مجموعه ای از ویژگی های منحصر به فرد PES 2014

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
Pes.jpg

هدف نهایی ما این است که به شما اجازه برنده شدن با تیمی را که دوست دارید بدهیم، تولید کننده بازی آقای Masuda میگوید :. " ما در باز بعدمان یک تفاوت بزرگ نسبت به فیفا داریم ." کونامی امیدوار به تغییرات بسیار و پیچیده است .

در حال حاضر، FIFA و PES قدرت اول اولویت بندی در سبک فوتبال هستند ، کونامی قصد دارد برای ایجاد یک تجربه واقعی تر، با استفاده از عوامل دست نخورده از جمله جمعیت، قدرت ذهنی و تاکتیک های پیشرفته از رقیب خو پیشی بگیرد

Masuda میگوید:
کونامی تغیراات بازی را همچون تغییرات از PS2 به PS3 میداند. "بزرگترین مبارزات ما با بخش بازی آنلاین هست ، " Masuda بر این اشاره دارد " ، EA تغییر موتور بازی خود را به بهترین نحو انجام داد اما موتور ما بر روی بازی PS2 استوار بود. ما فقط در انیمیشن و برخی از ویژگی های AI مشکلات عمده ای داشتیم .اما "کونامی با راه اندازی یک استودیو جدید در انگلستان به فعالیت های بیشتری در، تکنولوژی موتور فاکس رسیده است که همانطور که قدرت متال گیر سالید:.gz را دیدید میتوانید قدرت pes هم ببینید با استفاده از یک نسخه اصلاح شده، با فیزیک و تصاویری جدید.
انیمیشن های اولیه نشان می دهد یک بازیکن 180 نظر مختلف برای کنترلر توپ دارد و ین بسیار فوق العاده هست شما میتوانید با پای چپ خود پاس دهید و سریعا با پای راست خود 360 درجه بچرخید و به روند بازی سرعت ببخشید این انمیشن را میتونیید در عکس بالا مشاهده کنید.

فیزیک. شما کنترل بدن و تعادل بازیکن خود را میتوانید در دست بگیرید ، به عنوان مثال، شما می توانید آزادانه به طور 360 درجه به هر طرف زمین بروید توپ به هرجای پای شما بخورد مسیرش منحرف می شود و باید در کنترل توپ بسیار دقیق عمل کنید . شعاع کنترل بازیکنان سه برابر گسترده تر در PES 2013،شده است انیمیشن ورفرم اولیه نشان می دهد یک بازیکن برای کنترل یک توپ lofted با خارج از بوت ،حالت swiveling 180 درجه به خود دارد در حالی که توپ در هوا برای او ارسال می شود.

360 درجه حرکت بازیکن به گسترش فضای عمودی بازی کمک شایانی میکند ، و بازیکن قادر به کنترل منحصر به فرد توپ هست ،
به نظر می رسد رقابت سختی بین pes و FIFA صورت گرفته و مهارت های پیچیده ی زیادی به pes اضافه شده است تیم جان مورفی به این اضافه میکند که در بازی . فیزیکی بهبود یافته است، به طوری که بازیکن می توانند به تنه زدن برای تصاحب توپ بپردازند و یک مدافع با تنه زدن بتواند موقعیت گل یک مهاجم را هدر دهد
.
منبع

آخرین ویرایش:
هر سال همین رو میگن
امیدوارم حداقل با موتور جدید چهره های بی روح و تابلو نداشته باشیم

اینا رو ول کن . اون سیستم مزخف و اشغال قرمز و زردو سفید که برای روحیه بازیکنا هست اگر باشه ، بازم با همون اشغالای قبلی رو برو هستیم .کافیه کریس رونالدو ، قرمز باشه . از گوشه وسط زمین بدو تا جلو دربازه حریف ، شوت = گل :)) مثل سنگ میشه هیچ الاغی نمیتونه بگیرتش :d فیفا ان مسخره بازیها رو نداره که

اینا رو ول کن . اون سیستم مزخف و اشغال قرمز و زردو سفید که برای روحیه بازیکنا هست اگر باشه ، بازم با همون اشغالای قبلی رو برو هستیم .کافیه کریس رونالدو ، قرمز باشه . از گوشه وسط زمین بدو تا جلو دربازه حریف ، شوت = گل :)) مثل سنگ میشه هیچ الاغی نمیتونه بگیرتش :d فیفا ان مسخره بازیها رو نداره که
راست میگی یک تجدید نظر اساسی روی قابلیت های بازیکنها نیاز داره
اخه واقعا ادریانو مدافع بارسا از راموس بهتره؟؟؟

راست میگی یک تجدید نظر اساسی روی قابلیت های بازیکنها نیاز داره
اخه واقعا ادریانو مدافع بارسا از راموس بهتره؟؟؟

کلا این بازی افتضاحه . وسط زمین با یه بازیکن با روحیه قرمز برو شوت کن = گل :d
راموس قرمز باشه هیچ ابولبشری ازش رد نمیشه :d یه تنه هم میتونه بر جلو گل بزنه
ابراهیموویچ روحیه اش قرمز باشه شک نکن هیچ کسی نمیتوه بگیرتش . :d
از کنار زمین برو نزدیک کرنر ، سانتر کن تو یه نقطه خاص ( نمیگم کجاست ) گل :d
موقع کرنر زدن ، توپ و تو یه نقطه خاص با یهبازیکن خاص بفرست ، بازم از یه تیم خاص = 100% گل :d
پاس رو به عقب پشت محوطه جریمه بده به لمپارد یا جرارد و بعد شوت = گل :d

حالا اینا هیچ چی ! مصخره ترین قسمت بازی تراز بندی و مقیاس بازی بر مبنای واقعیته ! یعنی چی ! مثلا اگر پرو بازی کرده باشی و پشت 18 قدم خطا گرفتی باشی ، اصلا بازی طوری ساخته شده که نمیشه سانتر های خوشگل انجام داد ! سا سانتر کاد دار رو دربازه فرستاد ! و ..... چون مقیاس بازی خیلی غیر واقعی ومزخرفه !

اما تو فیفا چون مقیاس ها طبیعیه ، پشت 18 خطا بگیری ، حتی میتونی مثل واقعیت سانتر های کوتاه وقشنگ بفرستی رو درباره .

-==================

تیمت هم که دیشب شدیدا سوراخ شد کلی حال کردم :d

دوستان خواهشا بسه دیگه !!:|
میایم تو تاپیک ببینیم چه خبره همش یه سری کارشناس ریختن اینجا دارن نظر میدن!!باشه فهمیدیم PES مضخرفه و هیچ غلطی نمی تونه بکنه.
الان 80 درصد کسایی که دارن نظر میدن نسخه 2013 رو بازی نکردن.الان یه نگاه به تاپیک های زیر بندازید همش نظرات تکراری.

AFC Champions League به pes اضافه شد.

pes14 فیفا را کنار خواهد زد.

یکم بیایید راجب بازی بحث کنید نه همش بازی رو به تمسخر بگیرید و بکوبونینش.

میایم تو تاپیک ببینیم چه خبره همش یه سری کارشناس ریختن اینجا دارن نظر میدن!!باشه فهمیدیم PES مضخرفه و هیچ غلطی نمی تونه بکنه.
الان 80 درصد کسایی که دارن نظر میدن نسخه 2013 رو بازی نکردن.الان یه نگاه به تاپیک های زیر بندازید همش نظرات تکراری.

اخه چیزی نداره که بخوای بحث کنی . نسخه 2013 بدتر از قبلیاست که ارزش بازی رو کلا از بین میبره . پس به دل نگیر :d

خوب کسی که عاشق فیلمهای رزمی باشه نمیتونه خیلی تو کارشناسی فوتبال موفق واقع بشه .. دی:

هر دو بازی دارم اکثرا تو بازی فیفا بازیکنان گیج میزنن اون انسجام کلی بزور بتونی بهش برسی کلی داستان که وقت گیره

حالا ما سکوت میکنیم دلیل نمیشه کارشناسان فیفا از طرف هئت رزمی کاران چینی اینجا ترول کنن که :d

چرا بازی کردیم / کردم
البته بعد از یک نیمه نمتونستم تحمل کنم با همون کاور خوشگلش انداختم زباله دونی که شهرداری ببره :دی

فقط کافیه این بازی به دوران اوجش برگرده تا شاهد دوستانی باشیم که اره ما از زمان PS1 فن بازییمو ما از اون قدیمی هاشیمو پس خداستو و ............از همین دوستانی که الان دارن بازی رو میکوبن تو همین تاپیک
حیف که من حوصله این کارا رو ندارم و گرنه تک تک پستا رو بوکمارک میکردم یکی این یکی COD

فقط کافیه این بازی به دوران اوجش برگرده تا شاهد دوستانی باشیم که اره ما از زمان PS1 فن بازییمو ما از اون قدیمی هاشیمو پس خداستو و ............از همین دوستانی که الان دارن بازی رو میکوبن تو همین تاپیک
حیف که من حوصله این کارا رو ندارم و گرنه تک تک پستا رو بوکمارک میکردم یکی این یکی COD

دقیقا همینطوره.چون خیلی از کسایی که طرفدار فیفا هستن تو نسل قبل طرفدار pes بودن.الان هم اگه pes 14 بازی بهتری بشه جبهه شون رو عوض میکنن همونطور که قبلا این کارو کردن.

امیدوارم به روزای خوبش برگرده. تاسیس شعبه جدید، استفاده از مـوتور جدید شروع خوبی واسه یه تغییر و تحول اساسی هست. گام اول رو درست بردارن، در سال‌های آینده می‌شه مشکلات ریز رو بر طرف کرد. PES توی این نسل، از ابتدا بازیش مشکلات پایه‌ای داشت که تا آخــر نسل هم برطرف نشدن اون مشکلات. به هر حال امیدوارم چیز خوبی از آب در بیاد.

این قضیه تغییر جبهه و ... هم خیلی خنده‌‌داره؛ من قبلاً PES بازی می‌کردم و طرفدار این بازی بودم، الان افتضاح شده و فیفا به مراتب بهتره، طبیعیه که از فیفا طرفداری می‌کنم. واسه منی که گیمرم، گیم خوب مهمه، نه خاطراتی که با WE 3 داشتم! شما هم که الان فکر می‌کنید پای‌بند به PES بودید و وفادارایتونو ثابت کردید، اشتباه بزرگی کردید، چون خودتونو از بهترین شبیه‌ساز فوتبالی، که یقیناً FIFA هست، محروم کردید.

این قضیه تغییر جبهه و ... هم خیلی خنده‌‌داره؛ من قبلاً PES بازی می‌کردم و طرفدار این بازی بودم، الان افتضاح شده و فیفا به مراتب بهتره، طبیعیه که از فیفا طرفداری می‌کنم. واسه منی که گیمرم، گیم خوب مهمه، نه خاطراتی که با WE 3 داشتم! شما هم که الان فکر می‌کنید پای‌بند به PES بودید و وفادارایتونو ثابت کردید، اشتباه بزرگی کردید، چون خودتونو از بهترین شبیه‌ساز فوتبالی، که یقیناً FIFA هست، محروم کردید.

داداش حرفتو تا حدی قبول دارم.ولی یه عده طرفدار pes هستن و طرف fifa نمیرن.یه عده براشون فرقی نمی کنه و مثل شما بازی خوب براشون مهمه که من هم جزو همین دسته می باشم:dمن طرفدار افراطی pes نیستم همینطور که طرفدار افراطی fifa هم نیستم ولی تو نسل قبل اصلا نمی شد طرف فیفا بری.گیم پلی پر ایرادی داشت که تو این نسل حل شد.و امیدوارم مشکلات pes هم برطرف بشه.من روی صحبت با کسایی بود که تو نسل قبل اصلا فیفا بازی نکرده بودن ولی الان با دیدن موفقیت های fifa نه تنها طرف pes نمیرن بلکه این بازی رو میکوبن و مسخره میکنن.این جای قضیه خیلی مسخره اس.خوب الان fifa بهتره ولی خوب نیست ادم گذشته رو یادش بره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or