محل هاي فروش مجله بازيرايانه

chalengeeverything برای نمایندگی اصفهان فعلا آدرسی ندارم ولی شاید بعد از اینکه شماره جدید بیاد یه نمایندگی مستقیم تو اصفهان بدیم که در صورت قطعی شدن آدرسش رو در همین جا اعلام می کنم.

الان یه نمایندگی مستقیم تو خود اصفهان داریم که از شماره 15 با ما همکاری می کنه آدرسش رو دقیق یادم نیست فردا باید برم دفتر مجله ببینم آدرس چی بود ولی تا اونجایی که یادم میاد خیابان توحید - پاساژ میلاد 2 فروشگاه سرزمین رایانه بود :biggrin1:

منم چند وقت پيش سرزمين رايانه رفتم ولي اون موقع نداشت . ولي فكر كنم اين آدرسي كه نوشتي نباشه.

آدرس درسته، چون خودم با فروشندش صحبت کردم و قرار شد از شماره جدید به عنوان نماینده مستقیم بازی رایانه با ما همکاری کنه!

سلام سحر خانوم تو مشهد نمایندگی ندارین؟
mayi.gif

آقا من برای اصفهان به اون شماره ها که از 118 گرفتم زنگ زدم گفت ما نمی دونم چی چیه سرزمین رایانه هستیم گفت اون که شما میگید مغازس ! شماره تلفن ازش ندارید حالا ؟!؟

محل فروش بازی رایانه

آقا هر جوری که شده این آدرس نماینده بازی رایانه در اصفهان را پیدا کنید و به ما بدهید که فکر کنم شهریور ماه آن یعنی شماره 18 آن آمده ولی هیچ جای اصفهان پیدا نمی شود باور نمی کنید من به همه ی دوستان خودم گفتم ولی هیچ کدام پیدا نکردند و اگر که می شود یک جوری شماره های قبلی بازی رایانه را بشود بخریم به خدا عاشق این مجله شده ام از شماره 12 تا حالای آن را دارم و به من برسانید دست شما هم درد نکنه

توی تهران که بیشتر دکه های روزنامه فروشی این مجله
رو دارن .
ولی توی شهر های دیگه اینطور که بعضی دوستان می گفتند
قضیه فرق می کنه ومشکلات پخش توی شهرهای دیگه زیاده .
من چند وقت پیش که رفته بودم مشهد که هیچ کیوسکی رو
ندیدم که مجله رو داشته باشه .
ولی من آرزو می کنم تو بتونی این مجله با ارزش رو توی مشهد
پیدا کنی .
موفق باشی . :cool:
جیگرجان مشهد فراوونه. بیشترشون دارن فقط باید از دکه های خوب بخای نه از دکه سیگارفروشی!!! :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or