Fenris Wolf کاربر سایت Jul 7, 2011 #23 رفته بودم لوازم تحریری پشت ویترینش زده بود آتاری ساخت 2011 موجود است باور کنید عکسشم بزودی میام میذارم!
رفته بودم لوازم تحریری پشت ویترینش زده بود آتاری ساخت 2011 موجود است باور کنید عکسشم بزودی میام میذارم!
AM†R کاربر سایت Sep 16, 2011 #28 این همه کنسول رو میخوای چیکار؟ دیگه بدرد نمیخوره که ولی با اون عکسه که عکسه کومبت توش بود خیلی حال کردم
این همه کنسول رو میخوای چیکار؟ دیگه بدرد نمیخوره که ولی با اون عکسه که عکسه کومبت توش بود خیلی حال کردم
amir.movafagh کاربر سایت Sep 17, 2011 #29 تو شهر ما این آتاری ها زیاد وهیچ کس ps3 یا xbox 360 نداره فقط 5نفر xbox 360 دارن که یکیشون خودم هستم
I imankazami کاربر سایت Sep 17, 2011 #30 نوشته شده توسط amir.movafagh: تو شهر ما این آتاری ها زیاد وهیچ کس ps3 یا xbox 360 نداره فقط 5نفر xbox 360 دارن که یکیشون خودم هستم بیشتر... واقعا راست میگی اخه تقریبا غیر ممکنه یه شهر به این بزرگی اینطور باشه
نوشته شده توسط amir.movafagh: تو شهر ما این آتاری ها زیاد وهیچ کس ps3 یا xbox 360 نداره فقط 5نفر xbox 360 دارن که یکیشون خودم هستم بیشتر... واقعا راست میگی اخه تقریبا غیر ممکنه یه شهر به این بزرگی اینطور باشه