محصول جدید مایکروسافت برای رقابت با Siri: کورتانا

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Halo-4-Forward-Unto-Dawn-Cortana.jpg

در ماه ژوئن وبسایت ZDNet گزارشی را پیرامون یک دستیار جدید برای Windows Phone ها، Xbox و PC منتشر کرده بود. این برنامه که zCortana نام داشت (z به معنی آزمایشی بودن برنامه است)، از طرف مایکروسافت برای رقابت با سیستم Siri در اپل، در ساخت است. Cortana نام همان هوش مصنوعی آبی رنگ سری بازی Halo است که می توانست موارد مختلف را یاد بگیرید و خود را با شرایط وفق دهد.
Cortana فراتر از یک برنامه برای ارتباط با تلفن های همراه و ارائه فرامین صوتی است. کورتا پوسته اصلی سیستم (که با نام shell ذکر شده است) خواهد بود و تمامی خدمات را انجام خواهد داد و به تازگی گزارش شده است که در Xbox One نیز شاهد آن خواهیم بود.

رئیس شرکت مایکروسافت آقای Steve Ballmer در یادداشت های استراتژی خود گفته اند:
رابط کاربری ما عمیقا شخصی سازی خواهد شد و با سیستم پیشرفته، هوشمندانه و جادویی cloud به مرور زمان بیشتر و بیشتر مردم و دنیا را درک خواهد کرد. پوسته ما (shell) به صورت محلی تمامی خدمات ضروری را پشتیبانی خواهد کرد و به طرز بسیار خوب و یکپارچه ای به خواسته های مردم پاسخ می دهد و حتی پیش بینی خواهد کرد که مردم چه نیازهایی دارند قبل از اینکه آنها چیزی بگویند.

12123303772597389412.jpg

رئیس Bing آقای Stefan Weitz در ماه جولای و وبسایت CNET گفته اند:
ما هم اکنون می توانیم چیزی نظیر سیستم Apple را ارائه کنیم. تیم ما سفت و سخت در حال کار بر روی آن می باشد.
این سیستم ترکیبی از جستجوگر Bing به علاوه تکنولوژی فرامین صوتی TellMe است. جدای توضیحات ارائه شده، مایکروسافت گفته است که تا زمانی که این سیستم انقلابی نباشد، عرضه نخواهد شد.
نظر شما درباره داشتن یک کورتانا برای خودتان چیست؟
1
2
3

• Like
Reactions: ps3_360_wii
پس عملا برای ماها بدردنخوره دیگه
البته مگر اینکه با ویندوز کرکی مفتی بشه استفاده کرد :D
تاریخ ریلیز ندارن؟ سرچ زدم فقط دیدم تست در ماه ژوئن بود
اگر کاربر ویندوز اینسایدر باشید همین الان میشه نسخه بتا رو فعال کرد آموزشش هم تو سایت ها ایرانی پیدا میشه ولی خب نسخه بتاست و محدود هست ویژگی هاش بعلاوه اینکه شما برا استفاده اش باید وارد کانال های بتا ویندوز بشید. قناری و دِو . که خب میدونید دیگه پایدار نیستن. مگه اینکه ویندوز رو تو یه ماشین مجازی نصب کنید و اونجا تست کنید بعنوان یه دست گرمی.

اگر کاربر ویندوز اینسایدر باشید همین الان میشه نسخه بتا رو فعال کرد آموزشش هم تو سایت ها ایرانی پیدا میشه ولی خب نسخه بتاست و محدود هست ویژگی هاش بعلاوه اینکه شما برا استفاده اش باید وارد کانال های بتا ویندوز بشید. قناری و دِو . که خب میدونید دیگه پایدار نیستن. مگه اینکه ویندوز رو تو یه ماشین مجازی نصب کنید و اونجا تست کنید بعنوان یه دست گرمی.
آره دیدم نوشته بود تست ولی من کلا اهل سر و کله زدن با دمو و بتا و آلفا نیستم.
صبر میکنم ریلیز بشه و اگه روی ویندوز کرکی فعال شد چه بهتر ، نشدم که هیچ دیگر :D

آره دیدم نوشته بود تست ولی من کلا اهل سر و کله زدن با دمو و بتا و آلفا نیستم.
صبر میکنم ریلیز بشه و اگه روی ویندوز کرکی فعال شد چه بهتر ، نشدم که هیچ دیگر :D
این قابلیت ها اکثرا فقط آنلاین کار میکنن و حتی ویندوز هم کرک بشه، کد برنامه احتمالا داخل ویندوز نیست و رو آزوره. بعید می‌دونم بدون پول دادن بشه ازش استفاده کرد

ویدیوی جالبی بود خشوم اومد.
امیدوارم بزودی با یه آپدیت اضافه کنن حالشو ببریم
ولی دیدم بعضی جاها نوشته پولیه :-?
هنوز اعلام رسمی نشده که Windows Copilot پولی هست یا نه.
اما برای Office پولیه که قیمت 30$ در ماهه.
اما احتمالا برای ویندوز هم پولیه.

• Like
Reactions: hitman68
هنوز اعلام رسمی نشده که Windows Copilot پولی هست یا نه.
اما برای Office پولیه که قیمت 30$ در ماهه.
اما احتمالا برای ویندوز هم پولیه.
از اونجایی که گیت هاب کوپایلوت
آفیس کوپایلوت
و یه کوپایلوت دیگه برا کارها امنیتی بود الان اسمش یادم نیست خلاصه همه کوپایلوت ها پولین.
اینم صد در صد پولیه.

• Like
Reactions: hitman68
البته به نظرم محصول قابل توجهیی نباشد من از ظریق vivetool فعالش کردم ولی نتوانستم باهاش کار کنم چون این ویژگی را غیرفعال کردند تا مشکلات را رفع کنندالبته معلوم نیست صرفا در ویندوز خاموشش کردند یا اینکه از سرور هم قطعش کردند
اما چرا محصول قابل توجهیی شاید نباشد به نظرم زمانی این محصول میتواند قابل توجه باشد که بتواند در troubleshoot ویندوز کمک کند در غیر این صورت اینم مثل bing ai خواهد بود البته کلا اسکینش که همونه البته troubleshoot ویندوز نسخه ی جدیدش خیلی خوب شده

درعوض گیتهاب کوپایلوت فوق العاده هست محشر هست البته شش ماه رایگان هم میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or