مجموعه ای از ویژگی های منحصر به فرد PES 2014

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
Pes.jpg

هدف نهایی ما این است که به شما اجازه برنده شدن با تیمی را که دوست دارید بدهیم، تولید کننده بازی آقای Masuda میگوید :. " ما در باز بعدمان یک تفاوت بزرگ نسبت به فیفا داریم ." کونامی امیدوار به تغییرات بسیار و پیچیده است .

در حال حاضر، FIFA و PES قدرت اول اولویت بندی در سبک فوتبال هستند ، کونامی قصد دارد برای ایجاد یک تجربه واقعی تر، با استفاده از عوامل دست نخورده از جمله جمعیت، قدرت ذهنی و تاکتیک های پیشرفته از رقیب خو پیشی بگیرد

Masuda میگوید:
کونامی تغیراات بازی را همچون تغییرات از PS2 به PS3 میداند. "بزرگترین مبارزات ما با بخش بازی آنلاین هست ، " Masuda بر این اشاره دارد " ، EA تغییر موتور بازی خود را به بهترین نحو انجام داد اما موتور ما بر روی بازی PS2 استوار بود. ما فقط در انیمیشن و برخی از ویژگی های AI مشکلات عمده ای داشتیم .اما "کونامی با راه اندازی یک استودیو جدید در انگلستان به فعالیت های بیشتری در، تکنولوژی موتور فاکس رسیده است که همانطور که قدرت متال گیر سالید:.gz را دیدید میتوانید قدرت pes هم ببینید با استفاده از یک نسخه اصلاح شده، با فیزیک و تصاویری جدید.
انیمیشن های اولیه نشان می دهد یک بازیکن 180 نظر مختلف برای کنترلر توپ دارد و ین بسیار فوق العاده هست شما میتوانید با پای چپ خود پاس دهید و سریعا با پای راست خود 360 درجه بچرخید و به روند بازی سرعت ببخشید این انمیشن را میتونیید در عکس بالا مشاهده کنید.

فیزیک. شما کنترل بدن و تعادل بازیکن خود را میتوانید در دست بگیرید ، به عنوان مثال، شما می توانید آزادانه به طور 360 درجه به هر طرف زمین بروید توپ به هرجای پای شما بخورد مسیرش منحرف می شود و باید در کنترل توپ بسیار دقیق عمل کنید . شعاع کنترل بازیکنان سه برابر گسترده تر در PES 2013،شده است انیمیشن ورفرم اولیه نشان می دهد یک بازیکن برای کنترل یک توپ lofted با خارج از بوت ،حالت swiveling 180 درجه به خود دارد در حالی که توپ در هوا برای او ارسال می شود.

360 درجه حرکت بازیکن به گسترش فضای عمودی بازی کمک شایانی میکند ، و بازیکن قادر به کنترل منحصر به فرد توپ هست ،
به نظر می رسد رقابت سختی بین pes و FIFA صورت گرفته و مهارت های پیچیده ی زیادی به pes اضافه شده است تیم جان مورفی به این اضافه میکند که در بازی . فیزیکی بهبود یافته است، به طوری که بازیکن می توانند به تنه زدن برای تصاحب توپ بپردازند و یک مدافع با تنه زدن بتواند موقعیت گل یک مهاجم را هدر دهد
.
منبع
 
آخرین ویرایش:
این ویژگی که شما در بازی خوب بازی کنی و ببری اونم با هر تیمی بسیار عالی‌ـه نسبت به اینکه هر کس تیم قوی برداشت برنده باشه. لپ کلام: گیمر خوب می‌بره نه تیم خوب.

يك كلام ، ختم كلام ؛ جونم بدي به سطح انيمشناي FIFA نميرسي و نخواهي رسيد .

عزیز اینا دارن فوتبال می‌سازن، Pixar که نیست انیمشین خلق کنه!
 
کونامی تغیراات بازی را همچون تغییرات از PS2 به PS3 میداند.
بازیکن می توانند به تنه زدن برای تصاحب توپ بپردازند و یک مدافع با تنه زدن بتواند موقعیت گل یک مهاجم را هدر دهد
کونامی میخاد برگرده به ریشه هاش فکر کنم بعد از 6 سال فیفا دوبار باید برگردم به ریشه هام
زنده باد فاکس انجین دلم لک زده بود باسه یه pes قوی
 
يك كلام ، ختم كلام ؛ جونم بدي به سطح انيمشناي FIFA نميرسي و نخواهي رسيد .

مازیار جان من خودم فیفا بازی میکنم در اینکه pes تو خیلی چیزا ضعف داره شک ندارم اما توی انیمیشنها تو (بعضی جاها) من ارزو میکردم کاش فیفا مثل pes بود
مثلا : استایل کرنر زدن. شما دور خیز بازیکن رو برای سانتر ببین قدرت میذاره پشت توپ و با بغل پا سانتر میکنه ولی تو فیفا اصلا معلوم نیست با کجای پاش سانتر میکنه واسه منی که فوتبال بازی کردم این خیلی اذار دهندس
یا انیمیشن ضربه ازاد رونالدو رو ببین توی pes خیلی چشم نواز تر از فیفاست یه چیز بد دیگه که امیدوارم توی فیفا درست کنن پیراهن های چسبیده به بدن بازیکناس و وزن و فیزیک خودشون و توپ
بهتره که pes پیشرفت کنه و اینا رقابت کنن اینکه یه شرکت بی رقیب بازی بده بیرون زیاد جالب نیست
شما تغیرات فیفا 12 رو نسبت به 11 ببین همه میگن انقلاب بود
اما از 12 به 13 خیلی اون جهش رو نداشتن تو مود انلاین چند ماه ما با توپ غیب شده بازی میکردیم اگه رقابت باشه این سوتی هام پیش نمیاد
 
این ویژگی که شما در بازی خوب بازی کنی و ببری اونم با هر تیمی بسیار عالی‌ـه نسبت به اینکه هر کس تیم قوی برداشت برنده باشه. لپ کلام: گیمر خوب می‌بره نه تیم خوب.
اینکه بتونی با آرش برهانی همرو دریبل بزنی و از وسط زمین شوتت بره تو گل خوبه؟اتفاقا اصل فوتبال به اینه که فرق بین مسی و آرش برهانی رو تو بازی حس کنی!/:)
 
تو قسمت سرچ انجمن بزنید Pes 2013 تا خبرهاش بیاد! بخونید و مقایسه کنید! فقط جمله بندیش عوض شده:|
امیدوارم این بازی برای همیشه نابود بشه که آبروی فوتبال رو برده:|
 
هدف نهایی ما این است که به شما اجازه برنده شدن با تیمی را که دوست دارید بدهیم

همین الانش من با شالکه و فولهام هر تیمی رو که بخوام میتونم ببرم.چون تو فیفا تاکتیک و کار تیمی خیلی مهم هست و تاثیر زیادی روی تیم حریف داره.

کونامی بهتر بجای این حرفا یه برنامه ریزی چند ساله ی درست حسابی انجام بده تا بتونه به جایگاه خودش برگرده.وگرنه با این حرفا به هیچ جایی نمیرسه.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or