محققان میگویند بازیهای ویدئویی برای چشم ها مفیدند ...بازی : Medal Of Honor

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

medalofhonor9281.jpg

محققان به تازگی گزارش هایی رو حاکی بر اینکه انجام بازیهای اول شخص میتواند به بینایی شما کمک کند ، منتشر کرده اند ...
این تحقیق بروی نفر از بیماران مبتلا به اختلالات آب مروارید انجام گرفت و از آنها خواسته شد بازی Medal of Honor را به مدت 40
ساعت در طول یک ماه بازی کنند ... افراد این بازی رو 2 ساعت در روز ، 5 روز در هفته و به مدت یک ماه انجام دادند ...

برای جلوگیری از اعتیاد به بازی زمان انجام بازی را کم کردند :

Daphne Maurer از دانشگاه McMaster واقع در کانادا که رهبری این تحقیق رو بر عهده داشت گفت که زمان انجام بازی محدود و
کم بود ، زیرا که نمیخواست بیمارانش به بازی های ویدیویی معتاد شوند ... نویسنده ی متن با شیطنت میگه احتمالا اونا به همین
دلیل از بازی Medal Of Honor به جای B.a.t.t.l.e.f.i.e.l.d 3 و Call Of Duty استفاده کردند :d

نتایج تحقیق بعد از بازی Medal Of Honor :

پس از 1 ماه نتایج به این صورت بود که 5 نفر از 6 نفر با بهبود در بینایی خود مواجه شدند ، آنها قادر بودند که چهره ها رو نسبت به
قبل راحت تر تشخیص دهند ... آنها حروف چاپی ریز رو بهتر تشخیص داده و ....

سایت منیع مینویسد که این خبر خوبی برای EA است و حالا میتونه در پشت جلد بازی MOH بنویسد : حس بینایی را بهبود میبخشد ! .:))..
گام بعدی Daphne Maurer و تیمش برای تحقیق در این زمینه بازی ویدیویی هست که دارای خشونت نباشند .... شاید کسی باید به آنها
Portal و Portal 2 را نشان دهد ....

منبع : gameinformer

موفق باشید ...

آخرین ویرایش:
چند وقت پیش یه گزارش مثه این خوندم که نوشته بود بازی ها TPS دقت رو بالا میبره و برای کسایی که نیاز به دقت بالایی دارن مثل جراحان خیلی خوبه !

جالبه این واسه بازیهای اول شخص صدق میکنه
و جالبتر اینکه چرا call of duty رو برای بازی انتخاب نکردن که احتمالا برای اینه که زیادی درگیر نشن :d

خدایش راست میگه هم دقت میره بالا هم تمرکز مخصوصا اگه hardcore باشه..!!این وضع بدتر میشه این رو دوستانی که cod بازی میکنن توی مد S&D دقیقا متوجه میشن چی می خوام بگم.

من میگم چرا در روز 10 ساعت میخ شدم تو پی سی هیچ مرگیم نمیشه . چونکه همش دارم بازی های EA رو بازی میکنم :d البته فکر کنم اینقدر که من بازی میکنم سلامتی بینایی که هیچ سلامتی کل بدن هی عمر جاودانه پیدا کنم :d
خداجون ما رو ضایع نکن :praying:

---------- نوشته در 11:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:08 PM ارسال شده بود ----------

خدایش راست میگه هم دقت میره بالا هم تمرکز مخصوصا اگه hardcore باشه..!!این وضع بدتر میشه این رو دوستانی که cod بازی میکنن توی مد S&D دقیقا متوجه میشن چی می خوام بگم.

خدایی قصد ترول یا مقایسه ندارم . ولی اگر فیلم سقوط شاهین سیاه یا Black Hawk Down رو دیده باشین اونجا
که اونا از گروه خودشون عقب میفتن کلا خیلی هوای همو دارن و کلا واقعیت جنگ همینه تو BF3 هم همچین حسی هست وقتی هاردکور باشه واقعا به طبیعی ترین شکل ممکن احساس میکنی واقعا اونجا حضور داری و یه حرکت احمقانه خودت که میمیری هیچ جوخت هم میمیره و در آخر اگر افتضاح عمل کنی تیمت میبازه :d
نتیجه : فک کنم بازی BF3 دقت بالاتری میخواد اثرش بهتره ! آخه همش کشتن نیست و باید همه جوانب رو در نظر بگیری .

من میگم چرا در روز 10 ساعت میخ شدم تو پی سی هیچ مرگیم نمیشه . چونکه همش دارم بازی های EA رو بازی میکنم :d البته فکر کنم اینقدر که من بازی میکنم سلامتی بینایی که هیچ سلامتی کل بدن هی عمر جاودانه پیدا کنم :d
خداجون ما رو ضایع نکن :praying:

---------- نوشته در 11:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:08 PM ارسال شده بود ----------

خدایی قصد ترول یا مقایسه ندارم . ولی اگر فیلم سقوط شاهین سیاه یا Black Hawk Down رو دیده باشین اونجا
که اونا از گروه خودشون عقب میفتن کلا خیلی هوای همو دارن و کلا واقعیت جنگ همینه تو BF3 هم همچین حسی هست وقتی هاردکور باشه واقعا به طبیعی ترین شکل ممکن احساس میکنی واقعا اونجا حضور داری و یه حرکت احمقانه خودت که میمیری هیچ جوخت هم میمیره و در آخر اگر افتضاح عمل کنی تیمت میبازه :d
نتیجه : فک کنم بازی BF3 دقت بالاتری میخواد اثرش بهتره ! آخه همش کشتن نیست و باید همه جوانب رو در نظر بگیری .

والا فعلا که هر روز داره قوه تخیلمون رو تقویت میکنه :d باعث میشه تصمیمات سنگینی بگیریم مثل ترکوندن هلی کوپتر با تانک یا گذاشتن دوتا Repair پشت تانک که نقش ضد هوایی رو بازی کنه تا یه هلی کوپتر بیکار (منظورم با تو نیست اصلا !!) کلید نکنه رو زدن یک عدد تانک ! :d

الان اینی که میگی مربوط به کدوم بازی هست امیر ؟
و هلی کپتر بیکار هم منظورت مداله ؟
میتینگ نکن راستشو بگو:d

همین B-F-3 ! مدال نیست، اتفاقی هست که امروز واقعا ار فرط نا امیدی تو B3 برامون افتاده :d

پ.ن: در راستا نظرش در مورد اینکه B3 خیلی بیشتر به همکاری احتیاج داره و اوج همکاری رو گفتم :d

آخرین ویرایش:
والا فعلا که هر روز داره قوه تخیلمون رو تقویت میکنه :d باعث میشه تصمیمات سنگینی بگیریم مثل ترکوندن هلی کوپتر با تانک یا گذاشتن دوتا Repair پشت تانک که نقش ضد هوایی رو بازی کنه تا یه هلی کوپتر بیکار (منظورم با تو نیست اصلا !!) کلید نکنه رو زدن یک عدد تانک ! :d
الان اینی که میگی مربوط به کدوم بازی هست امیر ؟
و هلی کپتر بیکار هم منظورت مداله ؟
میتینگ نکن راستشو بگو:d
land_117a_001.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or