اولا این بهترین نسخه که دوستان میگن اصلا فکت نیست... و نخواهد بود... شاید برای عنوانی مثل mgs بشه گفت ولی برای فاینال نه...
مثلا خوده من داستان VIII یجور خاصی به دلم میشینه...
یا همین XII رو من فقط شاید باورتون نشه... چون از شخصیت هاش خوشم نیومد بازی نکردم
ولی واقعا عنوان خیلی خوبیه... ریمسترشو هم حتما باید تهیه کنم...
من نظرات مختلفی همیشه دیدم ... ولی اکثرا کسایی که XII رو عالی می دونن بی دلیل این لقب رو بهش نمیدن...
این قضیه خدا کردن ساکاگوچی هم خیلی دیگه فیلم هندیه...
اولا که اسکوئر همین الانش می تونه یه JRPG خوب بزنه و افرادی رو هم که داره واقعا توانا هستند و به خاطر سیاست هاش وضع اینطوریه...
من اقا نووووووووب ولی ساکاگوچی اگه خدا بود از وقتی که از اسکوئر جدا شد... همه عناوینش شاهکار بودن... الان فقط به بازی هاش میشه گفت خوب یا خیلی خوب...
در نتیجه با اینکه خوده من فن نومورا هستم... ولی نظر شخصی خودم اینه ایتو راحت الان می تونه یه فاینال بده که متاش +۹۰ باشه ولی همچین تضمینی دیگه برای ساکاگوچی وجود نداره...(همین بشر جوری از XV تعریف می کرد که انگار قراره به VII بگه زکی...
اصلا از خوده بازی بگزریم از اون دموی که کلی بهش ایراد وارد بود خوشش اومده بود و عالی می دونستش
) اگرم بتونه بسازه باز کنار اکثر سازندگانی قرار می گیره که استاد بودنشون رو مدیون پول ناشرشون هستند...
کلا شاید به تعداد انگشتم نشن که بدون پول خاصی بتونن شاهکار بسازن... در نتیجه هیچکس رو الکی نباید استاد یا خدا خطاب کرد...
همونطور که نظر دوستان در مورد بهترین فاینال فکت نیست... حرف منم نیست... چیزی رو که حس کردم باید بگم رو گفتم