محدودیت پهنای باند اینترنت کشور برداشته شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بیخیال babaw :دی البته همین الانش هم عملا به همه بالاتر از 256 میدن :دی نمونه اش خود من...رفتم بگیرم گفت اصلا پایین 256 نمیدیم :دی من نیز گفتم به به بسیار خفن شده ایم :دی
پس اینم یه بازی ـه...مثل همون ارزون شدن...آخه یکی نبود بگه اصلا توی ایران قیمت واحد وجود داره تا ارزون بشه به صورت واحد ؟!

پ.ن : اون امضا ها فكر كنم جواب داد
کی به اونا توجه میکنه برادر من...مشکل اینه که الان آقای وزیر حس سقوط بهش دست داده میخواد گند کاری هاش رو بپوشونه...این هم واضح است که عمرا توی ایران چیزی که باعث پیشرفت بشه وجود نداره...خیالت راحت..

سلیمانی در نهایت تاکید کرد در صورت افزایش شکایت ها از یک شرکت اینترنتی، حتما مجوز آن شرکت لغو می‌شود.
حتما لغو بشه :دی . اخه یکی نیس بگه عمو یه شهرستان که مثلا 2 تا isp داره هر دوتاشم 1.5 k.b میدن دسته ملت من شکایت بکنم پروانه اینا لغو بشه من با چی وصل شم شبکه . اینا دیگه کین فقط تا نوک دماغشون رو می بینن . او ناز اون ددی جانشون که سر گرونی میگفت پس چرا سوپری سر کوچه ما گرون نمیده . راس میگه دیگه 70 میلیون نفر دروغ میگن . ان فقط میدونه.
میتونن از بخش خصوصی بگیرن امتیاز رو و مختص دولت بکنن.
خب مرض داشتن دادن بخش خصوصی . گند زدن با این خصوصی سازیشون . 3 ماه برق عابر کوچه رفته :دی. تلفنا کتبا شفاها عملا کاری نمیکنن.
تا وقتی امثال این آدم تو اون وزارت خونن این طفل بی صاحاب، بی صاحاب میمونه...
نشنیدی میگن یتیم دیدی بزن تو سرش:دی
یه بنده خدایی میگفت . به هر کسی یه مسئولیت داده شده کار خودش رو که انجام نمیده تو کار 4 نفر دیگه هم دخالت میکنه . همون حق با شماس دلشون برا کسی نمی سوزه

پ ن : یاد اون قضیه افتادم که یه نماینده بعد 4 سال دس بلند کرد همه گفتن ای ول چه عجب این دس بلند کر بزارین ببینیم چی میگه . رو کرد به یکی گفت : جلو دیدمو گرفتی برو کنار :دی

بابا کیفیت رو یه خرده ببرن بالا این محدودیت رو اکثر شرکت ها زیر پا میذاشتن حالا بیان برش دارن چه فایده قیمت بالاس کیفیت پایین;)

ما که محدودیت نداشتیم.
البته ارزون شد ها ، مبلغ از 24000تومان به 23800تومان کاهش چشمگیری یافت.
من هنوز تو کف کم شدن قیمتم:دی

تكذيب شايعه رفع محدوديت اينترنت پرسرعت

كاربران خانگي همچنان امكان استفاده از اينترنت با سرعتي بيش از 128 كيلو‌بيت را ندارند؛ چرا‌كه اين قانون از سوي شوراي‌عالي انقلاب فرهنگي به تصويب رسيده است و وزارت ICT بايد قانون را اجرا كند.

همشهري آنلاين - امكان ارائه اينترنت پرسرعت بدون محدوديت عنوان خبري نادرست بود كه روز چهارشنبه 17 مهر روي خروجي يك خبرگزاري قرار گرفت و به سرعت سايت به سايت و دهان به دهان چرخيد.

انتظار براي آزاد‌سازي‌ اينترنت بالاي 128 كيلوبيت براي كاربران خانگي را شايد بتوان دليلي براي انتشار سريع اين خبر بدون اطمينان از صحت و سقم آن از سوي ديگر خبرگزاري‌ها و سايت‌هاي خبري به شمار آورد.

منبع Itna

ایران پیشرو در ارائه اینترنت اسلامی در جهان :laughing:

این خبر حتی اگر صحت هم داشته باشه هنوز ابلاغ نشده به ISP ها.
می خوام ببینم اصولا باید به گفته ی چه کسانی اعتماد کرد، کدوم حرفشون بر مبنای واقعیت بوده که این یکی باشه و اصولا کدوم عقل سلیمی بود که 2 سال پیش این قانون رو گذاشت که حالا بخوان بردارن؟؟!
در انگلستان بنا بر آماری که دیروز منتشر شد میانگین سرعت باند پهن یا همون DSL در این کشور 6 مگابیت بر ثانیه است ، تقریبا با همین هزینه ای که ما الان داریم می دیم!!
حالا معلوم شد که شک من به این خبر بدون دلیل نبود!!

هموطنان گرامی کماکان می توانند از سهمیه ی اینترنت هر خط به میزان 128 کیلو بیت نهایت استفاده را برای رفع حاجاتشان بنمایند!! تازه سوبسید هم ندارد،می خوای بخوا نمی خوایم که زوری نیست!!

لازم به یادآوری ست که این میزان بر مبنای کار کارشناسی انتخاب شده و به گفته ی مسول مربوطه با آن می توان حتی، حتی E-book هم دانلود کرد!!!! ...مگه دیگه بالاتر از این هم میشه کاری کرد با اینترنت؟؟!!

دانلود DVD،Demo،P2P ،Trailer و ویدیو های Stream یا Utility های با حجم بالا و IP TV هم کلا از کارکردهای اینترنت نیست،چرا؟؟؟ خب معلومه، چون کسانی که این قانون رو وضع کردن اصولا از این کارکردها اطلاعی نداشته اند پس ما هم نباید از اینترنت این استفاده های غیر منطقی را بکنیم!!

آقا اصلا شما اینارو ول کنید! الان بخوای یه اکانت 1 مگ بگیری کم کم باید 200 تومن پیاده شی!
جاش بیا 2 مگ رو ماهواره w5یا w6 بگیر 150تومن تا دلتم میخواد دانلود کن:laughing:
دیگه نه ف ی ل ت ر نه اعصاب خوردی به ریش بعضی مسولینم میخندیم:laughing:

همچین خبر رو تو بوق و کرنا انداختید که انگار چی شده:)
هر موقع اومدن قیمت سر به فلک کشیده اینترنت رو درست کردن بزارین اونوقت سر و صدا کنید.[که ایشالا صد سال دیگه اینکار رو میکنن:biggrin1:]

سایت داتک که آپدیت شده و شکل و قیافش به کل تغییر کرده اما نه قیمت ها رو عوض کردن نه چیزی درباره برداشتن محدودیت نوشتن.هنوز 128 خانگی...

آقا اصلا شما اینارو ول کنید! الان بخوای یه اکانت 1 مگ بگیری کم کم باید 200 تومن پیاده شی!
جاش بیا 2 مگ رو ماهواره w5یا w6 بگیر 150تومن تا دلتم میخواد دانلود کن:laughing:
دیگه نه ف ی ل ت ر نه اعصاب خوردی به ریش بعضی مسولینم میخندیم:laughing:
اون دو مگی که شما میگی شیر هست همچین سرعتش کم میشه که نگو دو مگ واقعی 500 تومن هستش داداش
در ضمن الان با بارون و برف واین چیزا سرعت کمتر هم میشه

بطور کلی وزرای این مملکت هیچی بلد نیستند،‌ یک نفر از وزارتخونه یک کاغذ میده دستشون میگه برو اینو بخون خیلی خوبه و میان می‌خونن :دی
سعی کن هیچ موقع در مورد هیچ چیز قضاوت کلی نکنی و کلی نظر ندی ..... .

عرض شد که :دی وزیر تو کف سریال یوزارسیف بوده، دقیق نفهمیده چی خونده :) شما به دل نگیرید

كلا تو اين مملكت هر چيزي رو با چشاتون ديدين بازم اعتماد نكنين ! چه برسه به شنيدن .....اونم از كابينه ي دولت احمدي نژاد...واقعا مسخرست اين بازي دادنا !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or