بود."

NFS: Hot Pursuit نوزدهم ماه November برای PS3، X360، Wii و PC منتشر خواهد شد.

• Like
Reactions: Frobary and XagroX
ممنون.
پس به اندازه کافی جا برای فرار کردن داریم!! :دی
"توی شب شما میتونین چراغ هاتون رو خاموش کنین و در بوته ها قایم بشین کاری که با AI دست یافتنی نیست. تغییر سطح و ارتفاع شما جزئی از محیط است"
هوم... :-? جالب به نظر میاد! خوشم اومد!

ای ول به وسعت. (4 برابر؟؟؟؟):-o
من فقط تو کفم با این Reventon ــی که پلیس داره (تو عکس) کی می تونه از دستشون در بره، چراغ خاموش کردن و قایم شدن پیشکش. به جز اینکه یه Paghani Zonda یا یه Bugatti Veyron داشته باشی از دستشون در ری.

خدا کنه سبک بازیش مثل برناوت نباشه
من هی تو شهر گم می شدم اخرش هم بازیش رو ول کردم
خداکنه یه nfsبا امتیاز بالای 90 بتونیم ببینیم>:d<

از روی عکس نمیشه روی بازی قضاوت کرد ولی عکس اولی طراحی ماشین هیچ چیزی به اسم AA نیست و اگه یک ماشین تمیز تو بازی نباشه ارزش 2000 تومان کپی خوری هم نداره ! :دی

از روی عکس نمیشه روی بازی قضاوت کرد ولی عکس اولی طراحی ماشین هیچ چیزی به اسم AA نیست و اگه یک ماشین تمیز تو بازی نباشه ارزش 2000 تومان کپی خوری هم نداره ! :دی
اگه منظورتون عکس خبر هستش اون که یه چیزی مثل آرت ورک هست و خودشون پشتش رو تیره کردن تا ماشین بیشتر جلب توجه بکنه! وگرنه توی تریلر ها به اندازه کافی AA وجود داره :دی
لیست ماشین ها هم خیلی وقت پیش اومد و تنها ایراد وارد بهش این بود که موستانگ توش نیست!! :دی
تغییر آب و هوا هم تو این بازی هست؟؟؟(مثلا بارون)
سگ درصد! :دی مگه میشه نباشه! :دی

من باز دید منفی به بازی دارم
ولی دوست دارم بازی به همون سری mostwanted نزدیک بشه
البته اگه این چیزایی که می گن عملی شه می تونه به دوران اوجش برگرده ولی فکر نکنم اون لذت mostwanted رو برام بیاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or